< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 4 Ekim 2021; 13:21:41 > |
Xuan-Yuan Sword VII | PS4 ANA KONU | Türkçe Altyazılı
-
-
Yayıncı Softstar Entertainment ve geliştiriciler DOMO Studio ile Yooreka Studio, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu Xuan-Yuan Sword VII için çıkış tarihi verdi.
29 Ekim'de PlayStation 4 ve PC için çıkacak. Xbox One'a daha sonraki bir tarihte gelecek.
PC versiyonu demosu şu anda Steam'de ulaşılabilir durumda.
Çin tarihine ve mitolojisini baz alan Xuan-Yuan Sword VII 2000 yıl önceki Çin'de geçiyor. Oyuncular Taishi Zhao adlı soğukkanlı bir kılıç ustasının rolünü üstlenerek ailesini korumak ve kaotik ortamın gerçeğini ortaya çıkarmak için zorlu bir yolculuğa çıkacak.
Oyunun yeni fragmanı Yoko Shimomura tarafından bestelenmiş bir şarkı içeriyor.
-
Xuan-Yuan Sword VII Çıkış Fragmanı
Yayıncı Softstar Entertainment ve geliştiriciler DOMO Studio ile Yooreka Studio, Xuan-Yuan Sword VII'nin çıkış fragmanını yayınladı.
Xuan-Yuan Sword VII 29 Ekim'de dünya genelinde PC (Steam) ve Asya'da PlayStation 4 için çıkacak. PlayStation 4 versiyonu Batı çıkışının mümkün olduğunca kısa zamanda
olacağı belirtildi. Xbox One versiyonu da planlanıyor fakat çıkış tarihi henüz belli değil.
Çin tarihini ve mitolojisini baz alan üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyununda oyuncular Taishi Zhao adlı soğukkanlı bir kılıç ustasının rolünü üstlenerek ailesini korumak ve kaotik ortamın gerçeğini ortaya çıkarmak için zorlu bir yolculuğa çıkacak.
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
-
Xuan-Yuan Sword VII Bu Yaz PS4'e Geliyor!
Yayıncı Eastasiasoft ve geliştiriciler Softstar Entertainment, DOMO Studio ve Yooreka Studio, Xuan-Yuan Sword VII'nin bu yaz Batıda PlayStation 4 ile Xbox One'a geleceğini duyurdu.
Çin tarihini ve mitolojisini baz alan üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu Xuan-Yuan Sword VII ilk olarak 29 Ekim'de dünya genelinde PC (Steam) ve Asya'da PlayStation 4 için çıkış yapmıştı. Konsolda da en sonunda Batıya geliyor.
Batı duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
-
Xuan Yuan Sword 7 - Gameplay Trailer #2 | PS4
-
Oyun psn de Türkçe görülüyor ama başka hiçbir kaynaktan Türkçe bilgisini bulamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende sadece böyle görünüyor hocam.
Screen Languages: Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), English, Japanese, Korean
-
Sen nerden baktın hocam ,psn de bende böle çıkıyor.
Tamam şimdi bende de gösterdi hocam. İlk Başta gözükmemişti. Ancak TR Altyazı desteği olduysa bu oyun gözden kaçmaması gerek aslında. Yanlış yazılma ihtimali de var bir bakayım.
store.playstation.comXuan Yuan Sword 7https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP2005-CUSA28397_00-XUANYUANSWORD007
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 1 Ekim 2021; 14:39:2 > -
PC tarafında resmi olarak Türkçe dil desteği eklenmişti dün.PS için de gelmiş olabilir.
store.steampowered.comXuan-Yuan Sword VII - Patch 1.26 Note - Steam Newshttps://store.steampowered.com/news/app/1249800/view/2858087930319049365 -
Oyunu ps4 için satın aldım ve tamamen Türkçe, bilginiz olsun.
O zaman konu başlığına Türkçe Altyazı ibaresini ekliyorum hocam. Bilgi için teşekkürler. :)
-
Bu oyunu bugüne kadar nasıl görmemişim hayret. Gerçekten çok güzel olmuş. Bu tarz oyunları sevmememe rağmen bu oyun oldukça keyif verdi açıkçası.
-
Bu oyunu zamanında platinlenmiştim ama ozamanlar oynadığım da oyun baya sorunluydu. Açık dünyada FPS 10 a kadar dusuyordu kaplamalar kayboluyor du. Son halini bilmiyorum belki düzelmiştir. Oyun uğraşilsa güzel miş aslında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X