Şimdi Ara

Xubuntu kursam memnun kalır mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizüstü bilgisayarımın Windows 8.1 pro lisansı yakında dolacak, şu an işletim sistemi alamam ve emek hırsızlığı da yapmak istemiyorum.

Xubuntu bana cazip geldi sizce kursam memnun kalır mıyım?
    Fifa 11 ve Minecraft ı ek uygulamalarla oynama imkanım var mı?
    Önerileriniz nelerdir?
    Yanıtlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73C028CA-7 -- 1 Şubat 2015; 1:05:24 >

• Bence önce Xubuntu'yu live olarak dene. Ben wine ile cs 1.6 denedim sadece. Pool day haritasını yükleyip oynamıştım. Ama her oyunu nasıl çalıştırır bilmiyorum. Minecraft yüklersin, bu sefer ek uygulamalarında sorun çıkartır belki. Belli olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minecraft ı java yükleyerek sorunsuz oynayabilirsiniz. Fifa 11 i ise wine ile oynayabilirsiniz ama performansı nasıl olur bilmiyorum. Ayrıca Linux Mint i tavsiye ederim Xubuntu dan daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler sanırım live olarak denerim ya da hiç kurmayabilirim kafam karıştı.
  • Growlithe kullanıcısına yanıt
    Ben de düşünmüştüm açıkçası Mint kurmayı. Teşekkür ederim cevabınız için ama sanırım kurmaktan vazgeçtim, Windows'a alıştım artık Linux'ta yapabilir miyim bilmiyorum.
  • Hocam öyle düşünmeyin. Linux, Windows'tan daha fazla özelleştirilebilir. Linux'u kendi göz zevkinize göre özelleştirebilirsiniz. Ayrıca bir kere Linux a alışınca zorunlu olmadığı sürece Windows'u açmayacaksınız bile.

Edit: Ve bir sorun olursa forumda elimizden geldiğince yardım edebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Growlithe -- 3 Şubat 2015; 23:09:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.