Şimdi Ara

Y510p gt755 ekran kartlı modeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün vatan bilgisayar da y510p 59-380590 tam model adlı aleti gördüm.

Araştırdığımda y510p lerde gt750 ekran kartı kullanılıyor ama bunda gt755 diye görünüyor
    Geri kalan i7 özellikler işlemci 8gb ram ve ssd si yok .

Olay şu ki vatanın sitesinde güncel olarak gözükmüyor bu ekrankartlı model ve bir yanlışlık mı yapıldı acaba diye düşünüyorum.

Bu konu hakkında bilgisi olan varsa
    Ekran kartının performansı diğer modele göre daha iyileştirirmiş midir bilgilendirirseniz sevinirim.
    Çoğu kişi gibi ge70 serisi arasında kaldım eğer lenova üstüne daha da koyduysa fp yi de göz önüne alarak lenovAyı seçmek daha mantıklı olucak.
     Y510p gt755 ekran kartlı modeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam y510p'nin 755m li modeli yurtdışında satılıyor, ancak en son araştırdığımda daha Amerika'da yeni çıkıyordu. Büyük ihtimalle ürün kodu da aynıysa yazım hatasıdır. Yurtdışı Lenovo sitesinden birebir kopyaladıkları için böyle hatalar yapabiliyorlar. Ama satın alan birisi aygıt yöneticisinden bakabilir. Ya da teşhir ürünü varsa kendiniz de bakabilirsiniz.

Hocam kontrol ettim şu linktenhttp://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y-series/y510p/ bence burda slili modelde yazanın aynısını kopyalamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuz140 -- 9 Aralık 2013; 5:03:22 >
  • Bi arkadas sssini atmisti.
    Gt755m var goldda ama sli degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.