Şimdi Ara

Y510P Wireless Sorunu (Asus dsl-n10e Modem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım Forumda Bu Ürünün Wireless Sorunu Hakkında Birçok Konu Açılmıştır Ama Benim Karşılaştığım Sorun Oldukça Tuhaf...

Öncelikle Şuradan Başlamak İsterim Ki; Ürünü Aldığımdan Beri Bir Wifi Problemi İle Karşı Karşıyayım:

-Belli Başlı Modemlere Bağlanmama(Bağzı Cafe, restoran vb. mekanlarda İnatla Bağlanmıyor Fakat Bağzılarında Bağlanıyor)
    -Bağlantının Sürekli Kopması
    -Yavaş Bağlantı Ve Yüksek Ping
    .
    .

Gibi Sorunlar ile Karşılaşıyordum, İnternetten Bulduğum Çözümler İle Bu Sorunların Üstesinden Geldim Zira Wifi Driverını Güncellemek Oldukça İşe Yarıyor.

3 Gün Önce Binamıza Telefon Hattı Çekildi Ve Eve İnternet Bağlattık, TTNET Kullanıyoruz ve Modemimiz Asus dsl-n10e. İnternet Geldiği Gün 10-15 Dk. Aralıklar İle İnternetimiz Kopuyordu Yani Modem İle Bağlantımız Gidiyor 1-2 Dk. Sonra "Ağı Unut" Diyerek Tekrar Bağlandığımızda Sorun Düzeliyor 10-15 Dk. Sonra Tekrar Aynısı Oluyordu. İnternet Yeni Geldi Olur Böyle Diyip Geçiştirdik ve Kullanmaya Devam Ettik. Bu Sürede Kopmalar Azaldı 30-45 Dk. Aralığa Düştü. 1 Günlük Deneyimin Ardından Anladık ki Fazla Veri Çektiğimizde Kopuyor, Özellikle İDM, Torrent, Steam, Skype, Teamspeak vb. Programları Açtığımızda Anında Kopuyordu. 2 Günlük Deneyimin Ardından Sorunun Kaynağını Çözdük => Lenovo Y510P. Ev Arkadaşım Kendi PC sinden İstediği Gibi Kullansın Birşey Olmuyor, Ben Eve Gelip Steamı Açayım Modem Kardeş İkimizide Banlıyordu. Sorunun Tuhaflığı da Burada Bence; Hadi Benim PC ile Modem Arasında Uyuşmazlık var, Bağlantıyı Koparıyorsun ama Modeme Bağlanan Diğer Cihazlardan Ne İstiyorsun?

Sonra Aklıma Dibimdeki Modeme wifi Adaptör İle Bağlanma Fikri Geldi, Tp-Link wn7200nd ile Modeme Bağlandım Ve Saatlerce Bağlı Kaldım... Ne Ev Arkadaşımı Ne Beni Atmadı Modem Kardeş. E Ozaman Onunla Bağlan Diyebilirsiniz Ama Bu Wifi Sorunu Bende Takıntı Haline Geldi Artık, Düzeltmem Lazım

*Ek Bilgiler:

-Intel Centrino Wireless-n 2230 Ağ Kartına Sahip PC;

-İntelin ve Lenovonun Sitelerinden de Driver Denedim.

-Windows 8.1 Kullanıyorum

-Format Attım Yemedi

-Modem Arayüzündeki Kablosuz Ayarlar Şöyle;

Valla Bu Sorunu Çözebilecek Birileri Varsa Yardımlarını Bekliyorum, Modemin İçinde Kurcalamadığım Yer Kalmadı. PCyi Garantiye Gönderecektim Canıma Tak Etti Artık bide DH ye Sorayım Dedim
    Ayrıca Bu Bilgisayara Win 8.1 Kurulu Geldi Win7 Yüklemeyi Düşünüyorum Acaba Garantisi Gider mi?

Bide Lenovonun Resmi Forumunda Benzer Dertten Yakınmış Arkadaşlar Var Ama İngilizcem Pek El Vermedi...
    http://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-P-Y-and-Z-series/New-y510p-with-a-wifi-problem/td-p/1163533

Kimisi WPA/WPA2 Şifreleme Türünü Değiştirmiş Sanırım, Kimisi Bluetooth La İlgili Birşeyler Söylemiş, Kimiside "N" Bağlantıyı Kapatın "G" Bağlanın Tarzında Yorumlarda Bulunmuş... Anlayan Varsa Banada Anlatsın

Şimdiden Teşşekkür Ederim...
     Y510P Wireless Sorunu (Asus dsl-n10e Modem) Y510P Wireless Sorunu (Asus dsl-n10e Modem) Y510P Wireless Sorunu (Asus dsl-n10e Modem) Y510P Wireless Sorunu (Asus dsl-n10e Modem)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedoStr -- 21 Şubat 2015; 9:57:09 >

• Bende de win8.1 yüklü lenovo var WPA ve g bandı kullanıyorum çok nadir kopuyor.
    Modem seçiyor, bazılarında kopma yapmıyor (zyxel örneğin)
    Artık şansa kalmış iş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.