İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo İşlemci Ailesi Intel® Centrino®2 Islemci İşlemci Numarası P8700 İşlemci Hızı 2.53 GHz İşlemci Bus Hızı 1066 MHz İşlemci Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Sabit Disk Kapasitesi 500 GB HD Dönüş Hızı 5400 Rpm İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb VGA Chipset Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT240 Ekran Boyu(inch) 15.6" Monitör Tipi LED HD VibrantView Maksimum Çözünürlük 1366 x 768 Optik Sürücü DVD±RW Double Layer BLU-RAY Mobil Özellikler Kamera, Kart Okuyucu, Wireless, Yüz Tanıma İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr Ağırlık 2.8 KG Diğer Bluetooth Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
world karta 1990 YTL açmaz arkdaşlar: Bu kasa bu ürün bence
Evet bende bu makinadan almayı düşünüyorum alternatif olarakta
bu modelde takıldım. Masa üstümde win 7 ye alıştığım içinde işletim sistemi ve ekran kartının 1024 oluşu iyice lenovoya yaklaştırıyor. Bi fikri olan varmı arkadaşlar siz nedersiniz ?
Evet aynı ürün özellikler olarak y 550 nin 8700 serisi. Fiyatıda Dell e yakın. Evet arkadaşlar dell mi lenovamı?
Tabiki lenovo, lenovonun ekran kartı gt 240 iken dell in ati 4570, ayrıca sanırım bu laptopta windows 7 lenovo enhancment teknolojisi de mevcut, öyle bir sticker var gözüküyor resimlerde
Vatanın sitesinde blu-ray yazmıyor vede fiyatı 300tl daha ucuz. Sanırım 2 farklı seri üretilmiş. Bluray'li ve Bluray'siz
quote:
Orijinalden alıntı: discrepancy
Tabiki lenovo, lenovonun ekran kartı gt 240 iken dell in ati 4570, ayrıca sanırım bu laptopta windows 7 lenovo enhancment teknolojisi de mevcut, öyle bir sticker var gözüküyor resimlerde
burada konusu geçen lenovo enhancment teknolojisi 'nin açıklaması nedir..ne sağlamakta..sağolun..
Bu fiyatlarla Samsung 'a rakip falan olamaz... T9600-4650 li R620 1780 liraya satılıyor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme