Bildirim
y580
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Bir bilgisi olan yok mu arkadaslar?quote:
Orijinalden alıntı: kamikazeari -
bu laptop modeline dovlet bahmiyquote:
Orijinalden alıntı: kamikazeari
Bir bilgisi olan yok mu arkadaslar?
Alıntıları Göster -
bilen olsa yazar zaten temmuz'un ilk haftasından önce gelmez.quote:
bu laptop modeline dovlet bahmiy
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
bilen olsa yazar zaten temmuz'un ilk haftasından önce gelmez.
-
bitsin artik bu cileeeeeeeeee, gelsin konsun masamin uzerineeeeeequote:
Orijinalden alıntı: kamikazeariquote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
bilen olsa yazar zaten temmuz'un ilk haftasından önce gelmez.
Alıntıları Göster
-
bu makine amerikada temmuzun ilk haftasından itibaren satışa sunuluyor ülkemie 2500 fiyat seiyesinde olursa güzel bir kileye satılırquote:
bitsin artik bu cileeeeeeeeee, gelsin konsun masamin uzerineeeeee
Alıntıları Göster -
Bulunduğum ülkede şu an y580 var ve tüm modeller türk parasına göre 2200-2500 arası fiyatla satılıyor. Başka bilgisayar ürünlerinin benzer fiyatdan satılmasından yola çıkarak, bu modelin rakiplerine göre oldukça ucuza geleceğini düşünüyorum. Her ne kadar ekran kartının bu laptopa fazla gelip(oyun laptopu değil) dengesiz sorunlar çıkaracağına inansam da bu modeli bekleyenler bence mutlu olacak.quote:
Orijinalden alıntı: aliyamanGS
bu makine amerikada temmuzun ilk haftasından itibaren satışa sunuluyor ülkemie 2500 fiyat seiyesinde olursa güzel bir kileye satılır
Alıntıları Göster
-
bende bu cihazı bekliyorum nerde kaldıquote:
Orijinalden alıntı: yafeshan
Bulunduğum ülkede şu an y580 var ve tüm modeller türk parasına göre 2200-2500 arası fiyatla satılıyor. Başka bilgisayar ürünlerinin benzer fiyatdan satılmasından yola çıkarak, bu modelin rakiplerine göre oldukça ucuza geleceğini düşünüyorum. Her ne kadar ekran kartının bu laptopa fazla gelip(oyun laptopu değil) dengesiz sorunlar çıkaracağına inansam da bu modeli bekleyenler bence mutlu olacak.
Alıntıları Göster -
pcdepoda satışa sunulmuş arkadaşlar az önce baktımquote:
Orijinalden alıntı: 46petro
bende bu cihazı bekliyorum nerde kaldı
Alıntıları Göster -
simdi baktim, fiyata gore bu ozellikler cok cok iyi. Freedos sandim bir an, o bile degil. win7 li geliyor. ama o ekran kartiyla isinmasi nasil olur gormek lazimquote:
Orijinalden alıntı: AsiRuh1905
pcdepoda satışa sunulmuş arkadaşlar az önce baktım
Alıntıları Göster -
quote:
simdi baktim, fiyata gore bu ozellikler cok cok iyi. Freedos sandim bir an, o bile degil. win7 li geliyor. ama o ekran kartiyla isinmasi nasil olur gormek lazim
Kepler olduğu için çok fazla ısınmaz. Olmadı bir soğutucu takarız altına, 670 ve üstü sorun çıkartır 650 ve 660 pek yaramaz değildir tahminimce bu konuda -
beyler bunun 17" versiyonu varmı? varsa tr ye gelirmi ki?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-EACEAB9EDquote:
simdi baktim, fiyata gore bu ozellikler cok cok iyi. Freedos sandim bir an, o bile degil. win7 li geliyor. ama o ekran kartiyla isinmasi nasil olur gormek lazim
Kepler olduğu için çok fazla ısınmaz. Olmadı bir soğutucu takarız altına, 670 ve üstü sorun çıkartır 650 ve 660 pek yaramaz değildir tahminimce bu konuda
Alıntıları Göster
-
Şunu 1650 lira civarına çıkarsalar hemen siparişini vercektim ama fiyatı yinede uygun bütçeyi zorlayıp almayı düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: kepenk
beyler bunun 17" versiyonu varmı? varsa tr ye gelirmi ki?
Alıntıları Göster
Edit: i5 li model için söyledim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan314 -- 18 Temmuz 2012; 18:30:09 > -
5400 rpm ya yok mu 7200 rpm lisi :squote:
Orijinalden alıntı: metehan314
Şunu 1650 lira civarına çıkarsalar hemen siparişini vercektim ama fiyatı yinede uygun bütçeyi zorlayıp almayı düşünüyorum
Edit: i5 li model için söyledim
Alıntıları Göster -
ekran mat değilmişquote:
Orijinalden alıntı: 46petro
5400 rpm ya yok mu 7200 rpm lisi :s
Alıntıları Göster -
mat ekran değiş ve hddsi 5400 rpm ama muadillerinden çok üstün ekran kartı ve çok uygun bir fiyata sahipquote:
Orijinalden alıntı: kepenk
ekran mat değilmiş
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: DontTouchM3
mat ekran değiş ve hddsi 5400 rpm ama muadillerinden çok üstün ekran kartı ve çok uygun bir fiyata sahip
hdd problem değil, ekran 17" ve mat olsaymış 200 tl daha pahalı olsa bile anında verirdim siparişi. fiyat çok iyi ona lafım yok.
tam istediğim özelliklerde bi model çıkmadı piyasaya. kesin 1 2 özellik eksik oluyor -
iyi günler arkadaşlar. ben pcdepo'dan y580 aldım 2 milyara. ulaşım aşamasında bir sorun olmadı ürün siparişten 20-21 saat sonra elime ulaştı. şimdilik gayet memnunum ancak sormak istediğim şey şu ; üstün performans gerektiren oyunlar oynarken grafikleri ona göre mi ayarlamam gerekiyor? yani normal kullanımda ve yükte bilgisayarın kullandığı grafikler aynı mı? bende sanki ağır oyunlar oynarken bilgisayarın grafiklerini ona göre ayarlamam gerekiyor gibi bir izlenim oluştu bir yerde okuduğum yazıdan sonra. şimdiden teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: kepenkquote:
Orijinalden alıntı: DontTouchM3
mat ekran değiş ve hddsi 5400 rpm ama muadillerinden çok üstün ekran kartı ve çok uygun bir fiyata sahip
hdd problem değil, ekran 17" ve mat olsaymış 200 tl daha pahalı olsa bile anında verirdim siparişi. fiyat çok iyi ona lafım yok.
tam istediğim özelliklerde bi model çıkmadı piyasaya. kesin 1 2 özellik eksik oluyor
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- laptopa ekran kartı takılır mı
- lenovo mu casper mı
- ekranda siyah leke
- laptop seri numarası öğrenme
- a101 laptop
- yazılım için laptop önerisi 2024
- biosa nasıl girilir windows 10
- bilgisayar açılmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X