Şimdi Ara

y580

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar lenovo y580 modelinin veya herhangi ivy bridge i7 li bir modelin cikis tarihi ile ilgili bilgisi olan var mi acaba? Asus n56vz bekletiyorum yeni gelecek modeller icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kamikazeari

Bir bilgisi olan yok mu arkadaslar?
  • quote:

Bir bilgisi olan yok mu arkadaslar?

Alıntıları Göster
    bu laptop modeline dovlet bahmiy
  • quote:

bu laptop modeline dovlet bahmiy

Alıntıları Göster
    bilen olsa yazar zaten temmuz'un ilk haftasından önce gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Alıntıları Göster
    bitsin artik bu cileeeeeeeeee, gelsin konsun masamin uzerineeeeee

• quote:

bitsin artik bu cileeeeeeeeee, gelsin konsun masamin uzerineeeeee

Alıntıları Göster
    bu makine amerikada temmuzun ilk haftasından itibaren satışa sunuluyor ülkemie 2500 fiyat seiyesinde olursa güzel bir kileye satılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliyamanGS

bu makine amerikada temmuzun ilk haftasından itibaren satışa sunuluyor ülkemie 2500 fiyat seiyesinde olursa güzel bir kileye satılır

Alıntıları Göster
    Bulunduğum ülkede şu an y580 var ve tüm modeller türk parasına göre 2200-2500 arası fiyatla satılıyor. Başka bilgisayar ürünlerinin benzer fiyatdan satılmasından yola çıkarak, bu modelin rakiplerine göre oldukça ucuza geleceğini düşünüyorum. Her ne kadar ekran kartının bu laptopa fazla gelip(oyun laptopu değil) dengesiz sorunlar çıkaracağına inansam da bu modeli bekleyenler bence mutlu olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: yafeshan

Bulunduğum ülkede şu an y580 var ve tüm modeller türk parasına göre 2200-2500 arası fiyatla satılıyor. Başka bilgisayar ürünlerinin benzer fiyatdan satılmasından yola çıkarak, bu modelin rakiplerine göre oldukça ucuza geleceğini düşünüyorum. Her ne kadar ekran kartının bu laptopa fazla gelip(oyun laptopu değil) dengesiz sorunlar çıkaracağına inansam da bu modeli bekleyenler bence mutlu olacak.

Alıntıları Göster
    bende bu cihazı bekliyorum nerde kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 46petro

bende bu cihazı bekliyorum nerde kaldı

Alıntıları Göster
    pcdepoda satışa sunulmuş arkadaşlar az önce baktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiRuh1905

pcdepoda satışa sunulmuş arkadaşlar az önce baktım

Alıntıları Göster
    simdi baktim, fiyata gore bu ozellikler cok cok iyi. Freedos sandim bir an, o bile degil. win7 li geliyor. ama o ekran kartiyla isinmasi nasil olur gormek lazim
  • quote:

simdi baktim, fiyata gore bu ozellikler cok cok iyi. Freedos sandim bir an, o bile degil. win7 li geliyor. ama o ekran kartiyla isinmasi nasil olur gormek lazim

Kepler olduğu için çok fazla ısınmaz. Olmadı bir soğutucu takarız altına, 670 ve üstü sorun çıkartır 650 ve 660 pek yaramaz değildir tahminimce bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EACEAB9ED

quote:

Kepler olduğu için çok fazla ısınmaz. Olmadı bir soğutucu takarız altına, 670 ve üstü sorun çıkartır 650 ve 660 pek yaramaz değildir tahminimce bu konuda

Alıntıları Göster
    beyler bunun 17" versiyonu varmı? varsa tr ye gelirmi ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: kepenk

beyler bunun 17" versiyonu varmı? varsa tr ye gelirmi ki?

Alıntıları Göster
    Şunu 1650 lira civarına çıkarsalar hemen siparişini vercektim ama fiyatı yinede uygun bütçeyi zorlayıp almayı düşünüyorum
    Edit: i5 li model için söyledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan314 -- 18 Temmuz 2012; 18:30:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan314

Şunu 1650 lira civarına çıkarsalar hemen siparişini vercektim ama fiyatı yinede uygun bütçeyi zorlayıp almayı düşünüyorum
    Edit: i5 li model için söyledim

Alıntıları Göster
    5400 rpm ya yok mu 7200 rpm lisi :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: 46petro

5400 rpm ya yok mu 7200 rpm lisi :s

Alıntıları Göster
    ekran mat değilmiş
  • quote:

ekran mat değilmiş

Alıntıları Göster
    mat ekran değiş ve hddsi 5400 rpm ama muadillerinden çok üstün ekran kartı ve çok uygun bir fiyata sahip
  • quote:

Orijinalden alıntı: DontTouchM3

mat ekran değiş ve hddsi 5400 rpm ama muadillerinden çok üstün ekran kartı ve çok uygun bir fiyata sahip

hdd problem değil, ekran 17" ve mat olsaymış 200 tl daha pahalı olsa bile anında verirdim siparişi. fiyat çok iyi ona lafım yok.
    tam istediğim özelliklerde bi model çıkmadı piyasaya. kesin 1 2 özellik eksik oluyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DontTouchM3

hdd problem değil, ekran 17" ve mat olsaymış 200 tl daha pahalı olsa bile anında verirdim siparişi. fiyat çok iyi ona lafım yok.
    tam istediğim özelliklerde bi model çıkmadı piyasaya. kesin 1 2 özellik eksik oluyor

Alıntıları Göster
    iyi günler arkadaşlar. ben pcdepo'dan y580 aldım 2 milyara. ulaşım aşamasında bir sorun olmadı ürün siparişten 20-21 saat sonra elime ulaştı. şimdilik gayet memnunum ancak sormak istediğim şey şu ; üstün performans gerektiren oyunlar oynarken grafikleri ona göre mi ayarlamam gerekiyor? yani normal kullanımda ve yükte bilgisayarın kullandığı grafikler aynı mı? bende sanki ağır oyunlar oynarken bilgisayarın grafiklerini ona göre ayarlamam gerekiyor gibi bir izlenim oluştu bir yerde okuduğum yazıdan sonra. şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.