Şimdi Ara

Y580 NVIDIA GTX660m de Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nvidia control panelde bu şekilde mavi mor yeşil belirsiz noktalar çıkıyo. Oyuna girincede aynı problem daha büyük boyutlarda oluşuyo ancak intel ile çalıştırınca problem olmuyo. Driverı güncelledim sorun düzelmedi. Acaba benden başka bu sorunu yaşayan varmı? Değişim için yollamammı gerekli ?

Lenovonun kendi forumundada benzer sorun yaşayanlar çıkmış en son mesajda bi öneri var ama tam anlamadım hemde sanırım riskli birşey öneriyo. Alma konusunda kararsız olanlarada bu konu fikir versin.

http://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-Y-U-V-and-Z-series/Lenovo-Y580-Bug/td-p/781343

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasifik008 -- 16 Ağustos 2012; 22:33:00 >

• Up arkadaşlar iade etmelimiyim donanımsal bir sorunmu?
  • kendisiyle gelen driverlarla da mı böyle yaptı? recovery etmeyi dene istersen bi
  • evet ikisinde de böyleydi son çare onu deniyecem başka fikri olan veya bilgisi olan varsa yardım bekliyorum
  • artifact oluşuyor ekran kartında problem olabilir
    geri yükleme yap sıfırla driver güncelle olmadı servise götür yada iade et
  • Şu an recovery ediyorum o bilgisayarı hallolacağını sanmıyorum ama bi deniyeyim ilgilendiğin için teşekkürler başka bu sorunu yaşayan var mı yabancılara whql sürüm için bekleyin denmiş ama ben 30 gün içinde vermeyi düşünüyorum
  • recoveryden sonra da düzelmedi yarına kadar bir çözüm bulamazsam yarın kargoluycam hala bu sorunu yaşayan veya bilgisi olan birinden yardım bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nvidia GTX660M Nasıldır?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum zamanında masaüstü bilgisayarımda o tarz bi problemim olmuştu inan herşeyi denedim her yola baktım driverindan tut altını üstüne getirdim en sonunda ekran kartındandır deyip vazgeçtim sonra günlerden bir gün güç kaynağı 10 senelik olduğu için arıza verdi değiştirdim 2. el bir güç kaynağı aldım oda arızalıymış anakartım yandı ( iyiki yanmış ) yeni bir anakart aldım taktım ve muhteşem sonuç ortaya çıktı ekran kartımın bozuk olduğu düşüncesiyle birbirine giren renkler anakartı degiştirince ortadan kalktı bazen ekran kartında hata olduğunu sanarız ama halbuki bazende başka yerlerden kaynaklanan hata olduklarını görürüz oda anakartmış bilmem ne kadar yararı olur sana ama anakart olma ihtimali yüksek
    arızalı oldugu dönemdeki açtığım konuya bakabilirsin fotolarına:
    http://forum.donanimhaber.com/m_30202687/tm.htm

• Sağ ol ilgilendiğin için bakalım gidici görünüyo bu alet
  • derhal servise gönder ,

nvidia ekran kartlarının adetidir zaten renk paletlerinde sacmalama,

donanımsal arıza ıle karsı karsıyasın cunku panel en alt level ayar kısmı program hatalı degıl ,progam donanımdan gelen cevabı yansıtıyor dırek arada ne dx car ne baaska zamazıngo..

servis yolla...
    arkadasın dedıgı gıbı voltaj da olabılır.

ben ekran kartının ramlerı kullanamamasına baglıyorum veya ekran kartına gıden voltajda sorun oldugunu...
  • Teşekkür ederim yardımın için alalı az zaman olduğu için iadeye yolladım gitti bakalım bekliyorum inşallah sorun çıkarmaz bimeks
  • Sorunları söyledim bunu da söyleyeyim ürün ulaştıktan 5-6 saat sonra bimeks iadenin kabul edildiği ve ödeme için finans bölümünün bilgilendirildiğine dair email attı. Zaten yapmaları gereken bu ama iki geri yollamamda da hızlıca ve sorunsuz çözdükleri için memnun kaldım. Şimdi yine arayış içindeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.