Şimdi Ara

y580 ssd takma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: asterix4848

http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/transcend-ts256gssd320-256gb-320-serisi-sata-30-ssd-(560mb-okuma--540mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=62130

bu ssd neden bu kadar ucuz bir de orda gösterdiği hız diğer ssdlerin hızından yüksek

bi de şu alttaki ikisiaynı ürün galiba ama fiyat farkı baya var

http://www.teknobiyotik.com/donanim/ssd/intel-320-serisi-180gb-sata3-0-550mb-s-yuksek-hizli-2-5-ssd.html

http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/intel-ssdsc2ct180a3k592161-180gb-330-serisi-sata-30-ssd-(500mb-okuma--450mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=62358

bir de şu alttaki var ?

http://www.vatanbilgisayar.com/sandisk-sdssdx-240g-g25-240gb-extreme-sata-30-ssd-(okuma-550mb---yazma-520mb)/productdetails.aspx?I_ID=58905

bir de fikrini almak isterim aşırıya mı gidiyorum 120 gb yeterli olur derseniz onu alayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirbaba71 -- 30 Kasım 2012; 2:03:51 >

• 120 gb yüksek yazma okuma değeri olan yeterince fazladır işini fazlasıyla görür zaten ssd ye işletim sistemi kuracaksın diğerine de depolama olarak kullanacaksın sıkıntı olmaz 120 gayet yeterli seviyede
  • 120 gb sandisk extreme aldım teşekkür ederim
  • hayırlı olsun deneyimlerini burda paylaş bakalım
  • quote:

hayırlı olsun deneyimlerini burda paylaş bakalım

hdd kutusu falan geldi ssd yi vatandan almıştım onu bekliyorum da gelince bana yardımcı olursun değil mi takmak falan sıkıntı değil de recovery olayını halledemezsem
  • arkadaşlar bende ssd düşünüyorum lenovo z580 modeline ama garanti durumu ne oluyor peki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim için garanti pek önemli değil şimdiye kadar hiç bi ürünümde kullandığım olmadı ama sanmıyorum garantiye bi zararı olacağını emin değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirbaba71

benim için garanti pek önemli değil şimdiye kadar hiç bi ürünümde kullandığım olmadı ama sanmıyorum garantiye bi zararı olacağını emin değilim

A+A+A+A+A+A+A katılıyorum ynen bende yaptım y570 e ve daha öncekilere hiçbişey olmadı
  • quote:

quote:

benim için garanti pek önemli değil şimdiye kadar hiç bi ürünümde kullandığım olmadı ama sanmıyorum garantiye bi zararı olacağını emin değilim

A+A+A+A+A+A+A katılıyorum ynen bende yaptım y570 e ve daha öncekilere hiçbişey olmadı

kardeşim ürünler geldi tam olarak ne gibi işlemler yapacağım yardımcı olabilir misin
  • öncelikle dvd lere recorveryleri yazdır

sonraki ilk işin hdd yi söküp yerine ssd yi takacaksın sonra dvd den recorverylerle tekrardan ssd ye sıfırdan kurulum yapacaksın kurulumla işin bittikten sonra çıkarmış olduğun hddyi yeni almış olduğun dvd sürücüsüne benzeyen hdd caddye nin içine yerleştirip dvd yerine takacaksın almış olduğun dvd kasasının içinede dvd sürücüsünü takacaksın olay tamamdır
  • quote:

öncelikle dvd lere recorveryleri yazdır

sonraki ilk işin hdd yi söküp yerine ssd yi takacaksın sonra dvd den recorverylerle tekrardan ssd ye sıfırdan kurulum yapacaksın kurulumla işin bittikten sonra çıkarmış olduğun hddyi yeni almış olduğun dvd sürücüsüne benzeyen hdd caddye nin içine yerleştirip dvd yerine takacaksın almış olduğun dvd kasasının içinede dvd sürücüsünü takacaksın olay tamamdır

yaptım bunları zaten de sıkıntım şu dvd nin kapağı hdd caddy'e uymuyor orası öyle açık kaldı onun çözebileceğimiz bi aparatı falan yok mudur :D bir de ssd toplamda 90 gb gözüküyor 120 gb ssd neden böyle oldu sen 10 gb gider demiştin

yav bu recovery işi şöyle düşündüm ben sıfır baştan windows 7 ultimate kursam bütün diskleri biçimlendirip ardından istediğim zaman recovery dvd lerini kullanabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirbaba71 -- 7 Aralık 2012; 13:58:34 >

• hdd caddy i nerden aldın ? ona göre biz oradan almayalım kapak uyan yerden alsak daha iyi tabi oyle bir yer varsa
    Bu arada video bekliyorum hala ssd takma video su

edit :ek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drbrtsglm -- 8 Aralık 2012; 18:33:01 >
  • bende uydurma sıkıntısı oldu yerinde durmuyordu kapağı tatım ve sıcak silikonla kapağı hdd caddy e sabitledim pc ye değil hdd yi taktığımız aparata hiç bir sıkıntı olmadı güzelce sıkıştırıp sıcak silikonla sabitlerseniz sorun çözülür ayrıc hdd yi cihazın içine taktığınız zaman vidaları fazla sıkmayın sıkıştığını hissettiğinizde bırakın yoksa aliminyum biraz ince öbürtarafa geçebiliyor delik genişliyor
  • quote:

quote:

öncelikle dvd lere recorveryleri yazdır

yaptım bunları zaten de sıkıntım şu dvd nin kapağı hdd caddy'e uymuyor orası öyle açık kaldı onun çözebileceğimiz bi aparatı falan yok mudur :D bir de ssd toplamda 90 gb gözüküyor 120 gb ssd neden böyle oldu sen 10 gb gider demiştin

yav bu recovery işi şöyle düşündüm ben sıfır baştan windows 7 ultimate kursam bütün diskleri biçimlendirip ardından istediğim zaman recovery dvd lerini kullanabilir miyim ?

o sorun sıfırdan kurulum olmadığı için kaynaklanıyor pc içinde biyerde recorveri dosyası var olduğunu sanıyor galiba ama öyle bişey yok halbuki ben başka win7 dvd sinden kurulum yaptığımda o kayıplatr okadar olmuyordu 90 gb olması normal bir sıkıntı yok öyle kullan zamanla alışırsın sıkıtı olmaz performansta bi değişiklikte olmaz ben bir yıldan fala o şekilde kullanıyorum baştan farklı bir win 7 kursan süper olur değişen hiçbişey olmaz istediğin zamanda recorvery kurabilirsin ben birde biosu modlu bios kullanıyorum intelin ekran kartı belleğini de yükseltmişti bu biyos

• quote:

anlayamadım bios mod nedir ?
  • quote:

quote:

anlayamadım bios mod nedir ?

bios konusuna hiç girmeyin cihazınız yeni ve garantilidir muhtemelen garantisi bittikten sonra naparsanız yapın ama şuan ellemeyin çok sakat bi olay iyi anlamanız lazım profesyonel bilgi lazım ama bios yazıp gogleye aratırsanız öğrenin bilgi amaçı mesela lenovo y570 bios mod hack yazarsanız bilgi sahibi olursunuz benim pc y570 bi alt seri sizinkiler daha yeni olduğu için öyle bir durum daha yoktur hiç bulaşmayın derim bios olayına
  • tamam bakayım sadece ne işe yarıyormuş :)
  • quote:

bende uydurma sıkıntısı oldu yerinde durmuyordu kapağı tatım ve sıcak silikonla kapağı hdd caddy e sabitledim pc ye değil hdd yi taktığımız aparata hiç bir sıkıntı olmadı güzelce sıkıştırıp sıcak silikonla sabitlerseniz sorun çözülür ayrıc hdd yi cihazın içine taktığınız zaman vidaları fazla sıkmayın sıkıştığını hissettiğinizde bırakın yoksa aliminyum biraz ince öbürtarafa geçebiliyor delik genişliyor

silikonmu yapma yaf korkutma beni uygunu yok mu bunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drbrtsglm -- 9 Aralık 2012; 17:55:18 >
  • ben şu an kapaksız kullanıyorum ama sıcak silikon nerde satılır ki soğuğu bulmak kolay da :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.