Şimdi Ara

Y7070 piyasadan kaldırılıyor. Y700 hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben forumda surekli olarak bilgi almak için bulunuyorum. Fakat dün karşılaştığım bir durumu sizlerle paylaşmak istedim. Lenovo y7070 almaya karar verdim ve gittim aldim cihazi önümde kutudan cikarttilar ve dokunmatiginin çalışmadığını farkettim. En yakin mediamarket adanadada oldugundan oradan bir kapali kutu daha istedik gelen y7070 i actik kurduk bu defada ekranda cizgiler belirdi dalgalanmalar oldu
    Bunun uzerine magaza müdürü merkezle görüşme yapti ve y7070 satışını durdurduklarini söyledi. Yani y7070 lerin ekranlarinda genel bir sorun olduğu söylendi.

Bu segmentte bir seçenek olan y700 de karar kildim ve getiretiyorum. ACABA DOĞRUMU YAPIYORUM Y700 NASIL BIR BILGISAYARDIR ?
    NOT: ! AKEDEMISYENIM oyun oynamayı seviyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lenovo y5070 kullanan bir tanıdığım var bende yakından deneyimledim güzel notebook
    Y700 e gelince 6700hq ve 960m y5070teki 4720hq dan %20 daha hızlı işlemciye sahip ve ramleri ddr4 güzel y5070 te eksik olan ssd sorununuda y700 de çözmüler soğutucu olarakta y5070 teki soğutucuyu geliştirmişler ısınma sorunu olacağını sanmam y700 güzel bir seçenek msı ge62 6qd de bakabilirsiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y700 bende var. Lenovo'nun kendi sitesinden 80Q00010US modelini almıştım. gayet güzel bir cihaz ancak intel grafik kartı HD 530 driver sorunu çıkardı.

Bunun dışında bir problem yok, 10 numara. hem dizayn hem de görüntü, ses kalitesi ve hız olarak.

Oyun oynama fırsatı bulamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.