Şimdi Ara

YA ALLAH askına anlayan bi cvp yazsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim celeron 1,7 vardı bugun amd athlon x2 3800 ve asus m2n ana kart aldım ve sistemi degistirdim.bilgisayarı acınca bana windows acılmıyo diye mavi bi ekran geliyo ama eski sistemi takınca hardiski hic bi sorun olmuyo.SORUN NE NİYE YENİ SİSTEM HARDİSKİMİ TAKINCA WİNDOWSU BASLATMIYO??????????

• yeni sisteme neden yeni bi windows kurmayı denemiyosun
    ben olsam öyle yapardım sonucta windows yapılandırmasını eski sisteme göre yapmış diye düşünürdüm ben
  • bunun baska bi çözümü yok mu yoksa mecburen onu yapacam ama anlamıyorum ilkkez basıma geldi uyarı da ilginc windows hatası virüs taraması yap gibi bişeylerde yazıyodu ama eski sistem takılınca takır takır acılyo
  • bence pek bir alakası yoktur ama kesin bir şey demiyeceğim tam bir bilgim yok işlemcini falan kontrol et bi kere yerine tam oturmuşmu diye
  • Gelen o mavi ekran BIOS olmasın???
  • hocam akil var mantik var
    senin windowsun kurulurken parcalarina gore registry de vs de ayarlar tutuyor
    sen komple sistem yeniliyorsun ama mavi ekran la karsilastim diyorsun bazen ram artislari bile mavi ekrana sebeb oluyor

yani yeniden windows kurmakdan baska hic bir caren yok
    calistirmayi basarsan bile asla tam performans alamazsin
    xp kendisini bilesenlere gore optimize ediyor
    ve senin bilesenlerde ucurum derecesinde fark olusumus durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 19 Temmuz 2007; 0:45:40 >
  • yok be hocam bios degil garip mavi bi bir windows tehlikede diye acmıyorum diye uyaran bi ekran
  • herhalde yeni windows kurmam gerekiyo tek kurtulus yolu bu olsa gerek
  • Arkadaşım chipset değiştiyse büyük ihtimal windowsu baştan kurman gerekecek, genelde birbirine yakın bord değişikliklerinde sorun çıkmaz ben nforce2 den nforce3 e daha sonra nforce4 ultraya geçtiğimde sorun çıkmamış windows açılmış bende yeni sürücüleri yüklemiştim, bi ara intel chipsetli commando marka bord aldım windows u baştan kurmam gerekti.
  • Bi de yeni kurarken amd ye yabacıyım da bios ayarlarında dikkat etmem gereken neler var yardıncı olabilir misiniz??
  • pek bişe yapmana gerek yok bilader
  • OLDUGU GİBİ YAPIYORUM İNSALLAH Bİ SORUN OLMADAN HALLEDERİM
  • hadi hayırlı sonuclarını bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sihirbaz84

Bi de yeni kurarken amd ye yabacıyım da bios ayarlarında dikkat etmem gereken neler var yardıncı olabilir misiniz??

intel kurarken bios ayarlarına baktın mı ki amd de soruyosun ?
  • kötü bir durum. iyi yüklemeler
  • win yükledikten sonra sonucu yazarmısın
  • arkadaşların da söylediği gibi windowsu yeniden kurman sorunu halleder :)
  • quote:

benim celeron 1,7 vardı bugun amd athlon x2 3800 ve asus m2n ana kart aldım ve sistemi degistirdim.bilgisayarı acınca bana windows acılmıyo diye mavi bi ekran geliyo ama eski sistemi takınca hardiski hic bi sorun olmuyo.SORUN NE NİYE YENİ SİSTEM HARDİSKİMİ TAKINCA WİNDOWSU BASLATMIYO??????????

kardeş çok normal

Celeron sistemin windowsunu AMD sisteme kurarsan böyle yapar.
    Amd sisteme baştan windows kur olsun bitsin 30 dakikanı alacak bişi
    Bu kadar telaş yapmana gerek yok
  • quote:

benim celeron 1,7 vardı bugun amd athlon x2 3800 ve asus m2n ana kart aldım ve sistemi degistirdim.bilgisayarı acınca bana windows acılmıyo diye mavi bi ekran geliyo ama eski sistemi takınca hardiski hic bi sorun olmuyo.SORUN NE NİYE YENİ SİSTEM HARDİSKİMİ TAKINCA WİNDOWSU BASLATMIYO??????????

Anakart değiştiginde windows açılmaz reset atar sende mavi ekran çıkmış sistem değiştirilince windows un yeniden kurulması gerek
  • işletim sistemini yeniden kurman gerekiyor arkadaşım.

işi bilen bir arkadaşından yardım alman senin için en iyisi. forumdan birileri belki yan komşun, bence destek verecek bir arkadaş bul en hızlı çözüm için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.