MyStİCaL lord olabilir veya most wanted sen nerden sin
yaf banada bi umd lazım demo falan varmı arkadaşlar elinizde. 1.50 bazı oyunlar için umd şart malüm. oyüzden demo umdlerinize talibim hemen alabilirim anlaşırsak. msn e bekliyorum olan arkadaşları pscik@mynet.com
Arkadaşlar bende "NFL Street 2 : Unleashed, FIFA STREET2,SOCOM ve SSX On Tour" UMD leri var... Need For Speed tarzı araba yarışları, street fighter gibi dövüş oyunları ve.. özellikle DAXTER,STREET RİDERS, JUİCED ELİMİNATOR,DYNASTY WORRIORS,PRİNCE OF PERCİA,TEKKEN gibi oyunlarla takas etmek istiyorum.. elimde 6-7 oyun daha var sıkıldıkça onlarıda takaslarız..
ANTALYA'da elden takas yapılacaktır... sibyl@mynet.com dan mail atabilirsiniz...
benim bildiğim psp oyunları hafıza kartıyla oynanıyor psp yok da ama int. de vardır öyle ise
ben lara croft tomb raider legendi tvsiye ediyorum
Arkadaşlar.. Yok mu koca Antalya da UMD lerini takas edecek bir psp tutkunu....
pes 5 ve ssx on tour takas etcem yok mu ıstıyen ant yada olanlar veya kargoda problem cıkarmayanlar pm atsın
arkadaşlar world tour soccer takas etmek isteyen varmı?bıktım o oyundan
nfs most wanted takaslık... izmirdeyim.
ssx on tour ve pes5 takas etcekler pm atsın sehır farketmes
evet sadece psp yazılıları okursan anlarsın
bak arkadaşım!ben ''sadece psp oyunlarımı değiştiriliyo.'' derken hani ps2 oyunuda değiştirsek olmazmı ?anlamında sormuştum.Demekki anlamadan dinlemeden hareket edince böyle oluyomuş
SEN OYLE DEMEKISTEMIS OLABILIRSIN AMAOYLE YAZMAMISIN
ben yanlış anlamadım sen yanlış anladın sadece psp oyunlarını takas yapıyoruz dedim
sağol çavuşum katılıyorum sana
tamam da bjkxxx ben sana bişey demiyorum ki sadece bi soru sordum direk okumayıp anlamadığımı söyledin.
TAAM KONUYU UZATMAYALIM BURDA SADECE PSP OYUNLARI TAKAS EDILIYO PS2 ICIN BASKA FORUMLARI ARASTIR
bend fifa word cup 2006 war takaslayak benim msn whatoz@Hotmail.com bana ok de yetEr
EVET İSTANBULDAN NFS MOST WANTED OYUNUM ILE NFS UNDERGROUND RIVALSI TAKAS ETMEK ISTEYEN VARSA IRTIBATA GECSIN MOST WANTED ARTIIK OYNAYA OYNAYA SIKTI BENI YENI BIR Oyun ARIYORUM VARSA TAKAS ETMEK ISTEYEN IYI OLUR
BENDE UNDERGROUND RİVALS,BURNOUT,WORL TOUR SOCCER OYUNLARI VAR TAKAS ETMEK İSTİYEN VARMI?