arkadaşlar böle aşkın sevdası olmaz.. nedir bu her açtıgım topic siliniyor...
hayır varsa bişey bizde bilelim.....
Şu anda kızların canını sıkan topicleri kilitlemekle meşgullerdir dostum. Cevap vereceklerini zannetmiyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: visualx
Şu anda kızların canını sıkan topicleri kilitlemekle meşgullerdir dostum. Cevap vereceklerini zannetmiyorum..
sonunu hiç hayırlı görmüyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: DefectoR
quote:
Neden?????
quote:
Orjinalden alıntı: DefectoR
quote:
adam haklı.. bende defector sözüm sana deil..ama yalaka olanların sonunu pek hayırlı görmüyorum
Arkadaşlar neden böyle yapıyorsunuz? Ne alaka "yalakalık" ? Saygı , sevgi çerçevesinde birşeyler konuşmaya çalışıyoruz..Herkesin istediğini yazmasına karşı değilim ama eğer yanlış yazılmış şeyler varsa siliniyordur..Tamam sorarsın admine olur biter..Neden bunun için sinirlerini yıpratıyorsun ki?
arkadaşlar kızmayın ama ben zamanında yönetimle çok tartıştım... eski topraklar bilirler kaç kere banlandım... bu nedenle o mesajı yazma gereği duydum...
yoksa banane yönetimden banane gün den banane modlardan... onlara yalakalık yapmam... uyarı niteliğinde bir mesajdı....
Ben biliyom Defector Unbreakable bu konuyu artık senden duymak istemiyorum. Lütfen artık foruma dön. Kazanacaksak kazanalım seni. Yok değilse lütfen kurallara uy. Polemik istemiyoruz. Belki bir süre daha izleyici olarak kalman gerekir. Bu konuyu halledelim bugün
quote:
Orjinalden alıntı: unbreakcable
arkadaşlar böle aşkın sevdası olmaz.. nedir bu her açtıgım topic siliniyor...
hayır varsa bişey bizde bilelim.....
arkadaşım pM denen bişey war dimi! ama hiç uğraşma boşuna
ben daha niye yediğimi öğrenemedim. sana sıra zor geLir
Memoss seni okulda da banlıyacam Okula giremeyeceksin
quote:
Orjinalden alıntı: samray
Ben biliyom Defector Unbreakable bu konuyu artık senden duymak istemiyorum. Lütfen artık foruma dön. Kazanacaksak kazanalım seni. Yok değilse lütfen kurallara uy. Polemik istemiyoruz. Belki bir süre daha izleyici olarak kalman gerekir. Bu konuyu halledelim bugün
tecrübemizi yeni nesillere aktarmak gerek demi yane... bu arada samray doğru söölemiş... bu konu bu gün çözülsün...
MemoSoz arkadaşın cezası bu akşam saatlerinde sona eriyor. (Tabi unutmazlarsa)
quote:
Orjinalden alıntı: Citizen
quote:
Orjinalden alıntı: samray
Memoss seni okulda da banlıyacam Okula giremeyeceksin
walla süper oLur! zaten okula gittiğim yok. bahanem oLur
geçen gün kopya cekerken yakalanıyordum az daha! 6 ay yicektim valla
quote:
Orjinalden alıntı: memosss
quote:
Orjinalden alıntı: Citizen
zuhaha bazıları 3 ay banlı kalıyormuş öyle unutulupda. sizde hatırlatın yaf
quote:
Orjinalden alıntı: Citizen zuhaha bazıları 3 ay banlı kalıyormuş öyle unutulupda. sizde hatırlatın yaf
pohuahuaha
walla gece 12 dedin mi dayanırım kapınıza
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Citizen zuhaha bazıları 3 ay banlı kalıyormuş öyle unutulupda. sizde hatırlatın yaf
pohuahuaha
Nasıl olsa bu nicki kullanıyon gerek yok açılmasına.
bana 1 hafta dediler 6 aymı ne açmadılar en son forum değişince açıldı anlamadım gitti
quote:
Orjinalden alıntı: mewluth
iLk sinyaLler geLdi waLLa.
oLsun hoca bunu kullanacam da öbür nickimi haksız yere bağLamanın ne alemi war şimdi. saLın gitsin
quote:
Orjinalden alıntı: mewluth
quote:
quote:
pohuahuaha