Şimdi Ara

Ya başaramazsak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kogmen

eğer gerçekten %95 isterse zaten o adam seçilir, yok öbürü seçiliyorsa %95 istemiyor demek olur.

Alıntıları Göster
    Niye taraftar mı oy kullanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalege2000

Ali Koç kazanamazsa bundan sonraki maçları aziz ve ona oy verenler birlikte izle, Aaaa taraftar niye stada gemiyoy diye dalga geçmeye devam ederler..tabi kendileriyle dalga geçecekler..Taraftar diye bir grup asla ilgilenmeyecek..
    40 yıllık hasta Fenerli olarak basketboll maçlarını bile izlemiyorum..Soğudum..
    Çıkıp bik..bik..bik..skor taraftarısınız falan demeyin..Sizler desteklemeye devam edin..Sağlığımdan olmak istemiyorum..Nokta..Saygılarımla..
    Bir tık ötesi Azizciler'in yeni argumanı, madem Ali Koç FB'yi çok seviyor ve hibe edecek 100m€'su var, kulüp zordaysa şimdi neden etmiyor?

Yahu kulübü bu duruma Ali Koç mu soktu, kulübü bu borca sokan, aynı suda defalarca kez yıkanan adamlara bırak 100m€, sen 100TL verir misin Azizci kardeş diye sormak lazım.

Ben de 2 sene önce ligtvyi kapattırdım, geçen sezon da kritik birkaç maçta, Ali Koç'un da geliyor olmasının gazıyla seyrettim, pek inanmıyorum ancak olur da yine Aziz Yıldırım seçilirse Fenerbahçeliliğimi donduruyorum, isteyen istediği desteği gitsin versin.

Sandıktan öyle bir sonuç çıkıyorsa zaten bu kulüp Fenerbahçe taraftarına ait değil, kendisini para verip üye olduğu için elit ve üstün gören 25000 civarı adama ait demektir. Gitsin onlar alışveriş yapsınlar, onlar stadı doldursunlar, kulübün haklarını onlar savunsunlar, onlar ilgilensinler...

• Ne durumdayız beyler? İnanıyor muyuz?

#TamZamanıŞimdi

• basaracagiz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.