yok ben değil de vaynett kafayı bulmuş anlaşılan saçmalama ötesi gidiyor arkadaş, ucunu bucağını kaçırdı valla
Yok giymeyecek sus olarak aldik cimboma hediye edicegiz ....tovbe estafurullah
fb forması giyip kasımpaşa karşı oynucak istanbul büyükşehir belediye sonra avruapda maçında malum fb
sonra dicek ulan ben ne yapdım
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
quote:
Orjinalden alıntı: aliss
quote:
hayırdır hocam efkarlı gördüm seni
yok ben değil de vaynett kafayı bulmuş anlaşılan saçmalama ötesi gidiyor arkadaş, ucunu bucağını kaçırdı valla
Bak batuhan sen ön eleme takımısın tıpkı rapid wien,grasshopers,sion,shaktar,dinemo bükreş vs gibi eeeeeeeeeee böyle takımlara roberto caerlos gelirse olay olur değil miYani sen ön eleme takımısın önce yerimizi bilelim,önce hangi basamakta durduğumuzu bileceğiz okey
sabah oldu vaynett in kafa hala güzel, gündüzleri de içiyor anlaşılan
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
fb forması giyip kasımpaşa karşı oynucak istanbul büyükşehir belediye sonra avruapda maçında malum fb
sonra dicek ulan ben ne yapdım
kasımpaşa maçında göreceğiz bu feneri ne olur acaba o maç
şu adamı ciddiye almayın...
quote:
Batuhan bjk 2 defa çeyrek final gördü uefada turistfener ne yaptı bunun cevabını ver
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
şu adamı ciddiye almayın...
Ne kadar bunu yazsanda bir fenerli için en büyük neşe kaynağı gs lilerle tartışmaktır bu kesin...Benim içinde milanlılarla tartışmak hoş olurdu biz de milanı hep yeniyoruz ama işte italyancam yok yoksa ne zevkli olurdu bir milanlıyla tartışmak...
alkol sorunu kötü tabi en azından gündüzleri içmesen
quote:
Orjinalden alıntı: vaynett
quote:
Batuhan bjk 2 defa çeyrek final gördü uefada turistfener ne yaptı bunun cevabını ver
Cevapppp???
quote:
quote:
quote:
Cevapppp???
oynadınız da ne oldu somut bişi varmı?sana bi faydası var mı? bu sene 2. ön eleme turundan ki hadi o sıralama gereği ve seribaşı olmadan katılacaksınız. 3 senedir dandik uefa gruplarından çıkamıyosunuz puanlar yerlerde sürünüyo sonra gelip burda 2 kez çeyrek final oynadık bilmem ne.
artık önemi kalmamış bi getirisi olmayan çeyrek finali başarı sayıyosan buyur biz seni tutmayalım...
quote:
Orjinalden alıntı: wasatime
Açtıkları konulara bak, hey Allah'ım...
madem öle niye cevap yazıyosun peki? beğenmediğin, sana saçma gelen konuya neden cevap yazıyosun?
ciddi bozukluklar var bazı insanlarda ben anlamış vaziyetteyim...
quote:
Orjinalden alıntı: trulli
quote:
quote:
quote:
Cevapppp???
oynadınız da ne oldu somut bişi varmı?sana bi faydası var mı? bu sene 2. ön eleme turundan ki hadi o sıralama gereği ve seribaşı olmadan katılacaksınız. 3 senedir dandik uefa gruplarından çıkamıyosunuz puanlar yerlerde sürünüyo sonra gelip burda 2 kez çeyrek final oynadık bilmem ne.
artık önemi kalmamış bi getirisi olmayan çeyrek finali başarı sayıyosan buyur biz seni tutmayalım...
ben galatasaraylıyım kardeşşş ama sorumu tekrarlıyorum anlamadın galiba... bjk 2 defa çeyrek final gördü siz ne gördünüz, ne yaptınız ,nereye kadar gittiniz???
quote:
ben galatasaraylıyım kardeşşş ama sorumu tekrarlıyorum anlamadın galiba... bjk 2 defa çeyrek final gördü siz ne gördünüz, ne yaptınız ,nereye kadar gittiniz???
ya bende diyorum ne işine yaradı bjk nın çeyrek final oynaması? madalya mı veriyolar, kupa mı alıyosun noluyo çeyrek final oynayınca??? çok mu korkuyo avrupalı takımlar bjk dan??? seribaşı bile olamıyo artık.
ne biçim okuyosunuz yazılanları!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme