Ben müzik kayıt teknolojileri(cubase vs.) ve oyunlarla ilgilenen biriyim bilgisayar açısından.
1 sene içerisinde, ya kayıt işlerinde başarılı olduğu için Apple I-mac alacak, ya da markalı bir bilgisayar alır(masaüstü) veya toplarım.
Arkadaşlar öncelikle Apple marka seçeneğini söylememin sebebi müzik programlarında sorun yaratmadığı, daha uyumlu çalıştığıdır. Ki ben de sorunla falan uğraşmaktan nefret ederim teknolojide. Ama hem oyun oynamak da isterim, hem windowsu bırakınca alışmakta zorluk çeker miyim diye de şüpheliyim.Ki windowsa ben bir sürü program buluyorum faydalı. Apple da böyle windowstaki kadar istediğim programları bulabilir miyim o da şüpheli.
Markalı bilgisayar seçeneği de aklıma bileşenler birbiriyle sorun yaratmasın diye yatıyor.Uyumsuzluk sorunları vs.
Son olarak da bilgisayar toplama işi, aklıma hem daha ucuz hem de çok daha etkili bir sistem kurabilme düşüncesinden dolayı yatıyor. Ondan da parça uyumsuzluğu şüphesinden dolayı şüpheleniyorum. Bilgisayar toplasam parça uyumsuzluğu çıkarmadan hem yüksek kalite oyun, hem de müzik programlarıyla ilgilenebilir miyim?
Bu üç seçenekten hangisi hem oyun oynamak hem de müzik programlarıyla uğraşmak isteyen forum üyesine en etkili yardımcı olur? Ve neden?
Teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme