Şimdi Ara

ya bu cz ne ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ardreamı biliyorum arenayı biliyorum savasları biliyorum ama cz ne demek ya orda np kasılıyomus

• ronark land = cz (colonz zone)

orda millet karşı ırkı keser genelde 60+lar pk yapar;60-ler ardreame.

ardreami biliyomuşsun anlatmadm

edit: 1. ve 2. serverlarda olur cz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aimar -- 12 Eylül 2007; 21:23:31 >
  • colony zone=ronark land
    ardream in +60 olanı ama 60 lwl oldum cz ye gidiyorum demeni tavsiye etmem kolay bir av olursun itemin yoksa hele bedave np anlamına gelirsin
  • Cz, Ardreamin daha ileri şekli.

Şuanki ismi Ronark Land.Eskiden Colony Zone du ve bu yüzden CZ deniyor.Fd Gelince de milletin ağızında Cz diye kaldı.

Yani Cz=Ronark Land (RL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 12 Eylül 2007; 21:25:35 >
  • ok tesekkürler
  • Eski AdıyLa CoLony Zone Şimdi Ki AdıyLa Ronark Land!..
    Ardream ı biLiyorsan şöLE AnLatayım Ardream a Sadece 30-59 LwL GirebiLir Cz ye İse 30-80 LwL.anLayacağın BüyükLerin Yeri Orası Ardream Gibi Küçük deiL Çok Büyük Orda GüzeL Ex te kasıLır Np de İstersen bi doLağ Ama Dikkat Et Seni öLdürmesinLer.Cz de Ardream Gibi Bi Yer Yani Hep Savaş Human Orc DüşmanLığıTabi Exp Kasmak İçinde Çok GüzeL Bi Yer.Bu KAdar YEter Mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

Cz, ardreamdekilerden daha sağlam, daha yüksek lvl lı olan kişiler için oluşmuş şekli.

Şuanki ismi Ronark Land.Eskiden Colony Zone du ve bu yüzden CZ deniyor.Fd Gelince ge milletin ağızında Cz diye kaldı.

Yani Cz=Ronark Land (RL)

+1905 sana yeter bu

Gerekli Açıklama yapılmış

• colony zone(cz)=ronark land..tabi benim ezik asasım katılazanladın mı??
  • konu sahibi tarafından pört
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_morad

Cz, Ardreamin daha ileri şekli.

Şuanki ismi Ronark Land.Eskiden Colony Zone du ve bu yüzden CZ deniyor.Fd Gelince de milletin ağızında Cz diye kaldı.

Yani Cz=Ronark Land (RL)

Gayet güzel açıklamış arkadaş..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.