Bildirim
Ya hertara yazdım ama yardım eden yooookkkkkk Lütfen Yardım Edin
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ya bi yardım edin lütfen yaaaaaaaaaaaaaa ( eğere post kastığımı düşünüyorsanız hiç durmayın banlayın ama ben post kasmıyorum) LÜTFEN YARDIMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM -
Bak bu ismi yaz:
Shetros1
Kabul eder yada
Maragay falan salla isim -
yeni bi acc al... -
yeni acc aldım yine olmadı.
ikidefenix kardeş herşeyi yadım ne var ne yok ingilizce yazdım olmadı gavurca yazdım olmadı :S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoNYaLi_TR -- 27 Haziran 2007; 0:51:28 > -
o zzaman afsdfhasdfljsdf felan die salla yine olmassa yine acc al -
Acc ile alakası yok bak ben sana isimler ayzcam hepsini tek tek dene olcak eminim
Nestromar
Yubtires
Chicosum
Bakusan
Zravlotski
Ohabeyuh
Bunlardan biri bile olmassa muyu bırakcam -
tmm 2 nizkinide denicem şimdiden saolun olursa hemen yazarım. -
Ben sana diyorum beni dinle Account ile alakası yokk. -
tmm kardeş ben olmuyunca silmiştim forumdan cevap gelince hemen yükledim patch yapıo yaptıksan sorna denicem -
Ok bol şans -
kardeş malesef :S
İŞTE HATA BU
http://www.resimupload.com/ds322390653_hata.html
yıldızlı(*****) yere r e s i m u p l o a d yazın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoNYaLi_TR -- 27 Haziran 2007; 1:07:56 > -
Salla bişiler ya of -
kardeşim sallıyomm olmuyo ben sana özeldem kaydımı atam sen bana character açıver olmaz mı ? -
Kas bakalım kolay gelsin -
saol birşey sorcam bu oyunda ekranı sağa sola bakıtamıyoz mu ? -
quote:
Orjinalden alıntı: KoNYaLi_TR
saol birşey sorcam bu oyunda ekranı sağa sola bakıtamıyoz mu ?
gınayt onlaynmı bu -
quote:
Orjinalden alıntı: Soul_Limit
quote:
Orjinalden alıntı: KoNYaLi_TR
saol birşey sorcam bu oyunda ekranı sağa sola bakıtamıyoz mu ?
gınayt onlaynmı bu
:))) tmm sordum sadece kardeş ben yeni başladım daha tam bilmiyom :D -
Belli Oluo
Hayır Kardeş oynatamıosun ole dumduz amel amel oynuyoruz... ole cosuk skillerde bekleme soliyim 1 tek smler gokten buz falan indirir o kadar
Skill yaparken takla makla atmıo kimse bu oyunda -
quote:
Orjinalden alıntı: SouthPark-
Belli Oluo
Hayır Kardeş oynatamıosun ole dumduz amel amel oynuyoruz... ole cosuk skillerde bekleme soliyim 1 tek smler gokten buz falan indirir o kadar
Skill yaparken takla makla atmıo kimse bu oyunda
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X