ben 38 tane composite bow dan bi denecik +8 cıkarttım beş altı tane cıksa +9 a deneyecektim kısmet olmadı +8 de bıraktım
nerende taşısın acaba?
walla kayıp büyük 5m kaybetmişsindir be 2 tane bus parası nerdeyse o praya soul alıp lafa çekerdin kardeş be:)
quote:
Orjinalden alıntı: sorryformyspike
quote:
Orjinalden alıntı: eren2747
quote:
Orjinalden alıntı: 2Late4Escape
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: orCUN_5387
hangi dagger bu?
ilk başta elinde olan 4 wuran şey
Bunun içinmi bu kadar kıyameti kopardın :S
hakkatende
pazarda onu 150 m e çekerler hemen artislik diye[:'(
Onu 150m e çekenin alnını karışlarım.+8 stiletto 10m di en son.Bu nereye 150m ediyo
quote:
Orjinalden alıntı: BlackHawK72
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: eren2747
quote:
Orjinalden alıntı: 2Late4Escape
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: orCUN_5387
hangi dagger bu?
ilk başta elinde olan 4 wuran şey
Bunun içinmi bu kadar kıyameti kopardın :S
hakkatende
pazarda onu 150 m e çekerler hemen artislik diye[:'(
Onu 150m e çekenin alnını karışlarım.+8 stiletto 10m di en son.Bu nereye 150m ediyo
flame yanıo sanırım şekil olur.:D
quote:
Orjinalden alıntı: VipLimE
Anvil böledir
Anvil şanş işidir bu gün saat 00.23 dü snrm +7 ib basıcakdım ilk yakdığmı +8 wood olucakdı basdım düz busla direk+9 oldu ancil şanş işidir
anvile gercekten guven olmaz kumar oynuyorsun kazanmak oldugu gibi kaybetmekte var. 10 ay once beramusta tam 20 gb lık ıtem yakmıstım 8 aylık emegımi 2 ci md +8 imi yapuıcam diye sonra kasada 100 m para kalıncada chara aylarca elimi surmemistim. allahtan su agac itemlari cıktıda agaclari kesip cıkanları satıp istedigim itemlari alıp para biriktirebildim. Bos ver olur boyle seyler takma kafana.
Yaa sen bence oynu felan burak. Git Baska oyna basLa bu kadar Buyuk Bi Zarar off
ben tam 14 tane +7 den bi tane +8 çıkaramadım
sora bi baktım 2 tane +6 dandik kıyafet var inn hostes de onları aldım biri +7 oldu sıora onu bastım +8 oldu +5 5 tane chitn vardı hepsini bastım +6 ya hiç biri yanmadı +7 basıcaktım
ilkini bastım oldu sora 3 tanesini bastım yandı sonuncuyu basmadım çünkü param tam 3 tane +7 alamay yetiyordu gittim aşldım
bi kerede 5 tane +5 fpden 1 tane +8 çıkardım
bu dunde bole bi topiç actıydı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme