Şimdi Ara

Ya Offf Bakın Lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herşeyi yaptim yamalari yukledim,craki attip ve calistirdim sonra 30 tane patch yukledi ama sonra bu hatayi veriyo bune yha napcam simdi

• Bende de Aynısını Verdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Ya Offf Bakın Lütfen!!!

Oyunu indirdikten sonra eğer oyunu açmak için oyun crackine tıkladığınızda karşınıza boş bir cmd sayfası gelir ve oyuna giremezseniz oyunun crackini değiştirmeniz gerekir.Cracki oyunu kurduğunuz klasörün içindeki crackin yerine atacaksınız. Hata düzelmediyse oyunu silip tekrar yükleyin. Hala hatanız devam ediyorsa PC'nizde fazla bilgi yoksa formatlamanızı öneririm. Çünkü bu hata regedit karışıklığından kaynaklanmaktadır. Regedit hataları da uzun süre formatlanmayan ya da regediti sürekli kurcalanan PC'lerde meydana gelir.

DigimonRPG Crack 1.45 ; http://rapidshare.com/files/176758948/DigimonRPG.exe.html

Güncel ; Crack 25 Aralık 2008 tarihinde güncellenmiştir.

Crack'i attım derken eğer 1.45 Crack'ini güncellemeler yapılmadan önce attıysanız bu sorunun çıkması normal. Oyunu kurduktan sonra güncellemelerinizi yapın. O da bittikten sonra eğer crack'iniz yok olursa konumdaki cracki kullanın. Öteki türlü kullanmayın. Zaten konuyu tamamen okusaydınız bunu belirttiğimi görürdünüz.

• otto bana goruntu ile ilgili dosyaları rapide uplar msn
  • Hayır. Çünkü boyutu fazla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi bakın gardaşlarım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.