Şimdi Ara

Ya olamaz tam oyunu bıraktım :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel İyi ßir Kız Arkadaş ßuL Kendİni Ona ßağLa.ßağLanırken FazLa ßağLanma.Knight OynamAktan ßeter Olursun Sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 17 Mart 2007; 18:50:54 >
  • öncelikle forum un bu kısmını bırakmak lazım galiba bende bıraktım ama foruma girdikce canım çekiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: chacaron1

quote:

Orjinalden alıntı: PriestPower

Şimdi...

Eline bir kağıt ve bir kalem al....

Ve ortadan bir çizgi çekerek 2 kısıma ayır.....

Sol tarafa hayattan beklentilerini isteklerini yaz...

Örn:İyi bir meslek ,İyi bir eş ya da sevgili , para aile,iyi notlar ,birincilikler , başarılar vs...
    Sana bağlı

Sağ tarafa da isteklerini elde etmek için napıyorsun ya da neler yaptın onları yaz

kağıdın ortasınada istediğin dilediğin itemleri yaz

10 numar :D

• Charini bana wer oyundan Nefret ediceksin
  • benim gibi yap zaten oyun bi süre sonra bayıyo eğer charın iyiyse sat kötüyse birine ver ko oynanan int cafelere gitmemeye calıs evde de cok durma bi kız bul(ark ayarladı bna bakalım sonu ne olcak) takıl jayatın tadını yasa
  • charını bana ver bırakırsınn
  • bütün eşyalarını eziqlere dağıt
    gm ye küfret koxp kullan bi şekilde banlan
    veya knight ı sil
  • ßak Site ßozuldu Şifre Deişmemeye ßasladı ßen oyunu o zmndır oynamıorum Hemde Charım ßaya quzeldi
    Sitede Duzelsın Satıcam Charı oynamıcam.Yapman qEREKEN ßASİT SİL OYUNU ßASKA OYUN YUKLE KENDİNE KIZ ARKADAS YAP HEP ONLA KONUS VEYA DISARI CIK HEP DISARDA TAKIL Bİ SURE SONRA UNUTURSUN ZATEN
  • sana en basitini söyliyim ver çharın şifresini soyalım artık oynamak istemiyceksin bana çok oldu .... ve bıraktım şukürler olsun...
  • bak bende 2gun once bıraktım bak şimdii butun itemlerini bi cara topla sora yapabilirsen şifre deiştir rasgele biş yaz sora ctrl c yap alta yapıştır ama cesaret edemessen itemleri eziqlere daıt ama gene hırs yapıp item toplarsın bak benim 2 gun once karar werdim 59 asas 66 priest yancar banlandıı bak koxpu indir czye git 5liyi atmya başla shoottanda kufret gmye sora git karşı topwnda 5li at 3 saat içince garantii ben 15dkda banlandım we çok sewindim OYUNU Bİ DUŞUN HİÇ BİR AMACI YOKKKKKK LWL KAS ADAM KES BAŞKA AMACIN YOQ 80 LWLDA OLSAN GENE AYNI CZ GENE AYNI NP GENE AYNI SPİKE BİRAN ONCE HAYATINDAN SİLL BENİM CARIM 999 BLOCK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebani3131 -- 17 Mart 2007; 19:22:55 >
  • Oynamak istemedin zamanlarda babana ko nun derslerine ve hayatina verdigi zarari anlat

oyuna oturuncada babana haber ver

gerisini baban halleder

not: ustunde 30 tas bulundur
  • quote:

Orjinalden alıntı: PriestPower

Şimdi...

Eline bir kağıt ve bir kalem al....

Ve ortadan bir çizgi çekerek 2 kısıma ayır.....

Sol tarafa hayattan beklentilerini isteklerini yaz...

Örn:İyi bir meslek ,İyi bir eş ya da sevgili , para aile,iyi notlar ,birincilikler , başarılar vs...
    Sana bağlı

Sağ tarafa da isteklerini elde etmek için napıyorsun ya da neler yaptın onları yaz

+1905

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

Oynamak istemedin zamanlarda babana ko nun derslerine ve hayatina verdigi zarari anlat

oyuna oturuncada babana haber ver

gerisini baban halleder

not: ustunde 30 tas bulundur

bak bu güzeldi :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.