Şimdi Ara

Ya şimdi ya hiç!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KediQ

Sistem güzel oc yapmıcaksan o anakart yeterli..Öncelikle oc yapmıcaksan 6350 daha iyi olur..ekran kartını 7870 yaparsan az bi miktarla hatrı sayılır performans alırsın..O hdd olmamış 1 tb 3.5'' hddlere bakmanı öneririm.ramlar piyasanın f/p ramlari..Kasanı beğeniyorum o sistemi besleyecek güc kaynağıda içinde yeterlidir..ama dediğim gibi sana 2 tavsiyem var önemine göre sıralıyorum..Ekran kartını 7870 yap oc yapmıcaksan 6350 al fazla fark yok aralarında ama sitemin daha iyi olur..SSD evo olarak yorumum klasik bir ev kullanıcıysan ssd fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor gönlün rahat olsun..

Şimdi bakıcam eğer fazla fiyat farkı yoksa tavsiyelerin çok uygun geldi değişimleri o yönde yapacağım çok sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

Bence ssd cıkarılıp ekran kartı yükseltilmeli o ekran kartıyla yeni nesil oyunları ultra açman zor

peki hangi ekran kartını öneriyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: creative13

önde usb 3.0 istiyorsan m5a97 al yok dersen gigabyte, gigabyte ocde biraz daha iyi diye biliyorum

gigabyte ud3p'de de kasa ön çıkışlar için usb 3.0 desteği var
  • fiyatlar zaten indirimli 1800 eder o sistem

o bütçeye ssd olmaz. ssd'den artan parayı ekran kartına yatır.

fanları çıkar hyper t4 işlemci soğutucu al.

320 gb harddiske para verme 1 tb seagate barracuda al

sen olmuş 2014 özel bir sebebi yoksa dvd yazıcı da alma. o bütçeyi de keran kartına kat.

700 liralık bir ekran kartı bütçen doğuyor ona da git gtx 760 al (asus) tepe tepe kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralDorduncuVites

fiyatlar zaten indirimli 1800 eder o sistem

o bütçeye ssd olmaz. ssd'den artan parayı ekran kartına yatır.

fanları çıkar hyper t4 işlemci soğutucu al.

320 gb harddiske para verme 1 tb seagate barracuda al

sen olmuş 2014 özel bir sebebi yoksa dvd yazıcı da alma. o bütçeyi de keran kartına kat.

700 liralık bir ekran kartı bütçen doğuyor ona da git gtx 760 al (asus) tepe tepe kullan.

aslında dediklerin çok mantıklı geldi yalnız sorum var yeni nesil oyunlarda bu dediğin sistemle (crysis 3 gibi) kaç fps alırım şimdiden teşekkürler

• CaptainPrice36 kullanıcısına yanıt
    monitör 1080p ise fxaa ile very high'da 55+ fps alırsınız.
  • quote:

monitör 1080p ise fxaa ile very high'da 55+ fps alırsınız.

monitör 1440*900 çözünürlüğe sahip

• CaptainPrice36 kullanıcısına yanıt
    o zaman daha da çok alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeseskane

değil bende daha önce amd ve gigabyte anakart kullandım gigabyte anakartımda amd işlemcimin sıcaklık değerleri kimi zaman 60 a yaklaşırken msi anakartta bu değerler 47-48 lere kadar geriledi yani arkadaş sıcaklık değerleri konusunda haklı olabilir gerisi hakkında bir yorum yapamayacağım şu anda

Bu sadece amd için mi geçerli yoksa inteldedemi böyle

• quote:

o zaman daha da çok alırsınız

Çok sağol gerçekten KRALSIN

• quote:

pentiem d dual core dan beri intel kullanmıyorum bilgim yok ancak bir çok yerde gigabyte ve amd nin yan yana gelmesi durumunda ısınma problemleri yaşanabileceğini okudum ne kadar doğrudur bilemiyorum ancakl bende gigabyte 880gm ud2h anakart ve phenom 2 x4 955 ile yüksek sıcaklık değerleri gördüm fakat 2 yıl kullandığım bu sistemde hiç bir problem yada performans kaybı yaşadığımıda hatırlamıyorum..

Verdiğin bilgiler için sağol

• quote:

pentiem d dual core dan beri intel kullanmıyorum bilgim yok ancak bir çok yerde gigabyte ve amd nin yan yana gelmesi durumunda ısınma problemleri yaşanabileceğini okudum ne kadar doğrudur bilemiyorum ancakl bende gigabyte 880gm ud2h anakart ve phenom 2 x4 955 ile yüksek sıcaklık değerleri gördüm fakat 2 yıl kullandığım bu sistemde hiç bir problem yada performans kaybı yaşadığımıda hatırlamıyorum..

Amd gigabyte ikilisini kullanıyorum sıcaklıklarım tam aksine cok düşük köprüleri diğer markalara göre daha az ısınıyor gigabyteların anakartların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 25 Nisan 2014; 1:50:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

quote:

Amd gigabyte ikilisini kullanıyorum sıcaklıklarım tam aksine cok düşük köprüleri diğer markalara göre daha az ısınıyor gigabyteların anakartların

Benimde bu ikiliden yana bir korkum yok yine de tavsiyeleri değerlendirmek lazım hepinize teşekkürler

• zaten indirimli fiyatları yazmışsın birde indirimle 1300 liraya gelir diyorsun senin toplam bütçen ve amacın nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.