beyler yardım herkez yardım etsinya lütfen yeni solver açıldı bile nerdeyse acil bilgiseyarda knayt girmiyo hata veriyor şu hatayı veriyorneolur hatayı düzeltek Failed Logging into the Logln Server server (-1) diye bir hata msn m şu ozzymerlin@hotmail.com hadi beklerim cevapları
quote:
Orjinalden alıntı: TÜRKÜMDOĞRUYUM
BAK KIZDIRMA KAFAMI BEN SADECE KNAYT GİRMİYO DİYOM SANA NE YAPTIM SÖYLESENE ZATEN MORALİM BOZUK SOSYALDEN,FENDEN 1 ALMIŞIM KIZDIRMA KAFAI GELMİYİM ORAYA ARKADAŞ ARKADAŞ DEDİK AMA ÇOK İLERİ GİTTİNİZ VARYA YAAPMAYIN BÖYLE LÜTFEN HHADİ BARIŞAK
BAK YAPMAYIN SADECE KNAYT GİRMİYYO SÖYLEYİN NE YAPAYIM HADİ NE OLUR
quote:
Orjinalden alıntı:
/>
FAK YU
NE ZAMAN DÜZGÜN NİCK LE GİRİŞ YAPIP İMZANI DÜZELTİR VE REİM KULLANMAZSAN O ZAMN YARDIM EDERİM SANA
yeni SOLVER
ve KNAYT
abi tebrik ediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: TÜRKÜMDOĞRUYUM
beyler yardım herkez yardım etsinya lütfen yeni solver açıldı bile nerdeyse acil bilgiseyarda knayt girmiyo hata veriyor şu hatayı veriyorneolur hatayı düzeltek Failed Logging into the Logln Server server (-1) diye bir hata msn m şu ozzymerlin@hotmail.com hadi beklerim cevapları
derdini turkce anlatırsan yardımcı olabiliriz
ya bi bakın bende knayt şu hatayı veriyor
Kankam Bu Herkeste oLuyorduu Bugün Sabah Girmeye Başladık Senden Dene Eminim Girecek
arkadaşım yeni server filan açılmadı yada bende yo ksadeec serverlara ek getirildi mesela xigenon 1-2 vardı 3 getirildi.bu yeni server olmuyor.ayrıca bir daha büyük harf kullanarak topic açma bu yasak.
Bu türkümdoğruyum denen adam ibrahimtatlises.Hani o kürdüm doğruyum çalışkanım diyen.İkisininde msni aynı.Adminler lütfen bu 2 şahısı pls..
ya yalan söylüyo hücüm hücüm dövelim hadi
GEREKSİZ TOPİC .... Konuyu Deiştirmeyin Yaff yok hadii hücum ne bu kardeşim...
gereksiz topic...gereksiz şahıs.....gereksiz yorumları.. ve ibrahim tatlises.yaaa bi günde geldin forumu karıştırdın bi aralar da bramus da 62 LvL adam vardıo hiç deilse hem sallıyo hem eğlendiriodu sen sallıosun karıştırıosun ortalığı.dağıllllııın uuullleeeeeeeyyyyyynnnnnnn
TÜRKÜMDOĞRUYUM sen hastasın galiba bi doktora git derim ben
VALLAHİ HASTANEYE GİT DEDİYA ZATEN GELCEK HAFTA PAZARTESİ HASTANEYE GİDİYORUZ VEREM TESTİ YAPTIK SONUCUNU BULAMADILAR BU HAFTA PAZARTESİ YİNE GİTCEZ İNŞALLAH VEREM YOKTUR BE KARDEŞİM BENDE DEMİ DAHA ÇOCUĞUM 12 YAŞINDAYIM ADRESİME GELMEK İSTİYORSANIZ KISA BİR MSN ATIN
bu cocuk gercekten kasınıo ortalıgı karıstıro huzuru bozuo eger o böle devam ederse bi cok arkadasta bosuna onunla birlikte banlanıcak actıgı topıklere cvp vermeyin yaptıgı yorumları görmezden gelin lütfen