Şimdi Ara

yaa bazı serverlerde connecting yazıyo ama niye girmiyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bende de oyle giremıyorum
    Connect te kalıo oyle
  • nolcak her zaman olan bişe:S lag lag dc herşey var serverlarda ancak sabah 8 ile 11 arası 0 lag oluo ben o zman oynuom diğer zamanlar ful lag
  • Geçen günlerde de böyle yapıyordu. Bazı 2. 1. serverlara almıyor saat 19 a kadar serverlarda kimse kalmıyordu. Kimse kalmayınca düzeliyor herkes tekrar dolduruyor hemen.
  • http://www.kodb.info/server-status.html

Burdan bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkkeyp -- 24 Kasım 2007; 13:43:12 >
  • konuyu actıgın ıcın saol bende acıcaktım yoksa bende gıremıyorum arkdaslr beramus 2 de benı beklıyor ama bu gıdısle sadece beklıyecekler :D
  • pre oldugu halde oyuna zor giriyoruz bide yoksa hic deneme zaten dc veriyor zırt pırt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen bi adam wardı sürekli dc oluyodu pre. olmamasına rağmen 5 dakka sonra geliyodu eleman..
    varmı bi girme taktiği şuanda oyunda ?
  • habire dc sıktı ama artık ya ufff
  • şimdi bu verilen sitede olympia offline görünüyo şuanda deneyen girebilne yok ozaman olympiaya ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: destructive

şimdi bu verilen sitede olympia offline görünüyo şuanda deneyen girebilne yok ozaman olympiaya ?

kırmızı olanlar offline yani giriş yok.
  • c1 c2 offline dio dc olan biri 5 dk sonra girio
  • quote:

Orjinalden alıntı: destructive

şimdi bu verilen sitede olympia offline görünüyo şuanda deneyen girebilne yok ozaman olympiaya ?

valla bende giremiyorum oly ye bdw ye yetişmem lazım 62 olacm scream açıacm yaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.