Şimdi Ara

yaa bu N90 ın fiyatı ne zaman düşer allah aşkına? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • N90 mı !!! parana yazık be arkadaşım, almışken biraz daha bekle de N80 al.. N serisinin en klas telefonu.. Bırak şu çam yarması telefonu allah aşkına..
  • yaa o kadar beklenmez bee ne zaman geliyo N80?
  • yaza doğru
  • ya anlamıorm su n serisi hastalıını yaa hade n80 neysede n90 kadar kalas gorunumlu bi tel gormedim igrenc bi goruntusu var ayrıca fiyatıda cok fazla sırf ozellik olsun kalas olsunmu diosnz bikere o telefonu cebinizde nası tasıycaksınız hem agır hem debuyuk yane banada anlatın lutfen su telefonu nie almak istiosnz .....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

quote:

Orjinalden alıntı: realgs

telleri kullanmak için almak lazım,havası için değil.
    aksi halde dünyanın hava parası veriliyor,bakınız 6680.
    çıktığında çok havalı idi ve 1000 küsür YTl,şimdi 800 küsür (galiba)

quote:

Orjinalden alıntı: mussa

N90 ın havası söndü artık! bence N70 veya N80 almaya bak!

benim demek istediğim artık bu saatten sonra N90 gibi hantal bir telefona o kadar para vermek lüzumsuz!

Bakın arkadas ne guzel solemis

• ...
    quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

quote:

Orjinalden alıntı: serkanbaba

Arkadaşlar benim tahminime göre N91 1 hafta içinde çıkacak nokinanin tr sitesinde n91 tanıtımı yoktu şimdi eklemişler N91 çıkıncada N70 N90 ve hatta 8800 fiyatlarında 150- 200 civari fiyat iner...

n91 tanıtımı yokmuydu???ya sen bnm daa once gorduumu smdi gordun yada farklı bşi cıktı bn goremedim link wersene bi
  • D600
  • quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

D600

ne d600
  • yaa anlaşılan N80 bekleyemem N70 beni pek açmaadı ama düşünübilirim...N90 için biriktirmeye we beklemye dewam...
  • Yorumsuz:

N90'ın satış fiyatına baktığımız zaman 1.450 YTL olduğunu görüyoruz. Bu fiyata piyasada satın alınamayacak hemen hemen hiçbir telefon olmadığı için, bizce N90'ın özelliklerine gerçekten ihtiyacı olmayan kullanıcıların telefonu satın almadan önce bir kez daha düşünmeleri gerekir. Görüntüleme özellikleri bakımından rakipsiz denebilecek ve malzeme kalitesi bakımından çok iyi olmasına rağmen, yavaş çalışan işletim sistemi ve nispeten düşük pil ömrü ile düşünüldüğünde bu fiyata satın alınması için pek bir neden göremiyoruz.

Kaynak:www.testmobil.com
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.