Şimdi Ara

Yaban Hayat (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.498
Cevap
23
Favori
172.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zommby ; teşekkür ederim, gerçekten güzel kelebektir :)

jiddi; yavrular çok çirkin :))
  • Tavus Kuşu yabani midir bilmem. Bu benim fotoğrafladığım evcil idi. Yaban Hayat başlığına girer mi şüpheliyim !..
    Dolmabahçe Sarayı'nın bahçesinde öyle başıboş dolanıyordu !.. Sanki kümes hayvanı gibi...
    -
     Yaban Hayat
  • Sayılır sayılır.Hayvanın güzelliğine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Benim başım kel mi ? Benim de kuşum var !

Yaban Hayat

Pohaha süper yaf... Ney yavrusu bunlar bilemedim ben...Akbaba ördek ilişkisi var gibi sanki...

• Hem çirkin hem güzel
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Tavus Kuşu yabani midir bilmem. Bu benim fotoğrafladığım evcil idi. Yaban Hayat başlığına girer mi şüpheliyim !..
    Dolmabahçe Sarayı'nın bahçesinde öyle başıboş dolanıyordu !.. Sanki kümes hayvanı gibi...
    -
     Yaban Hayat

harika bir kuş :)

• Hantal Çekirge

D300 + 300mm f/4 + 1,4 tc

Yaban Hayat
  • Bayaa kiloluymuş.Kuşlar çok sever bunu
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Etine dolgun
  • Bu kel çirkin yavruların türünü ben de bilmiyorum ama annelerini(olsa gerek, belki de babaymışşş :) ) çok iyi olmasa da şu karede fotolamıştım.
     Yaban Hayat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 19 Nisan 2012; 0:41:18 >
  • hem de hantal, kolay yakalanır :))

yavrular sakarmeke yavrusuymuş :)
  • Adem'ciğim eline sağlık,hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: koolandgang

Adem'ciğim eline sağlık,hayırlı olsun

Teşekkür ederim Hüseyin abi :)
  • süper konu açan ve katkıda bulunan arkadaşlara teşekkürler.

fotolar çok güzel elinize sağlık.

"izmir kuş cennetine nasıl gidebilirimi" sormak için harika konu sasalı doğal yaşam parkından oraya yürüyerek ulaşım mümkün mü.

arabam yok. toplu taşıma araçları ile ulaşım konusunda yardım ederseniz seviniirim.

birde bu mevsimde kuş göçü başlamışmıdır arkadaşalr. konuyla bilgisi olan arkadaşalar cevap verirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil_ozgur_marti

süper konu açan ve katkıda bulunan arkadaşlara teşekkürler.

"izmir kuş cennetine nasıl gidebilirimi" sormak için harika konu sasalı doğal yaşam parkından oraya yürüyerek ulaşım mümkün mü.

arabam yok. toplu taşıma araçları ile ulaşım konusunda yardım ederseniz seviniirim.

birde bu mevsimde kuş göçü başlamışmıdır arkadaşalr. konuyla bilgisi olan arkadaşalar cevap verirse sevinirim.

Teşekkür ederim öncelikle, izmirli arkadaşlar kuş cenneti konusunda yardımcı olurlar sanırım. arabasız bu işler zor oluyor maalesef.. en güzeli arabası olan bir arkadaş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ademyagiz

quote:

süper konu açan ve katkıda bulunan arkadaşlara teşekkürler.

Teşekkür ederim öncelikle, izmirli arkadaşlar kuş cenneti konusunda yardımcı olurlar sanırım. arabasız bu işler zor oluyor maalesef.. en güzeli arabası olan bir arkadaş :)

eyvallah teşekkürler.

arabayı çok sevmiyorum arkadaşım. yolda giderken görebileceğin bir çok şeyi kaçırıyormuşsun gibi geliyor.

bisiklet kiralayıp gitme şansım olur mu

bilen arlkadaşalr bu konuda da yardımcı olursa sevinirim.

bu arada katkıda bulunmak isterim

Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_ozgur_marti -- 19 Nisan 2012; 10:33:49 >

• @Ademyagiz: Eline saglik. Bana su makro isini sevdireceksin sanirim. Kamuflaj ile börtü böcek pesinde kosacakmisim gibi geliyor.

Tavuskusu güzelmis. Su dogada erkek canlilarin disilerden daha süslü olmasi cok ilginc.
  • quote:

Yaban Hayat

bu kuşu nerede çektiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademyagiz -- 19 Nisan 2012; 11:00:25 >
  • @ademyagiz

alsancak- kordon / izmir de arkadaşım.

sumru diye geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_ozgur_marti -- 19 Nisan 2012; 11:37:53 >
  • evet aynen öyle :) bana kertik :P
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.