Şimdi Ara

Yaban Hayat (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.498
Cevap
23
Favori
172.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam harika tür ve fotoğraf gerçekten ellerinize sağlık

Hocam bu arada yeni web siteniz çok çok yavaş açılıyor.8mb internette bile çok zorlanıyor.Sizdede böylemi acaba
  • Teşekkür ederim :) site sanırım yüklediğim büyük boyutlu fotoğraflar nedeni ile yavaş açılıyor. bir fotoğraf 500kB civarında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademyagiz

Teşekkür ederim :) site sanırım yüklediğim büyük boyutlu fotoğraflar nedeni ile yavaş açılıyor. bir fotoğraf 500kB civarında..

Ana sayfaya fotoğraf koymayın yada eski sitenizdeki gibi yapın bence daha iyi olur gibi
  • Dünden Sumru Kuşu

Yaban Hayat
  • Hocam fotolara çok karartma yapma bence biraz kötü duruyor.Daha canlı olsun
  • Bana kalırsa da birazdaha mat kareler daha iyi
  • Gri Balikcil'dan baymadiysaniz bir tane daha ekleyim

Yaban Hayat
  • Çok kısır geçen pazar günü doğa gezisinden bir kaç kare.Doğa kıvama gelmeye başlamış iyice

Nikon D5000 + Sigma 150mm Macro + Nissin Di622 Mark 2 + RimeLite Mini Softbox

Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

• Pazar günü evdeyim ders çalıyom cabası evdeki herkez su an makro için çok uygun bir yerde
  • Yüklenen fotoğraflar harika, elinize sağlık..

eskilerden bir kare.. bir güve çeşidi..

Yaban Hayat
  • Mavisini hiç görmemiştim , güzelmiş çok
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 145tr

Gri Balikcil'dan baymadiysaniz bir tane daha ekleyim

Yaban Hayat

Ekle hocam hepsi bir birinden güzel. Bu fotoğraflar çekildiğinde hava nasıldı acaba?

• @Sh@rKs-PoWeR,

Hocam bunları bu kadar net nasıl çekiyorsunuz

Ben IS'si olmayan Tamron 90mm macro ile net olarak çiçek bile çekemiyorum. Lens son derece keskin, gel gelelim benim ellerim titriyor 1/200 de bile net olmuyor. Çok canım sıkılıyor. Macro lensi elden çıkarmayı, hatta bir daha IS olmayan lens almamayı falan düşünüyorum...

• Hocam monopod kullanmanızı tavsiye ederim.Bazen bende kullanıyorum ayrıca fotoğrafı dondurmada flaş kullanmamında etkisi oluyor.Flaşlı flaşsız denemeler yapın derim
  • Fotoğrafları çeken yazsın diye bekledim Flashlı çekin denebilir amasiz 200de çekemiyorum demişssiniz.Bence eğer mokro merakınız varsa belki pentaxa geçme durumunuz olabilir.Body üzerindeki görüntü sabitleme işinize yarayabilir belki.
  • Mokro hangi dal Ayhan

• Yanıtlar için teşekkür ederim.

1/200 de net bir görüntü elde ediyorum, ama alan derinliğinin çok sığ olması nedeni ile istediğim yer değil, başka bir yer net çıkıyor. Sanırım sadece aşağı yukarı değil, ileri geri şeklinde kaçırıyorum makineyi

Flaş kullanayım dediğiniz üzere
  • Yazarken gördüm ama inan üşendim değiştirmeye sonlara doğru farkettim
  • Flaş , fotoğrafı dondurmada önemlidir.Yanlış bilmiyorsam elde 1/200 ile titrettiğiniz fotoğrafı gene elde 1/125 + flaş ile net çıkarabilirsiniz örnek olarak
  • Bu arada @ayhan_eee, imzanızdaki serginizin linkine tıklanamıyor, bilginiz olsun
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.