Hocam harika tür ve fotoğraf gerçekten ellerinize sağlık
Hocam bu arada yeni web siteniz çok çok yavaş açılıyor.8mb internette bile çok zorlanıyor.Sizdede böylemi acaba
Teşekkür ederim :) site sanırım yüklediğim büyük boyutlu fotoğraflar nedeni ile yavaş açılıyor. bir fotoğraf 500kB civarında..
quote:
Orijinalden alıntı: ademyagiz
Teşekkür ederim :) site sanırım yüklediğim büyük boyutlu fotoğraflar nedeni ile yavaş açılıyor. bir fotoğraf 500kB civarında..
Ana sayfaya fotoğraf koymayın yada eski sitenizdeki gibi yapın bence daha iyi olur gibi
Dünden Sumru Kuşu
Hocam fotolara çok karartma yapma bence biraz kötü duruyor.Daha canlı olsun
Bana kalırsa da birazdaha mat kareler daha iyi
Gri Balikcil'dan baymadiysaniz bir tane daha ekleyim
Çok kısır geçen pazar günü doğa gezisinden bir kaç kare.Doğa kıvama gelmeye başlamış iyice
Nikon D5000 + Sigma 150mm Macro + Nissin Di622 Mark 2 + RimeLite Mini Softbox
Pazar günü evdeyim ders çalıyom cabası evdeki herkez su an makro için çok uygun bir yerde
Yüklenen fotoğraflar harika, elinize sağlık..
eskilerden bir kare.. bir güve çeşidi..
Mavisini hiç görmemiştim , güzelmiş çok
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: 145tr
Gri Balikcil'dan baymadiysaniz bir tane daha ekleyim
Ekle hocam hepsi bir birinden güzel. Bu fotoğraflar çekildiğinde hava nasıldı acaba?
@Sh@rKs-PoWeR,
Hocam bunları bu kadar net nasıl çekiyorsunuz
Ben IS'si olmayan Tamron 90mm macro ile net olarak çiçek bile çekemiyorum. Lens son derece keskin, gel gelelim benim ellerim titriyor 1/200 de bile net olmuyor. Çok canım sıkılıyor. Macro lensi elden çıkarmayı, hatta bir daha IS olmayan lens almamayı falan düşünüyorum...
Hocam monopod kullanmanızı tavsiye ederim.Bazen bende kullanıyorum ayrıca fotoğrafı dondurmada flaş kullanmamında etkisi oluyor.Flaşlı flaşsız denemeler yapın derim
Fotoğrafları çeken yazsın diye bekledim Flashlı çekin denebilir amasiz 200de çekemiyorum demişssiniz.Bence eğer mokro merakınız varsa belki pentaxa geçme durumunuz olabilir.Body üzerindeki görüntü sabitleme işinize yarayabilir belki.
Mokro hangi dal Ayhan
Yanıtlar için teşekkür ederim.
1/200 de net bir görüntü elde ediyorum, ama alan derinliğinin çok sığ olması nedeni ile istediğim yer değil, başka bir yer net çıkıyor. Sanırım sadece aşağı yukarı değil, ileri geri şeklinde kaçırıyorum makineyi
Flaş kullanayım dediğiniz üzere
Yazarken gördüm ama inan üşendim değiştirmeye sonlara doğru farkettim
Flaş , fotoğrafı dondurmada önemlidir.Yanlış bilmiyorsam elde 1/200 ile titrettiğiniz fotoğrafı gene elde 1/125 + flaş ile net çıkarabilirsiniz örnek olarak
Bu arada @ayhan_eee, imzanızdaki serginizin linkine tıklanamıyor, bilginiz olsun