Şimdi Ara

Yaban Hayat (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.498
Cevap
23
Favori
172.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil_ozgur_marti

quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Hayır onu anladımda timsah çok büyük değil gerek yoktur diye düşündüm

derisindeki ayrıntıları için arkadaşım. yaklaştıkça ayrıntı kaybı olmasın diye

yılan ile timsahın derilerine baylıyorum. tabii ki canlı olduğu sürece!!!

Yakın plan bir iki detay foto koysaydın biz de göreydik yaf...

• haftasonu baya güzel geçmiş anlaşılan :)
  • quote:

16 adet raw fotoğrafın birleştirilmesi ;

Yaban Hayat

@Sh@rKs-PoWeR

eline sağlık hocam çok güzel fotoğraflar.

@Creative_Director

hocam ben yaklaşamıyorum sen nasıl çektin ya :)

eline sağlık

@yunuslar

1. fotoğraf süper olmuş.

:) Bi başlayınca gerisi geldi :)

• Kelebekler ve 18-55 :)

Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

• @Creative_Director

3. fotoğrafı beğendim.
  • quote:

16 adet raw fotoğrafın birleştirilmesi ;

Yaban Hayat

Hocam tam yaban hayat olmuş. Ellerinize sağlık

@Creative_Director

18-55 ile güzel işler çıkarmışsınız. Elinize sağlık

@Sh@rKs-PoWeR

güzel işler, Ellerinize sağlık

• @B.S.S.
    @important

Teşekkürler.
  •  Yaban Hayat
  •  Yaban Hayat
  • Bir güzel ötüyordu ne kuşu acaba ?
     Yaban Hayat
  • Bu bocekleri bulmanin yolu nedir acaba? Sabah erken mi cikmak lazim? Birde eger crop yoksa kacirmadan nasil yaklasiyorsunuz bu kadar?

• quote:

Orijinalden alıntı: skylineGTR_34

Bu bocekleri bulmanin yolu nedir acaba? Sabah erken mi cikmak lazim? Birde eger crop yoksa kacirmadan nasil yaklasiyorsunuz bu kadar?

üstad genelde öğleden sonra 5-7 arası çekiyorum 100mm usm + 3 lü tüp kullanıyorum çoğu zaman, harici flaş var , duruma göre crop ta oluyor , zira çok çok küçükler bu arada bütün bunlara af tüpe vs rağmen arkadaşlara olan uzaklığım çoğu zaman 20-30 cm civarı tüpleri takınca uzaktan odaklamak mümkün değil mecbur yaklaşmak zorundasınız netleme mesafesıne ,bu arada yerlerde sürünüyorum çoğu zaman

bu alttaki kare yukarıda sürünmedik fazla

Yaban Hayat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuslar -- 28 Mayıs 2012; 22:00:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: t u r g a y

Bir güzel ötüyordu ne kuşu acaba ?
     Yaban Hayat

Karatavuk diye geçiyor, bazı yörelerde karabakal da diyorlar sanırım.. çok ürkek bir kuştur, çalınarın arasından çığlık atarak kaçışırken beni de korkudan hoplatırlar :)))

Fotoğraflar harika arkadaşlar hepinizin ellerine sağlık.

Creative_Director;

hocam en üstteki bir güve türü, diğerleri sırası ile benekli bakır, funda zıpzıp perisi ve iparhan diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuslar

quote:

Orijinalden alıntı: skylineGTR_34

Bu bocekleri bulmanin yolu nedir acaba? Sabah erken mi cikmak lazim? Birde eger crop yoksa kacirmadan nasil yaklasiyorsunuz bu kadar?

üstad genelde öğleden sonra 5-7 arası çekiyorum 100mm usm + 3 lü tüp kullanıyorum çoğu zaman, harici flaş var , duruma göre crop ta oluyor , zira çok çok küçükler bu arada bütün bunlara af tüpe vs rağmen arkadaşlara olan uzaklığım çoğu zaman 20-30 cm civarı tüpleri takınca uzaktan odaklamak mümkün değil mecbur yaklaşmak zorundasınız netleme mesafesıne ,bu arada yerlerde sürünüyorum çoğu zaman

bu alttaki kare yukarıda sürünmedik fazla

Yaban Hayat

makro göründüğü kadar kolay değil gerçekten... örümceği beslenirken iyi yakalamışsınız.. örümcekler avlarını ısırdıklarında vücutlarına organları eriten bir sıvı gönderiyorlarmış sonra da erimiş haldeki iç organları çekerek içiyorlar diye duymuştum. Bir belgeselde kocaman bir örümcek krbağayı yakalamıştı.. kurbağayı yediği sırada hayvanı erirken izleyemedim, acayip bir görüntüydü...

• eğer ben denk gelirsem gözümü kırpmadan izleyeceğime garanti veririm , fotoğrafladıktan sonra rahatsız olup kaçtı bilseydim izlemeye çalışırdım, ama böyle açıkta beslenirmiki ben gördüğümde bi yere götürüyor gibiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuslar -- 29 Mayıs 2012; 0:38:05 >
  • Hocam güzel kare.Makrodan zevk almaya başladın iyice

• quote:

Hocam güzel kare.Makrodan zevk almaya başladın iyice

sağol üstadım zaman ve mekan kavramları uygun düşerse bundan daha büyük ( hobi, sosyal faliyet, kültür, ilim, bilim , aklınıza ne geliyorsa artık ) yoktur diye düşünüyorum belkide abartıyorum ama bendeki karşılığı yetersizde olsa bu
  • İnsan bir kere sevdiği zaman kopamıyor.Doğada eskiden dikkatimi çekemeyen yada göremediğim herşeyi artık görebiliyorum.Bambaşka bir dünya gerçekten hem fotoğraf çekmek hemde makro

• quote:

İnsan bir kere sevdiği zaman kopamıyor.Doğada eskiden dikkatimi çekemeyen yada göremediğim herşeyi artık görebiliyorum.Bambaşka bir dünya gerçekten hem fotoğraf çekmek hemde makro

çok güzel tanımladın üstadım
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.