Şimdi Ara

Yabancı bir kız ile evlenmek için ?.. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
3
Favori
28.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fasilgibi

quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

yabanci birisiyle sakin ama sakin evlenmeyin, sonra buyuk sorunlarin cikmasi muhtemeldir, ozellikle eskiden soyvetler birligi uyesi olan hic bir ulkeden turklere duzgun es cikmaz.Dolandici, yalanci, zevk duskunu, namussuz hepsi bunlardadir.Duzgun insan cikma ihtimali yuzde 1 degildir.O yuzden dikkatli olun, guzellige kanmayin sonra sonunuz iyi olmaz, burda yabanciyla evlenmis arkadaslara da en fazla 5 yil veriyorum sonra bosanirlar.

27 yaşındayım şuana kadar hep Türk kızlarından darbe yedim hiç bir fayda görmedim sosyal arkadaşlık bile yapmadılar, üstelik hiç bir kötü niyetim olmamıştı hiç yüz vermeseler sorun yoktu ama hep atlatıldım. Bir darbede yabancıdan yiyelim ne olacak ?

İnşallah yakında iyi bir iş bulmam muhtemel üniversite mezunuyum. Zamanında beni oyalayan kızlar gidip apaçilerle kırolarla gezip dolaşan kızlar maaşım statüm ve efendi bir kişiliğim olduğu için benle evlenmeyi düşünecekler Valla ben enayi değilim. Bu arada ben anadolunun göbeğinde yaşayan biriyim inanın buralarda bozuldu sadece büyük şehirler değil.

Ayrıca benim çevremde yabancılarla uzun süredir evli olan insanlar var üstelik adamlar kıro olmasına rağmen gayet iyiler. Ve kadınlar en azından dışarıdan gayet iyi kültürlü gözüküyorlar. Ve inanılması güç ama kuma olarak gelende var

Son olarak geçen tv de boşanmaların tartışıldığı bir programda bir avukat bayan -galiba izmirde avukatmış- 150 çifti boşadığını söyledi nedeni sorulduğunda ise kadın geneli aldatma dedi yorum sizin.

arkadasim ben de senin gibi universite bitirince, sosyal statun yukselince kizlarin damliyacagini sanirdim, o olayi bir kere unut bastan kaybedersin yoksa, bayanlar aynen senin de tarif ettigin kro apaci tarzi adamlara tapar.Ister inan ister inanma, durum bu sekilde, hatta senle paran icin evlenir gider onunla seni boynuzlar.Oyle efendilik, durustluk bunlari geciniz.Kadinlarin degisik bir yapisi var, ve bu kro dedigin adamlar bu yapiyi cozmus kisiler.Kadinlar kontrol edilmek ister, biraz kabadayi olacaksin arada saplagi vuracaksin, sevdigini soylemeyip onu sanki sana muhtacmis durumuna sokacaksin.Dediklerim yuzde 90 kadinda isler.
    Turk kizlari konusunda sana hak veriyorum, ben zaten avrupa kizlarini fiziksel guzellik bakimindan cok daha cekici buluyorum, ve turk kizlarinin bir suru kotu yonlerini bizzat yasayarak gordum, ama yagmurdan kacarken doluya tutulma meselesi bu, o rusyadan yada ukraynadan bir kizla evlenirsen turkiyede yasiyamazsiniz, bir kere dil farkliligi yabanci kadinlarin turkiyedeki kotu sohretleri, yabanci birisinin tipten yabanci oldugunu belli edip dikkat cekmesi filan, bu nedenlerle muhtelemen turkiye disinda yasiyacaksin, orda da bir dunya sorunla basin agriyacak, guzel kiz buldum diye sevinirken hayatinin hatasini yaptigini anliyacaksin, tabi bu arada esinin yasi da ilerliyecek ve her gecen senede cirkinlesecek.Cocugun olsa tamamen kultur farkliligi olusacak, belki anasinin milliyetini turklugun ustunde tutatcak, daha bunun gibi binlercesi, ben de isterim tas gibi avrupali yada rus esim olsun, mutlu mesut yasiyalim da kazin ayagi oyle gorundugu gibi degil, ondan gene turk kizlari evlilik icin herkesten ondedir, ama gonul eglendircem diyorsan, o zaman takil istediginle.
  • Valla iş erkekliğe geldimi apaçilerden kırolardan daha çok erkek olduğumu düşünüyorum bir insan efendi olunca yumuşak olması gerekmiyor . Senin anlatmak istediğini anladım haklısın, ben o riskleri göze aldım ayrıca çok güzel yabancı bayanlarla ilgilenmiyorum dediğin gibi çok dikkat çeker gerçi piyasada o kadar abaza varki dikkat çekmesi için bayan olması yeterli abazalar için Türk Kürt yabancı evli dul bekar farketmiyor, yabancı istememin sebebi başka düşündüm taşındım anladımki Türk kızlarının geneliyle hayat tarzım uymuyor olmuyor acayip bir uyumsuzluk var ben o kadar üniversiteye gittim o kadar ortama girdik yok olmuyor hatayı hep kendimde aradım ama artık aramayacam, yabancı bayanlar bana daha çok uygun gibi bekaret takıntımda yok üstelik. Çok iyi Türk kızları var lakin ben kötüsünü bulamadımki iyisine bulayım. Eğer yabancı bayan olmazsa zaten b planım muhafazakar ailede büyümüş mümkünse lise dahi okumamış çalışmamış ve çalışmak istemeyen bir ev kızıyla görücü usulü evlenmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 16 Aralık 2010; 17:33:48 >
  • quote:

Eğer yabancı bayan olmazsa zaten b planım muhafazakar ailede büyümüş mümkünse lise dahi okumamış çalışmamış ve çalışmak istemeyen bir ev kızıyla görücü usulü evlenmek.

Hocam herşeyi iyi güzel söylüyorsunuz fakat son cümlenizi mantıklı bulmuyorum. Böyle bir kişiyle kuşak ve seviye çatışması yaşarsınız.

Ayrıca anadolumuzda karadenizimizde üniversite okuyan edepli kızlarımız da mevcut. Ailesini araştırın ailesi iyiyse kızda o yoldan ilerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesar

quote:

Eğer yabancı bayan olmazsa zaten b planım muhafazakar ailede büyümüş mümkünse lise dahi okumamış çalışmamış ve çalışmak istemeyen bir ev kızıyla görücü usulü evlenmek.

Hocam herşeyi iyi güzel söylüyorsunuz fakat son cümlenizi mantıklı bulmuyorum. Böyle bir kişiyle kuşak ve seviye çatışması yaşarsınız.

Ayrıca anadolumuzda karadenizimizde üniversite okuyan edepli kızlarımız da mevcut. Ailesini araştırın ailesi iyiyse kızda o yoldan ilerler.

Kalsın.

İyileri olabilir ama bana denkgelmez. En iyisi bence yabancı tabi bulabilirsem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 17 Aralık 2010; 0:53:44 >
  • adam akıllı kızlar ile tanıştıysanız harika... ben hep süzme salaklar ile karşılaştım...
  • @xakar
    hocam şu an yurt dışında mı yaşıyorsun ve hangi site sayesinde eşin ile tanıştın, livemocha mı?

bu arada türk kızları ya kokoş ya da muhafazakar oluyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s0phiesw0rld -- 17 Aralık 2010; 1:02:39 >
  • @ crime&punishment
    Evet, böyle karar verdik ve yurtdışında yaşıyoruz. Valla bizim tanışmamıza vesile olan site geçen sene baktığımda baya seviyesiz bir hale gelmiş idi ve biz de zaten üyeliğimizi kapattık. Hi5 idi ve bizimkisi tamamen tesadüf. Evvelki mesajlarımda da söylediğim gibi ben evlenecek kız aramıyordum hatta yabancı bir kız ile evlenmek hayallerimde hiç yoktu. O zamana kadar hiç düşünmediğim bir şey idi. Çünkü nedendir bilmem bana benim çok çok ötemde bir olaymış gibi geliyordu. Bir kere ingilizcem ciddi kötü idi, nasıl anlaşacaktım ! Sonra yaptığım işten elde ettiğim gelir pek iyi sayılmazdı, hatta bu sebeple zaman zaman esas işimi boşverim az da olsa maaşlı taşeron işlere girip "rahatıma" (evet rahatıma) baktığım da oluyordu ! Ufak bir dükkanda bilgisayar teknik servisi işi yapıyorduk 2 arkadaş. 1 yıl sonra arkadaşım Bimeks'e girip orada yeni bir maceraya atılmak isteyince ben de tek kalınca 1 yıl sonra da ben savsakladım işi ve vergisiydi kirası idi v.s. bir sürü derdi olunca bir süre de dükkansız çalıştım. İşte tam da bu dükkansız çalıştığım sıralarda tanıştım hanımla ! Biz evlenmeden önce 3 yıl konuştuk ve bu süreçte 1 kez ben hanımı ziyarete gittim 16 gün, bir kez de hanım geldi 18 gün. Livemocha sitesini ben evlenip buraya yerleşip de dili öğrenmeye çalışırken keşfettim, yani o site çok sonradan...
    -
    ata1606
    quote:

Kadinlar kontrol edilmek ister, biraz kabadayi olacaksin arada saplagi vuracaksin, sevdigini soylemeyip onu sanki sana muhtacmis durumuna sokacaksin.Dediklerim yuzde 90 kadinda isler.

Dediğiniz gibi bir karşı cins modeli mevcuttur, evet. Haklısınız da bu modeller hakkındaki bu yorumunuzda. Fakat hiiiç de böyle olmayanlar da epey çok. Burada ben hepimizin bildiği bir atasözümüzü dile getirerek kısadan açıklama getireyim "Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş" :) deriz ya... Siz ikili ilişkilerde istediğinizin nasıl biri olduğunu bilemeyince avlanabilirsiniz, tuzağa düşebilirsiniz, kandırılabilirsiniz ve neticede mutsuzluğa adım atabilirsiniz. Bu sebeple evvelki mesajlarımda önce bizim uyanmamız gerektiği konusuna değindim hep. Ben de geçmiş ilişkilerimde dediğiniz model bir kaç kız ile arkadaşlık ettim. Hiç türüm değildir, sene kaç idi unuttum bir tanesi deli gibi kar yağdığı zamanda Avrupa yakasından Asya yakasına onu görmeye niye gitmedim diye telefonda nerede ise ciyak ciyak kavga etmeye kalktı :) Ben zaten o tarzı, o sesi duydum telefonu çotaa kapattım suratına ve bir daha asla açılmadı :) İlişkiyi denejere ederek sürdürmek de bir tarz olabilir ama bu süreç çok sürmeden saygının yitirilmesine, saygı yerine korkunun gelmesine ve korkunun ölümü engelleyemediği gibi ilişkide olacak olan yanlışların yapılmasına engel olamayacağının da er-geç görülmesine sebep verir bence. Burada bizler genellikle ince gibi görünen ama apaçık ve hayli kalın, gözümüze girmesi gereken bir konuyu kaçırıyoruz. Bu kadın, kız dediğimiz karşı cins tercihlerimiz yönünde yaşarken seçip bulduğumuz, bizi kabul eden modellerden ibaret değillerdir ve hepsi ilk önce "insan" lardır. Kendinize yapılmasından hoşlanmayacağınız bir şeyi bir başkasına (kadın, çocuk) yapmayı uygun ve haklı görüyorsanız bence bu düşünce tarzınızda bir sorun vardır. Bir ilişkide karşı tarafın sizi istemediğiniz şeyleri yapmaya zorladığını ve yapma gerekliliğini sürekli ortaya çıkarttığını söyleyerek kendinizi avutuyorsanız bu ilişkide de çarpıklık vardır sizde de ! Öyle ya... eğer siz "biraz kabadayi olacaksin arada saplagi vuracaksin, sevdigini soylemeyip onu sanki sana muhtacmis durumuna sokacaksin." bunların kendinize yapılmasını makul, hoş, olağan görebiliyorsanız apaçıktır ki sorun sizdedir. Yok kabul etmiyor da "Ama ya böyle modeller var ve bunu istiyorlar" gibisinden kendinizi kandırıyorsanız kusura bakmayın sorun yine sizde ! İkili bir ilişkide hiçbir koşul ne sizi ne karşınızdakini sizi birbirinize mecbur kılmıyor Dünya denen gezegen üzerinde. Bu durumda hiçkimse sizden kime ve neye göre "arada bir" olduğu ölçülemeyen o "şaplak" atmayı, sözlü şiddet görmeyi de hak etmiyordur. Ettiğini düşünüyorsanız yerine kendinizi koyunuz 2 dakka. Bir kızın rahatsız düşünce tarzı sebebi ile ben neden birine şiddet uygulayan hayvana dönüşeyim ki ? Neden insanlık varken bundan vazgeçeyim ki ? Dünya'da kız mı bitti de ben bu rahatsız kıza bunları yapmak zorundayım ? Demez misiniz, diyemez misiniz ? Demez iseniz işte burada siz bu rahatsız ilişkide rahatsızlığı besleyen bireylerden biri olarak yerinizi ve rölünüzü alırsınız. Kadına (sadece kadına değil), insana (sadece insana değil), ağzı olup dili olmayan hayvana dahi şiddeti haklı gören her düşünce rahatsız bir düşüncedir. Haklı gördüğü şeyin kendisine uygulanmasını hayal edemeyen, insan olmanın en basit durumlarından biri olan "empati" yapamayan saplantılı beyinlerin kabul ettiği ve aslında kendi çevresi ile başlayıp büyük bir sosyal yapıyı da hasta eden bir hastalıklı düşünce tarzıdır. Sizden bu tarz davranışları isteyenden en kısa yoldan uzaklaşırsanız bence en azı ile sizin sağlığınız için en iyisi olacaktır.
  • @xakar
    dediklerine hak veriyorum, ben de senin gibi dusunuyorum, ama benim anlattigim kendi uyguladigim taktikler degildi, benim gozlerimlerim sonucu vardigim sonuclardi.Kadinlarin cogunlugu daha onceki yazimda da belirttigim gibi kontrol edilmek istiyor, bu yuzden cevrene de bakarsan bana hak verirsin, kabadayi takilip, kadina fazla deger vermeyen, asabi erkekler kadinlar tarafindan daha cok tercih ediliyor.Kadinlarin yapisi bu sekilde, tatil yerlerine gidersen de gorursun, kaba saba tiplerin yaninda bakmaya kiyamayacagin guzellikte kizlar mevcuttur, ama okumus, efendi, kibar cocuklar tek baslarina yada kendi arkadas cevreleri ile takilir.Yoksa tabiki ben de bunun tam tersi olmasini isterim ama gercekleri de gozardi edemeyiz.Dediklerimin dogru oldugunu sen de muhakkak ki biliyorsun, sonucta 15 yasinda degiliz belli bir hayat tecrubemiz var.Bu yaziyi da ustteki arkadasin biri universite bitirdim, simdi iyi maasli bir ise girecegim artik kizlar krolara degil bana bakacak tarzi yazisina karsilik yazdim.
  • Evet, ben de zaman zaman yolda, otobüste, lokantada v.s. böyle kaba saba tiplerin boş gezmediklerini görürüm. Fakat bunu kıstas alıyor olmak başlı başına sizi yanlışa sürükler. Ne demiş atalarımız "Arayan bulur Mevlasını da, belasını da" :) Şimdi her insan kendisini tanıdığı kadarı ile kendisine göre birini arar. Siz bu kaba saba insanların kendilerine uygun buldukları kızları görüp onları kıskanıyorsanız ve onlar gibi olup, kızlara onlar gibi davranıp onların birlikte olduğu gibi kızlarla olmak istiyorsanız eğer bu demektir ki apaçık siz kendinizi sevmiyorsunuz ! "Kro olayım, şiddet uygulayayım kızı götüreyim" gibi basit hesapla elde edeceğiniz kızın sizi mutlu edeceğini mi zannediyorsunuz yani ? Yine bu tip insanların yaptıklarını doğru bulup onları örnek almalı diyorsanız sizin esas amacınızın mutlu olacağınız karşı cinsten kişiyi bulmak değil de işte maksat yanımızda kız olsun yada uçkur düşkünlüğünüzü tatmin çabanızdır. Üniversite bitirip de kendini havalara sokan insan da çoktur. E biraz da hak vermek lazım, hiç bilen ile bilmeyen bir olur mu :) Zaten hayat gün geçtikçe herkesin havasını alır, rahatlatır. Kızı götürmek, yatağa atmak gibi hedefleriniz var ise zaten bu başlığın teması o değil.
  • @xakar güzel yazmışsın. 19 yaşındamısın gerçekten? Öyleyse yaşına göre çok olgunsun.

Gerçekten özenmemek lazım ayrıca kaba saba tiplere birde yanındaki bayana da bakmak lazım demekki o bayanda güzellik dışında bir özellik yokmuş. Ayrıca mesela bu güzel denilen bazı bayanlardan kasıt sahillere tatile gelen yabancı bayanlar ki zaten onların bazılarının amacı uçkur. Ben rus sosyetesinden bir kızın kırolarla takılacağını sanmıyorum.

Ben ne olursa olsun kaba saba davranmam ha bu yumuşak olduğum anlamına gelmez sadece insanlara sıcak davranmayı severim ama ters davranış gördüğüm zaman o kaba saba adamların hışmından daha kötü bir davranışım olur aniden saldırgan olabilirim neyse.

Bence sonuç : Herkes hakettiğini bulur.
  • Ohhh aman aman. Genç bireylerimiz için ansiklopediye dönüşmüş konu. Mesaj bulunsun :p
  • @ fasilgibi
    Teşekkür ederim... Bu işin en basit açıklaması çok kolayca dilimizde dolaşan bir tanımı ile mevcut iken biz bunu görmemek konusunda inatçı ve körüz. O da şu "Zor ile güzellik olmaz" demiş atalarımız. Olur diyen var mı ? Peki neden zor ile oldurtmak çabası içine girer insanlar ? Ayrıca ben 19 yaşımda değilim, bir yerlerde yanlış mı yazdım diye baktım göremedim de :) hani 29 yazacakken 19 mu yazdım desem 29 yaşında da değilim. 35'ini geçmiş ortayaşın başlarında bir gencim diyeyim...
    -
    Arkadaşlar gayet düzeyli ve güzel bir dille fikirlerini paylaşıyorlar bu başlık altında gerçekten de ansiklopedik bilgi gibi olmuş. Bu güzel tespitiniz için size de teşekkürler @ Phoenix *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xakar -- 19 Aralık 2010; 13:46:43 >
  • xakar profilinde doğum tarihin 1991 yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 19 Aralık 2010; 14:55:33 >
  • Hahaha ! Onu unuttum ben, fakat genelde profillerimde gerçek bilgiler kullanmam. Kime niye gerçek bilgilerimi bilgim dışında kullanılmak üzere vereyim ki :) Yazılı olan değil dediğime bakınız...
  • Bence kızın milliyeti dini önemli değil. Benim sevgilimde aradığım şey güzellik, cinsellik olmadı hiç. Tek istediğim oturup iki kelam edebilmek. Bu bu kadar zor olmamalı. Bir kaç sevgilimle bu dediklerimin hiç birini yaşayamadım. Konuşuyoruz ama farklı şeyler arkadaşlar. Uymuyoruz birbirimize. İngilizcemi geliştirmek için internette zaman öldürürken bir çinli bayanla tanıştım. O kadar rahat konuşabiliyorum ki anlatamam size. Ben onu anlıyorum o beni anlıyor. Büyük ihtimalle onu yüz yüze hiç görmeyeceğim ama ben bu rahatlığı istiyorum. Ve bulduğum zaman türk veya yabancı, müslüman veya olmaması gibi hiç bir etkenin araya girmesine izin vermeyeceğim. Bu hayat BENİM. Ben mutlu olmadıktan sonra ne anlamı var ki ? Hayallerinizi kovalayın arkadaşlar onlar sizi kollar
  • Kadın - Erkek eşitliği konusunda şüphesi olanlar için ibret niteliğinde bir gerçek. Herkesin izlemesi gerek bence !
    http://video.ntvmsnbc.com/burcu-pasali-ntvye-konustu.html
    -
    Hani oluyor ya arada unutup da çıkıp burada ya kadınlar da(kızlar da) şöyle böyle diyenler. Hiçbir kadının hiçbir erkeğe yapamayacağı şeyleri yapıyor Türkiye'de erkekler kadınlara...
  • konuya farklı bir açıdan bakalım.

@xahar hocam sen yurt dışında yaşarken ne tür sorunlar yaşıyorsun? türklere bakış açıları nasıl, dil sorunu kültür sorunu yaşıyor musun? iş bulma durumu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s0phiesw0rld -- 26 Aralık 2010; 21:13:43 >
  • iş sorunu bence aynı... ülkedeki azınlıklardan biri olduğun için bu donanımına bağlı olarak bir avantaj da olabilir dezavantaj da olabilir. Benim için zor çünkü dil sorunum var ve donanım olarak çok iyi düzeyde değilim. Bulunduğum şehir üniversitelerinin çokluğu nedeni ile dünyanın her yerinden gelen yabancı öğrencilerle dolu. Bu da bu şehir insanının yabancılara alışmış olması durumunu doğurmuş. Bu sebeple yabancıyım diye bir sorun ile karşılaşmadım. Türkiye burada turizm açısından her sene ilk 3 ülkeden biri oluyormuş. Bu sebeple de bizi bilmeyen yok gibi. Elbette herkes iyi bilmiyor. Mesela hanımın arkadaşı TR'ye tatile geldiğinde Kapadokya'da bir el işi eşarp v.s. satan adam pazarlık yaparlarken kızı yanına davet etmiş, kız da gelince adam kızı zor ile öpmeye orasını burasını ellemeye çalışmış !!! Buna rağmen kız yine de bu olayı o kişinin manyaklığı diye niteleyip bizim insanımızı memleketimizi yemekerimizi v.s. beğendiğini söylüyor(gerçi belki bunu benim yüzüme nezaketen söylüyordur). Milleten turizmi çok seviyorlar. Bir de A.B. üyesi olmalarından dolayı mıdır bilmem yabancı ülkelere gitmek gayet doğal geneli için. Bu sebeple de ülkeleri insanlarına göre kıyasladıklarında hayatında ülke dışına çıkmamış birine nazaran çok daha objektif olabileceklerini düşünüyorum. Soğuk memleket olduğundan dolayı da genellikle Akdeniz ülkelerini tercih ediyorlar turistik olarak. Tunus, Mısır, İtalya, Yunanistan, Türkiye, İsrail başlıca turistik ülkeler burada. Günlük yaşamda hemen hemen hiç sorun yaşamıyorum. Dil sorun olur zannetmeme rağmen nereye gittim ise çat-pat ingilizce konuşan birileri çıktı karşıma ve yapmam gerekeni sorunsuz hallettim. Bir tek çiçekçide eşime yıldönümü için çiçek alırken sorun olacak sandım, çiçekçi ingilizce bilmiyordu ama onu da işaret ederek falan hallettik :) Şu ana kadar diyebileceğim tek sorun yemekleri, çok farklı bir tat, bizdeki kadar zengin sebze ve hamur işi çeşitliliği yok. Kahvaltıda börek, poğaça, açma gibi bir olayları hiç yok! Zeytin asla kahvaltılık listelerinde yer almıyor !!!
  • Yabancı kızlarla sakın evlenmeyin. Asla evde aile sıcaklığını sevgisini bulamaz yabancıyla evlenenler.
    Bizim atalarımız yedi düvele karşı savaş verip kan dökmüş, şimdi biz o yedi düvelin cocuguyla neden evlenelimki?
    Arkadaşlar, ben yurtdışında yaşadım uzun süre, yabancılarla evli çok Türk tanıdım, mutlu olana denk gelmedim hiç, hep problemler kültür çatışması, ortaya çıkan acayip çocuklar yani ne Türk ne de Amerikan yada İngiliz ikisinin ortası öyle söyleyim.
    Kendi ülkenizden, kendi yörenizden, helal süt emmiş temiz MÜSLÜMAN kız bulun.
    Yabancı kızlar acaip gamsız olur, hiç bir şeyi takmazlar. Yabancıların erkekleri de aşırı pintidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forester34 -- 4 Ocak 2011; 13:36:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forester34

Yabancı kızlarla sakın evlenmeyin. Asla evde aile sıcaklığını sevgisini bulamaz yabancıyla evlenenler.
    Bizim atalarımız yedi düvele karşı savaş verip kan dökmüş, şimdi biz o yedi düvelin cocuguyla neden evlenelimki?
    Arkadaşlar, ben yurtdışında yaşadım uzun süre, yabancılarla evli çok Türk tanıdım, mutlu olana denk gelmedim hiç, hep problemler kültür çatışması, ortaya çıkan acayip çocuklar yani ne Türk ne de Amerikan yada İngiliz ikisinin ortası öyle söyleyim.
    Kendi ülkenizden, kendi yörenizden, helal süt emmiş temiz MÜSLÜMAN kız bulun.
    Yabancı kızlar acaip gamsız olur, hiç bir şeyi takmazlar. Yabancıların erkekleri de aşırı pintidir.

ya ben yabancı birisiyle evlenirken kültürümü arkada bırakırsam ?...niye o kültürü benimsemek zorundayım...o sosyal otoriteye boyun eğmek zorundayım...(anarşizm) ?

bu quote'ın devamı gelmesin lütfen..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.