Şimdi Ara

Yabancı Dil Bölümünü Bırakmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.sınıf yabancı dil bölümü öğrencisiyim. Senenin başında bu bölümü isteyerek seçmiştim. İngilizce derslerim hiç fena değil. Hayatımda hiç 85'in altında not almadım. Fakat dil bilgisini ve kelimeleri öğrenirken zorluk çektiğimi zaman ilerledikçe fark ettim. Mesela en koşul cümlelerini bile 2 ayda zor öğrendim. Sözel derslerde de durumum aynı. Tarih dersinden aldığım en yüksek not 33. Almanca tek bir kelime bile bilmiyorum.

Artık İngilizce'de de durumum kötüye gitmeye başladı. Öğretmen ne zaman ders anlatmaya başlasa sınıfı terk etmek istiyorum. Devamsızlığım ve notlarım beni sınıfta bırakacak. Bu yüzden 393 puanla kazandığım liseden meslek lisesine geçmek en mantıklı karar gibi. Bilgisayarlara karşı küçüklüğümden beri ilgim var. Meslek lisesine geçip programlama okumak istiyorum. Sizce bu doğru bir karar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gotikpisik -- 31 Ocak 2022; 21:30:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Öncelikle 11. sınıfısın ve kolay kolay okul programı türü değiştiremezsin, değiştirsen bile girdiğin an baya bir sorumlu dersin çıkacak, o kişilerin gördüğü ama senin görmediğin ve de sınav olacaksın (bir de stajları var bazıları 11de yapıyor bazıları 12de eğer 11de yapmışlarsa onlardan da sorumlusun) Anadolu lisesindesindir büyük ihtimal ve de sadece puanının yettiği anadolu liselerine veya temel/özel liselere geçiş yapabilirsin. Dersler konusunda ise yapabilecek bir şeyler olabilir. Şuan dilcisin alan değiştirebilirsin 12. sınıfta veya ingilizcen hala iyiyse devam et. Programlamayı üniversite sınavında kazanabilirsen orada okuyabilirsin. Sanırım tyt ile alıyordu 9-10 konularına bakarak hazırlanabilirsin. Ama illa geçiceğim dersen sen bilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Yabancı Dil Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.