Şimdi Ara

yabancı dil çalışma enerjim bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar motive olamıyorum var m bir tevsiyeniz

• Ben de olamıyorum. Çevremde birileri yok, hukuk okuyorum zaten belki hayatım boyunca nerede kullanacağım diyorum. Bunları düşünmek moralimi düşürüyor epey. İngilizce çalışırken zevk alıyordum o zevki almamaya başladım.
  • Ingilizce konusulan cafe, web site, arkadaş gibi herhangi bi ortam bulursaniz kendinizi zorlamak icin sebebiniz olur. Düşünün bir ortamda ingilizce konuşmak zorundasiniz ama yeterli bilginiz yok bu sizde hirs ve öğrenme sebebi doğuracak ve daha çok çalışacaksınız. Bi kaç gün sağlam araştırma yapın.
    Mesela bu sitede 2 milyon 800 bin insan var yazisiyorsunuz mektup arkadasi oluyorsunuz iyi arkadas olursaniz birbirinizi ziyaret edebilir gercek hayatta da buluşabilirsiniz.
    www.penpalworld.com
    Welcome to PenPal World
    http://www.penpalworld.com

Burdan sonra skype whatsapp falan alinabilir kameradanda konusulabilir yani illaki su reklami heryerde olan malum siteden satin alinmak zorunda degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 26 Temmuz 2020; 15:56:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ingilizce öğrenirken yanınızda bir yabancı yokken çok sıkıcı oluyor. bende iş hayatında yanımda yabancı biri varken çok hızlı şekilde öğrenmiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.