Şimdi Ara

Yabancı Dil Kursu - Seçim Yapamıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar iyi günler dilerim...

Biliyorsunuz karneleri aldık 3 aylık tatile girdik.Ve ben evde boş boş bilgisayar başında oturarak 3 aylık tatilimi geçirmek istemiyorum.Bunun için bi dil kursuna gitmeye karar verdim.İngilizceyi okulda geliştirebileceğimi düşündüğüm içinde farklı bir dil seçmek istedim.En son 2 dil arasında kaldım.Hangisini seçeceğime hala karar veremedim sizler fikirlerinizi ve nedenlerini belirtebilirseniz sevinirim

1.Arapça
    2.Rusça

Bu ikisi arasında kaldım.Yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak.Ö -- 25 Haziran 2009; 14:08:14 >

• ilerde ne olmak istiyosan ona gore hareket etmelisin ben makine mühendisi olcam 1 sene sora işallah ve bana almanca ispanyolca japonca gibi lisanlar lazım mesela
  • Rusçayı seçersen ister istemez karı kızla haşır neşir olursun günaha girersin. Arapçayı seçersen tam ters yolda devam edersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: !XiR

Rusçayı seçersen ister istemez karı kızla haşır neşir olursun günaha girersin. Arapçayı seçersen tam ters yolda devam edersin.

Hehe :D Şaka bi yana meslek le değilde her alanda yardımcı olacak 2 dil bunlar. aslında çinceyi istiyorum ama anca oraya gidip orda öğrenilir böyle olmaz.Şimdilik 2 seçeneğim var.Bunlardan birini seçicem ayrıca ilerde seçmek istediğim meslek mekatronik mühendisliği :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak.Ö -- 24 Haziran 2009; 13:24:18 >
  • quote:

Rusçayı seçersen ister istemez karı kızla haşır neşir olursun günaha girersin. Arapçayı seçersen tam ters yolda devam edersin.

Şakaysa hiç komik değil, ciddiyse doğru değil.

Kesinlikle rusça derim ben şahsen

• quote:

Orjinalden alıntı: 1881

quote:

Şakaysa hiç komik değil, ciddiyse doğru değil.

Kesinlikle rusça derim ben şahsen

:D teşekkür ederim yorumun için bakalım neye gidecez :)

• rusça tabi
  • Teşekkür ederim fikir leriniz için galba rusçaya gidicem :D

Bu arada ben msj yazsamda msj sayım 9 da kalıo nedendir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak.Ö -- 24 Haziran 2009; 14:00:11 >
  • konu dışında mesaj sayısı artmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: C3nK35

konu dışında mesaj sayısı artmaz

Bilmiyordum teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak.Ö -- 26 Aralık 2009; 21:13:49 >
  • bende gideceğim yer hakkında seçim yapamıyorum eskişehirde ::S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.