Şimdi Ara

Yabancı Dil Öğrenmenin Püf Noktası Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En çok sorulan sorulardan biri de bu işin gerçekten püf noktası var mı,etkili ve daha kısa bir yol var mı sorusudur.
    Tabiki yabancı dil öğrenmenin ince noktaları vardır.Bunlar öğrenme sürecinizi hızlandırır.
    Zamandan,paradan,emekten tasarruf sağlarsınız.
    Ama çok kısa sürede çok etkili bir yöntem olur mu ben pek inanamıyorum.
    Çok kısa sürede öğreten yöntemleri denemediğim için bir yargıda bulunmak da istemiyorum.
    Öğrenme sürecinde püf noktaları var ama bunları başlangıç,orta seviyede uygulamak çok zor.Çünkü buna uygun değiller.
    Upper-intermediate düzeyinden itibaren bu püf noktalar uygulanıyor ve gerçekten birçok alana dair büyük etkisi oluyor.
    Burada bunları kısaca yazacağım.

1.Sık Yapılan Hatalara Çözüm Bulmak
    Her dilde bazı konu ve detaylar birçok insan tarafından hatalı şekilde uygulanabilir.
    Bu sık yapılan hatalara çözüm bularak öğrenme sürecini hızlandırabilirsiniz.
    Püf noktaları öğrenmek için şu aramaları yapmanız gerekir;
    quote:

Most Common Errors in+öğreneceğiniz dilin adı
    Pitfalls in+öğreneceğiniz dilin adı
    Mistakes in+öğreneceğiniz dilin adı

Bu püf noktalar upper-intermediate düzeyinden itibaren uygulamaya uygundur.
    Bu aramalar sonucunda gerçekten öğrenme sürecine çok büyük destek oluyor.Denemenizi tavsiye ederim.

2.Deyimleri ve ifadeleri Öğrenmek
    Tüm dillerde deyim ve ifadeler vardır.Bunları öğrenerek öğrenme sürecinizi kısaltabilirsiniz.
    Öğrendiğiniz dilde en sık kullanılan deyim ve ifadeleri öğrenmek süreci hızlandırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rat.planet -- 5 Ekim 2019; 15:35:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.