Şimdi Ara

Yabancı dizi tavsiyesi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
9.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skins
     Yabancı dizi tavsiyesi...
  • dexter akar
  • athena goddess of war
  • ben koreden ming huo.kore dizisi izlemeni tavsiye ederim.
  • Merhaba Ming,

Tanıştığımıza memnun oldum bende Erhan. Kore dizisinden kastın kore yapımı bir dizi lsa gerek, önerebileceğin bir dizi varmı? isim verirseniz memnun olurum. Bu arada çok değişik dizi isimleri geliyor, hangisine bakacağımı şaşırdım, şimdi white collar'ın 10 bölümünü indirdim akşam bi ona bakacağım, beni sarar gibime geliyor

Bunun haricinde önermiş olduğunuz dizilerden fikir edinmek amacı ile birer bölüm izlemeyi düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

ben koreden ming huo.kore dizisi izlemeni tavsiye ederim.
  • Tavsiyem "coffee prince" dir.
  • Chuck akar :D
  • hiç arama direk dexter basla derim, kimse övmemiş ama sebebini anlamadım. şuana kadar izlediğim en iyi dizi dexterdır. en azından kurgu açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

quote:

Orijinalden alıntı: erhant2005

hemen araştırıyorum, konusu ilgimi çekti biraz inş. yukarıda bahsettiğim üzere mutassıp :) bir dizidir

Sen cagri izle

Yabancı dizi tavsiyesi...

seni neden bu kadar ilgilendiriyor onun dizilerinde müstehcenlik istememesi? Sen öyle diziler tercih ederken kimse sana bir şey demiyorsa sen de ona demeyeceksin.

• lost ve dexter iyi gider hiç başlamadıysan
  • Önerilere uyup HIMYM mı izleyeceksin ?Benden de sana bir öneri,git Friends sayfasına,HIMYM'ı izleyeceğim Friends'i izlemeyeceğim de smileylerini görürsün.
    Şaka bir yana,Amerikanlıların komedi anlayışını sevmeyebilirsin ama şu dizilere göz at kararın değişecektir.
    Friends
    Two And a Half Men
    The Big Bang Theory
    Hatta bir şey vardı adam HIMYM çok güzel Friends izlemedim ama asla daha güzel olamaz diyordu 2 ay sonra gelen cevap:
    Friends'i izledim ve favori dizim.

• valla şu an white colları izlemeye başlıyorum birinci sezonu komple indirdim. Bundans onraki dizim dexter olabilir, sonrasında ise @sercnn12 arkadaşımızın bahsettiği komedi dizilerinden bir tanesine bakabilirim two and half men e2de veriliyordu galiba, aslında dediğiniz doğru hani her zaman daha iyisi vardır bende ilk lostu izlemeye başlamıştım sonrasında duydumki prison breakde güzel diyorlar ona başladım ve lostu yarıda bırakmıştım
  • quote:

valla şu an white colları izlemeye başlıyorum birinci sezonu komple indirdim. Bundans onraki dizim dexter olabilir, sonrasında ise @sercnn12 arkadaşımızın bahsettiği komedi dizilerinden bir tanesine bakabilirim two and half men e2de veriliyordu galiba, aslında dediğiniz doğru hani her zaman daha iyisi vardır bende ilk lostu izlemeye başlamıştım sonrasında duydumki prison breakde güzel diyorlar ona başladım ve lostu yarıda bırakmıştım

Başlayacaksan sırayla başla derim.Çok ender de olsa konular örtüşebiliyor(Friends hepsinden önce çıktı.)HIMYM izleyeceksen de sona bırak derim çünkü ilk sezon(lar)un bazı bölümleri Friends ile birebirdi.

Edit:Okudum da biraz sert olmuş HIMYM dahil hepsi komik.Ancak bu HIMYM'ın Friends'in isminden para kazandıklarını gerçeğini bana göre değiştirmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercnn12 -- 22 Şubat 2011; 18:02:55 >

• ok yoğun övgüler nedni ile(başka sitelerde de) friendsi tercih edeceğim galiba komedi kategorisinde. Peki siz dexter hakkında ne düşünüyorsunuz izlediniz mi?
  • Ve tanrı Supernatural'ı yarattı.
  • quote:

ok yoğun övgüler nedni ile(başka sitelerde de) friendsi tercih edeceğim galiba komedi kategorisinde. Peki siz dexter hakkında ne düşünüyorsunuz izlediniz mi?

dexter izlemeden ölme.
  • Dexter, White Collar
  • korku dizisine ilk defa rastlıyorum, konusundan bahsedebilirmisiniz? tabi baktım biraz google amcanın yardımıyla ancak izleyici görüşü daha ön plandadır.

quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

Ve tanrı Supernatural'ı yarattı.
  • fringe.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.