Şimdi Ara

Yabancı diziye başlayacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce yabancı dizi hiç izlemedim ama filmlerle aram iyidir. Yabancı diziye başlamak istiyorum sıkıcı olmayan iyi bir dizi arıyorum. Aklımda the walking dead ve supernatural var nasıldır bunlar veya sizin önerebileceğiniz dizi varmı onları boşver bunu izle dediğiniz?

• Lost

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinema havasi olan ve sinema kalitesinde boardwalk empire olabilir ama sikici olmayan prison break

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı dizi izlemeye Prison Break ile başlamalısın sonra PB bittikten sonra The Walking Dead ve Breaking Bad'i bir arada yürüt derim daha sonrada Game Of Thrones, Hannibal tarafına geçersin zaten hepsini bitirene kadar 1 yıl harcarsın
  • Supernaturalın ilk 4 sezonu super gerısı sıkıcı bence.Simdi arrowu ızlıyorum tavsıye ederım.Game of thrones bıraz aksıyonu az yanı dıyalog, entrika agırlıklı fakat cok baglıyor kendını.Spartacusu kesin izlemelisin oda cok güzeldır.
  • Breaking Bad basla. Bitir. Prison Break'a basla. Bitirdikten sonra zevkine gore dizi secersin.

• the x files
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yabancı dizi önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dizi izlemeye efsanelerle başla breaking bad, lost, fringe, game of thrones , prison break
  • Sağolun hocalar prison break ile başlıyorum daha sonra game of thrones ve breaking bad.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Yabancı dizi izlemeye Prison Break ile başlamalısın sonra PB bittikten sonra The Walking Dead ve Breaking Bad'i bir arada yürüt derim daha sonrada Game Of Thrones, Hannibal tarafına geçersin zaten hepsini bitirene kadar 1 yıl harcarsın

Arkadaşıma katılıyorum.PB üstüne TWD ve Breaking bad mis.Game of thrones falanda izlersin sonra.Zaten başladıktan sonra yabancı diziler hakkında bilgi edinirsin fazlasıyla araştırıp hoşuna gidecek bir dizi bulursun onu izlersin.

• Lost ile başlaman lazım herkes gib.
  • Spn basla

• Lost, Game Of Thrones felan ile başla Lost'un ilk sezonları sinema filmini aratmıyor zaten, inanılamz sürükleyici.
  • Ellemon kullanıcısına yanıt
    Hocam Lost'tan başla veya Prison Break. Bunlar sürükleyicidir.

Bunlardan sonra Person of Interest ve Family Gu izle ( bitirme izle ara sıra çerezlik) sonra demirbaş dizilere geçersin
  • Lost başlaman lazım. Özellikle ilk 3 sezon dehşet verici. Daha sonra diğer dizilere bakarsın. Lostu bitirmeden bakacağını sanmıyorum. Kesinlikle losta başla
  • shameless derim yeni başladım ilk yabancı dizim gayet keyifli bi dizi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.