Şimdi Ara

Yabancı hatunlarla blind date faciası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş çalıştığı yerde yabancı uyruklu bi kızla tanışmıştı sürekli anlatıyodu işte rus falan şöyle güzel böyle güzel. bigün beni aradı haftasonu buluşma ayarladım ama ev arkadaşını da getircekmiş sen de gel dedi. Ev arkadaşı deyince o da rus sandım okey dedim nere gitcez filan, taksimde takılırız dedi.

Haftasonu oldu, biz arkadaşla biraz erken gittik meydanda kızları bekliyoruz..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• ee sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle beklerken muabbet ediyoruz, arkadaş “diğer kız morocco’lu ha bilgin olsun” dedi.
    Zenci mi dedim, evet dedi.
    Bunu şimdi mi söylüyosun dedim. 5 dk sonra gelcekler. Yanlış anlamayın tabi ırçı falan değilim ama son dakkada söyledi bunu.

O sırada geldiler..

• Morocco arap mıydı

• morokkolu biraz balık etli, teni de sütlü kahve gibiydi. Riyanna’nın teyzekızı gibi bişeydi öyle kömür karası değildi yani ama beni sarmadı işte..

Yemek yiyelim biz açız dediler.. kızılkayalara girdik üçer beşer tane ıslak hamburger gömdük..

Kısa bi tanışma hoşbeş vs. Allahtan ingilizcesi iyidi kızın yoksa hiç uğraşamazdım

Bu arada kızlar fısıldaşıyo gülüşüyo falan..

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt
    Öyle bişey galiba arap afrika tarafında bi yerlerde. inanki merak edip bakmadım

• Ordan kalktık Nevizade’ye indik, bi bar ortamı bulduk giriş fulldü ama üst katta yer bulduk geçtik oturduk. Biralar geldi neyse muhabbet başladı tabi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geldiğin yerde napıyodun filan dedim, faslıyım ama kuvveyt’te yaşıyorum büyük bi emlak şirketinde danışmanlık yapıyorum dedi. Kız bu arada rusun ev arkadaşı falan da değilmiş buraya rus arkadaşının yanına tatile gelmiş sadece.

Telefonu dikkatimi çekti abartısız ipad boyunda bi telefonu vardı. Bu ne be dedim. Phablet dedi. Phone/tablet diye bi tür varmış.

Neyse tabi sarmayınca muhabbet yavaş yavaş tıkanmaya başladı.

Bi ara göz ucuyla arkadaşa baktım vantuz gibi maşallah kanal tedavisi yapıyor neyse..

• Baktım böyle zaman geçmeyecek biraya abanayım dedim. Bittikçe söylüyorum.

Dedi sen bana türkçe öğret ben sana kendi dilimi öğretim sayıları falan öğreniyoruz falan öfff artık iyice mantara bağladı muhabbet.

Arkadaşa eğilip, kalkalım mı bunlar kaçta gitçek dedim. Kalkarız birazdan dedi.

Onunki omuzuna yatmış uyuyodu o sırada..

• morocco yani fas, kuzey afrika'da, ispanya'nın hemen güneyindeki bir ülke. arap veya zenci değiller. sanırım dilleri arapça'nın bir diyalekti, fakat köken olarak berberi sayılıyor olmaları lazım.

• Ben bi lavaboya gideyim sonra da hesabı öderim çıkarız diye düşündüm. Gittim kabindeyken dışardan sesler duydum benim arkadaşın sesine benziyodu. İçerden seslendim noldu diye. Bi gelsene dedi. Çıktım hemen..

• Ben kalkınca arkadaş da hesabı istemiş 8-10 tane birayı görünce itiraz etmiş biz bu kadar içmedik istersen kameraya bak diyo garsona. Bana sordu, 5 tane dedim. Oha diyo. toplayınca hesap tam çıktı.

Neyse çıktık ordan. ne tarafta oturuyosunuz dedim, tarlabaşının aşağı tarafını tarif ediyor kız..

İyi dedim bırakalım sizi, yok dedi yürüyelim biraz başım döndü hava alayım dedi. Biz önden yürüyoduk, arkadaşla rus da arkadan geliyodu. Yürürken rus olan enseme bi tokat koydu, döndüm baktım, elini tut kızın elini dedi. Arkadaş gülüyo.
    Te allaaaam tuttuk neyse yürüyoruz. tarlabaşının eski halini bilen bilir, ekip otolarının bile girmediği bi yerdi.

Her taraf hızlı gencolarla kaynıyor. Kızlar da mini giymiş. sokağın sonunda 5-6 kişi vardı o tarafa doğru yrüyoruz. Birbirlerini dürtüp bizi gösteriyolar. baktım sıkıntı yapıcaklar..

• Yaklaşınca şöyle duvara yanaşıp eğildim ayakkabımı bağlıyomuş gibi yaptım, gömleğin altından kabzayı görünce kızıldeniz gibi ikiye yarıldı kamiller. Ortalarından geçtik gittik

Az ilerde burda oturuyoruz dediler. Teşekkür meşeklür iyiakşamlar derken vedalaşma bitmiyor, arkadaş bizi davet ettirmek için baya kastı ama rus pek yanaşmadı. Neyse biz de uzadık ordan..

Böyle bi buluşma oldu işte.

• niye taksit taksit anlattım hocam

• Üffff hocam siyahilerde gayet enfes birkere

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • baltalimanı seks ofisi kullanıcısına yanıt
    Uzun yazıyı kimse okumaz hocam

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

Böyle olunca araya mesaj karışıyor zor okunuyor

• yanlış anladık! ırkçısın...

yıl olmuş 2025 hala liberal algıları ile hayat yaşandığını sananlar var. sevmeyebilirsin. tercih meselesidir. ben de rus seviyorum. sarışın mavi gözlü olacak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.