Şimdi Ara

yabancı rock dinlemeye başlayana öneriler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
6.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

rock değil ama bu şarkıya bak
  • herkese teşekkürler
    biraz yavaş, yetişemiyorum temponuza :)
  • rock ı bırak direk damardan gırelım kreator-enemy of god
  • çok haklı
  • Alice In Chains
  • 110, Skinny Puppy, L.A. Guns

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Alchemist -- 13 Haziran 2010; 11:51:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

Red hot chili peppers(californiacation ve scar tissue favorim)
    Three days grace (hepsi güzel )
    Offspring(hammerhead)
    Vanilla sky(Distance, Break it out, umbrella coverı bunları öneririm )Funk grubu fakat güzel
    Muse (time is running out)

Favorilerimi parantez içinde yazdım bunları dinleyebilirsin eğer bilmiyorsan . Özellikle Distance a ve break it out a bayılıyorum

+1

• Lynyrd Skynrd
    Scorpions
    Red Hot Chilli Peppers
    Pink Floyd favorimdir
    Led Zeplin
  • dinlemesi kolay gruplardan başla örneğin dire straits, moody blues gibi. böyle bir zamanda pink floyd, king crimson gibi gruplara dalarsan sıkılırsın. korn, good charlotte gibi yollara hiç sapma bence. zamanlar türe olan ilgin arttıkça kendin keşfedeceksin zaten grupları ama şahsi görüşüm bir başlama noktası belirlemek zorunda olmaman yani sana yakın gelen bir yerden başla başkalarının fikrini almaya gerek yok. cat stevens dinleyerek bile bu işe başlayabilirsin ki pek çok saçma sapan gruba göre çok daha iyi bir başlangıçtır bence.
  • Bence de blake'in dediği gibi kulağının hemen alışabileceği müziklerle başla, gerisi sana kalmış sonuçta senin zevkin. Zaten bir çok grup tavsiyesi de gelmiş.
  • Hammerfall - Renegade ve Crimson Thunder albümlerini dinle derim.
    Disturbed'in 08 yılında çıkmış bir albümü var Indestructible isimli. Beğenirsen geçmişte çıkardıkları albümlere de bir göz at derim.
    Bu iki grup birbirinden farklı ama iyidir ikiside.
  • Three days grace tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.