Şimdi Ara

Yabancı Şarkılar Türkçe Olsaydı 3. Bölüm! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yok hocam ne çıkışı düzgünce anlatmışsın, asıl sen eleştirilerimi saygısızlık olarak algılama. Dediklerinin %95'i doğru, ben sadece dışarıdan izleyen birisi olarak konuştum ama sen işin bizzat içindesin. Ama yaş olayına katılmıyorum, çoğu doğum tarihini giren arkadaşlarımız yaşını büyük göstermek için başka doğum tarihleri girmis olmalari yüksek ihtimal(belkide değildir). Oyun konusundada beni haksız çıkarttin, ama en azindan 1 tane benim demek istediğim (AAA oluyor galiba) oyun tarzından videolar çekersen benim gibi düşünen kişileride mutlu edersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

Yok hocam ne çıkışı düzgünce anlatmışsın, asıl sen eleştirilerimi saygısızlık olarak algılama. Dediklerinin %95'i doğru, ben sadece dışarıdan izleyen birisi olarak konuştum ama sen işin bizzat içindesin. Ama yaş olayına katılmıyorum, çoğu doğum tarihini giren arkadaşlarımız yaşını büyük göstermek için başka doğum tarihleri girmis olmalari yüksek ihtimal(belkide değildir). Oyun konusundada beni haksız çıkarttin, ama en azindan 1 tane benim demek istediğim (AAA oluyor galiba) oyun tarzından videolar çekersen benim gibi düşünen kişileride mutlu edersin.

Tabii ki , zaten şu an Dying Lights'ı bekliyorum o çok güzel olacak. Ay sonuna doğru çıkıyor.
  • Yalnız Getting blasted kafayı bulmak anlamına gelir.Talk about sth kalıbı da bir şey hakkında konuşmak değil daha çok konuyla alakalı ironik bir vurgulama yapmak için kullanılır (çevirisini daha Türk halkı bulamadı).''Talk about good voice ! your voice is a soreness to my ears'' gibi.
  • Gamex'de muhabbet etmiştik zaten. Ben senden feyz alıp 6 acı biber yiyip hastanelik olan cocuk Bence şuandaki halinle devam etmelisin. İyi işler çıkarıyorsun @Orkun Işıtmak
  • orkun unuttunmu dh yi insan ünlü olunca değişiyor tabi
  • Hesaba nolmuş öyle

• Hesap patlamis

• o nasıl profil fotoğrafı
  • orkum ışıldakta üyeymiş foruma vaybe

• Orkun DHliymiş
  • Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    Ölücü lük bile yapmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orkun Işıtmak   Konuyu hortlatayım bari.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.