Şimdi Ara

Yabancı Ülkelere Ait Altyazısız 1080P Dizi İzleme Sitesi Tavsiyesi ? Yardım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
14.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sartikan

Tor da gezerken bir torrent sitesi bulmuştum gördüğüm en kapsamlı siteydi sanırım rus bir siteydi her çeşit her tür vardı istemediğiniz kadar adresi hatırlamıyorum ama

Önemli olan seed edenlerin olduğu bir site .Umarım öyledir. Hatırladığınızda paylaşırsanız sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh00t3r_DoguKan

quote:

Tor da gezerken bir torrent sitesi bulmuştum gördüğüm en kapsamlı siteydi sanırım rus bir siteydi her çeşit her tür vardı istemediğiniz kadar adresi hatırlamıyorum ama

Önemli olan seed edenlerin olduğu bir site .Umarım öyledir. Hatırladığınızda paylaşırsanız sevinirim..

İstediğiniz dizileri yazarsanız , size torrent dosyalarını gönderebilirim.(bulabilirsem)
  • Popcorn time ile izleyebilirsin..
    İzlerken aynı zamanda bilgisayara kayıtta eder..Proğramdan çıkınca silinir ayarlardan silinmemesini sağlayabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

quote:

Orijinalden alıntı: bozokluht

Hocam hangi dizileri ariyosun bilmiyorum ama popcorn time'ı bi dene istersen , torrent sistemiyle calişsa da bazen bulamadığım bölüm torrentlerini barinidirabiliyo.

ben o programda hiç aradığım dizileri bulamadım.

sanırım geç upload ediliyor.

ama program güzel. yapana helal olsun.

simple tv programını indirin, istediğin torrent dosyasını sürükle bırak açar, üstüne bi de altyazıyı sürükle bırak at

• quote:

Orijinalden alıntı: FRIENDS

quote:

Orijinalden alıntı: Sh00t3r_DoguKan

quote:

İstediğiniz dizileri yazarsanız , size torrent dosyalarını gönderebilirim.(bulabilirsem)

Ilginiz icin teseķkurler.Suan icin birkacini buldum.Kalanlari cikarip ozelden yazarim size. Ama o siteyi hatirlayip paylasirsaniz burda herkez nasiplenmis olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.