Şimdi Ara

Yağlı Cilt Problemi Yaşayanlar... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
4
Favori
5.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deneyipte başarılı olduğunuz yöntemleri yazarsanız daha iyi olur arkadaş kulaktan dolma şeyleri yapıpta başımıza iş almayalım.
  • ya bi de deneyip de başarısız olunan metotları da yazıverin boşa denemeyelim biz de

mesela ben 1 yıla yakın zamandır avene yüz temizleme jeli kullanıyorum (yeşil renk fiyatı 40 lira olan jel).. alnım hariç gayet memnunum,ama alnım hala çok yağlanıyor. alternatif arayışındayım
  • bi up çekelim ben de aynı dertten muzdaribim konuda yazıp da bu illetten kurtulan var mı 2 yıl olmuş
  • çözümü yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: seytancekici

Merhaba arkadaşlar aranızda benim gibi yağlı cilt problemi yaşayıpta herhangi bir doğal yöntemle bu sorunundan kurtulan yada azaltabilen olduysa bilgi paylaşımında bulunalım istedim. Benim sadece alın bölgemde ve burnumda çabuk ve aşırı yağlanma oluyor. Sürekli yüzümü yıkama ihtiyacı hissediyorum Vücudumun diğer kısımlarında yağlanma dengesi normal. Sizlerde de böyle bir problem yaşayan veya yaşayıpta çözüm bulan varsa burdan bilgi paylaşımında bulunalım.

roccatuane kullan
  • Kükürtlü sabun aldım günde sabah öğle akşam yıkıyorum gr yağlanma kalmadı hee birde Nivea nın yağşı ciltler için toniği var onu alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki yüzü yağlı olanların saçları da yağlı mı aynı zamanda?Bir de burun akıntısı ve kulak kiri akıntısı diğer insanlara göre fazla mı?Bende var çünkü.Hepsi birbiriyle alakalı olabilir mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Peki yüzü yağlı olanların saçları da yağlı mı aynı zamanda?Bir de burun akıntısı ve kulak kiri akıntısı diğer insanlara göre fazla mı?Bende var çünkü.Hepsi birbiriyle alakalı olabilir mi.

kardeşim bende yüz ve saç yağlanması var ama brun ve kulak akınrtısı yok heralde bünyeden bünyeye değişiyor özellikle burun akıntın fazlayasa sinüzit olabilrsin.
  • TAKİP
  • aşırı yüz yağlanması(saçta yüz kadar olmasada yağlanıyor hızlı bir şekilde),yaşından genç gösterme(neyseki sakal bıyık var yoksa 18 den buyuk gostermek marifet) sanırım bunun kalıcı bir çözümü yok ben genelde papatya sabunu kullanıyorum sabah ve akşam sivilce çıkacagını hissteiğim zaman krem veya tonikle mudahale ediyorum(yaş 23 ama konrol edilmezse hala sivilce var edilirse cok buyuk problem yok)
  • GReddy.x kullanıcısına yanıt
    Hocam anlattığınız bana baya tehlikeli geldi o kadar asidi birleştirince patlaması lazım
  • Hocam yaş ve durum benzerliği mevcut, hangi krem ve toniği kullanıyrsunuz acaba?
  • magicool M kullanıcısına yanıt
    Hocam yaş ve durum benzerliği mevcut, hangi krem ve toniği kullanıyrsunuz acaba?
  • seytancekici kullanıcısına yanıt
    gunde 5 sefer dus aldim gene fayda etmedi
    sonra orgendim ki vucudumuzu koruyormus, kalmasi gerekiyormus, ve ozelliklede saglikli insanlarda oluyor, bende ustune vardim yagli yagli geziyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • normalde yüzümü sabunla yıkadığımda geçici olarak yağlar yok oluyor ama dediğim gibi sadece geçici olarak yani 1 saat sonra gene eski haline dönüyor.
  • Burnum yağlı ve siyah nokta dolu kükürtlü sabun kullanıyorum yağlanma gidiyor ama siyah noktalara bi çözümü olan varmı yahu çokkötü duruyor

• Garnier 3ü1 arada araştırın ben çok memnunun

• Arko nun traş jelini 3 günde bir yüzüme sürüp 1 dk bekledikten sonra çıkıyordum.Cildin normale dönmüştü.Tavsiye ederim.
  • Bendede aynı problem vardı bence cildiniz değil vücudunuzdaki yağ oranı fazla. Ben spora başlamadan %23 civarındaydı ve banyodan sonra bile cildim yağlı olurdu. Bir yıllık spoırdan sonra %13 lrrte düşürdüm. Yağlanma çok azaldı hatta yok diyebilirim. Çikolata vn. Gıdallardan uzank dur

• quote:

Orijinalden alıntı: th3_majestik

Hocam yaş ve durum benzerliği mevcut, hangi krem ve toniği kullanıyrsunuz acaba?

cleocin-t tonik imex krem kullaniyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.