Şimdi Ara

Yahoo Hosting Kullanan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben yurtdışında hele yahoo daan asla alış veriş yapma yanlısı değilim.
    çünkü güven vermiyorlar.teknik destek yok.bence fiyattan öcen teknik desteğe baklamısınız.

ayrıntılı bilgi için msn imi ekleyebilirsin
  • daha once yahoo üzerinden cok şikayet ile karsılastım her ne kadar buyuk firma olsada nerde cokluk orda b.. luk dıye bır kavram vardır alt yapısı sunucu vs.. ne kadar cok olursa oslun eğer 2 milyon sıteyı host ediyorsa bugun patlamasa yarın patlar kanısındayım.
    ben bile bir sunucuya max 150 site host edıyorum sırf etkılesım olmamasın için
  • hmm, yahoo'nun 40 dolarlik paketine benzer (daha fazla ozellikli) pakete ben ayda 7 dolar veriyorum. imzadaki hosting. hatta shu anda alan olursa, kampanyadan dolayi onumuzdeki 2 yil ayda 4 dolara bu paketi alabilir. 1.5 yildir bunlari kullanmama ragmen cidden ben bile sasiyorum bu fiyata bu kaliteye.

yalniz yahoo'dan alirken herseyi iyi okuyun, sonra burda sikayetci olanlar oluyor, bana soyle oldu boyle oldu diye. oysa ki adamlarin sayfasinda kenarda bucakta her turlu ayrintiyi yaziyor.
  • peki; freewebdot.com var.. ücretsiz..

3000 MB Disk Space
    50 GB Web Traffic
    Unlimited email accounts
    Unlimited number of MySQL, MSSQL databases
    FTP / FTPS, WebFTP, unlimited number of FTP accounts
    Technical support
    Support for ASP, ASP.NET and PHP languages
    Daily System Backup
    Traffic and Web Statistics
    Unique Online Administration

Bunun dezavantajı nedir? Yani yavaş mı? Bu host daki site Google a indexlenirken bir sorun olur mu ?

Tarafsız cevap verirseniz çok sevinirim
  • Yahoo kazanacağı kadar kazanmış, müsade edin de biraz da bizler kazanalım arkadaşlar. Nedir bu "marka" merakınız? Sanki bu işi tek yapan Yahoo...
  • Burada verilen cevaplara bakılırsa; böyle bir soru sorup doğru cevap beklemek aptallık olur.. Herkes kendi menfaatine cevap yazıyor.. KErem; ben yahoo kullanmak istiyorum o yüzden bu soruyu sordum. Ama bu sorunun cevabı seninkisi değil..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migrosnet kullanan var mı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şahsi fikrimi yazdım, aynı sizin şahsi fikrinizi yazdığınız gibi.

Yahoo kullanmak istiyorsanız da kullanabilirsiniz, ortalıkta bu kadar çok Türk firma varken, teknik destek açısından Türk firmalar ile daha uyumlu şekilde çalışabilecekken, problem olduğunda Türkçe konuşarak daha çabuk iletişim sağlayabilecekken, bunların hiçbirine sahip olmayan Yahoo'yu kullanabilirsiniz.

Not: Eğer ben yukarıdaki mesajımda şahsi ticari beklenti içerisinde olsaydım bazılarının yaptığı gibi hemen msn/web site adresimi yazar fiyat verirdim.
  • gereksiz...
  • bence Türk firmaları kullanmak mantıklı.. Bazen bir sorun olduğunda acilen teknik destek almak gerekiyo ama yahoo dan teknik destek alınabileceğini sanmıyorum.Ben hep Türk firmalarından alıyorum sorun olduğu zaman hemen ilgileniyorlar (sorun benden kaynaklansa bile çözüm buluyorlar). Hem Tr den alınki Tr kazansın değil mi?
  • yahoo dan hizmet alan çoğu insan çok şikayetçi ve ilk fırsatta iptal ettiriyorlar. adamlar yabancı yani önce destek sorunu var ve herşey email gibi bir sistem. örnek burda beni cepten aradıklarında müşteriler mail atın diyorum "ya hakan bey not aldanız işte şimdi maille uğraşmayalım" diyorlar. yani demek istediğim hazıra meraklı türk halkı için yabancı bir firmadan hizmet almak başta zevkli gibidir ama sonu hüsrandır diye düşünüyorum.

ve kesinlikle @ozgursezer e katılıyorum. yeter ama bende şu fiyat ben şundan pahalı ucuzum demeyin arkadaşlar. arkadaş zaten kararını vermiş biz düşüncelerimizi söyleyelim vazgeçerse o zaman tr den alacam derse teklif sunarız.

Saygılarımla..
  • bence mantik bastan yanlis. onemli olan tr'den cikan paranin tr'e girmesi degil, yurt disindan tr'e para girmesi. bu sekilde tr kazanir. keske hosting firmalarimiz hem ingilizce hem turkce icerikle kendini dunya'ya da acabilse. almanya'da oyle hosting sirketleri var kki butun avrupa kullaniyor, amerika'dakileri dunya kullaniyor. biz sadece kendimize acilmaya calisiyoruz, dunya'ya degil.

destek olayina gelince dunya'daki ciddi hosting firmalarinda msn destek diye bisey ben gormedim. destek dedigin alirsin 800'lu bedava hatlardan onlarla 7/24 destek verirsin ya da sayfana online support koyarsin dikersin vardiyali olarak basina birilerini onlarla destek verirsin, ciddi bir ish bunu gerektirir. cep telefonuyla, msn'le destek ciddi firmalarda pek gorulmuyor.

tabii bi de fiyat olayina gelirsek, yurt disinda bu ishi pahaliya yapan da makul fiyata yapan da var. ishin basinda cok kazanmayi dusunmek, ya da ilerisi olmayan bedava host'larla gitmek yerine makul fiyatlarda olabileceginin en iyisini musteriye verirsen hem musteri kazanir hem host. ama gelin gorun ki ortalik ya bedava host dagitanlarla ya da fiyati ucuk firmalarla dolu.

sonucta insallah Turkiye kazanir, ama ticaret kafasi ve mantelitenin degismesi lazim gibi.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.