Şimdi Ara

Yahoo!Mail ve Imageshack Sitelerini Açamama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuyu daha önce de yazmıştım ancak problem devam ediyor.
    daha önceleri Zone Aarm Security Suite kullanıyodum ancak daha sonra bunu kaldırdım şu anda NOD32+Outpost Pro+Ad-aware kullanıyorum. ZASS'a göre daha memnunum performans açısından. Evde ethernetten 1024 ADSL, okulda ise wirelesstan yaklaşık 5Mb hızından internete giriyorum. emule kullandığım için de IP ve DNS'lerimi manuel veriyorum.
    Yahoo!Mail ve imageshack sitelerini açmaya çalıştığımda uzun süreler beklemem rağmen hem evden hem de okuldan bu sayfalar bir türlü açılmıyordu. Daha önceden ZASS yüklüyken programı durdurduğumda ise sayfalar hemen açılıyodu. Ben de problemin ZASS'tan kaynaklandığını düşünüp yeni konfigürasyona geçtim. Şimdi de okuldan çok rahat girmeme rağmen evden bir türlü bağlantı sağlayamıyorum.
    ben antivirüs+firewall'umu kaldırmadan bu sitelere neden erişemiyorum? bunun sebebi ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaLeG -- 22 Ağustos 2006; 13:01:24 >

• okuyan var cevaplayan yok hadi arkadaşlar bir el uzatın şu garibe
  • Ama olmaz ki biraz ilgi lütfen. yeni konulara da özen gösterelim. koca türkiyede bu sorunu yaşayan bir ben miyim?
  • up desem yardımcı olan olur mu acaba?
  • ne sorun yaşıyomuşum bee...40 kişi okumuş (bunların 4ü benim) milletin nutku tutulmuş cevap yazamamış. zaten böyle şeyler de ancak beni bulur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-mail senkronizasyon sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.