Şimdi Ara

YAHOO WİDGETS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu programı kurdum da nasıl kullanıldığını ve tam olarak ne işe yaradığını bilen war mı?
    Ben pek anlayamadım da
    şimdiden teşekkür ederim...

• Önce Yahoo Widgets programını kuruyorsun, sonra küçük eklentilerden(widget) istediğin kadarını seçip çalıştırıyorsun. Yani Yahoo Widgets diğer widget'ları çalıştıran ana program. Bazı eklentiler ana programın içine geliyor. Bu eklentiler Belgelerim\my widgets yolunda tutuluyor. Yapabileceklerinden bazıları:
    Mailleri otomatik kontrol etme, farklı tarzlarda analog-dijital saatler, takvimler, hava durumu, rss okuyucu, hatırlatıcı notlar falan filan... bu tür yüzlerce ıvır zıvır, gerekli gereksiz eklentiler yükleyebilirsin.
    Mesela ben bu eklentiyi kullanıyorum. Tüm göstergeleri çalışan bir saat. Boyutu ayarlanabiliyor.
     YAHOO WİDGETS

• yahoo widgets gerçekten güzel ama kasıyor bilgisayarı..

bu arada caadas hocam kullandığın eklenti güzelmiş..ben ona rastlamamıştım..
  • ben aslında eklentilerin nasıl çıktığını ve boyutunun nasıl ayarlandığını sormuştum. Ama teşekkür ederim.
  • Eklentileri Belgelerim\my widgets içinden çift tıklayarak çalıştırabilirsin. Daha sonra çalıştırdığın eklentiye sağ tıklayıp widget preferences yazan yere tıkla. Hemen hemen her eklentinin window adında bir ayarı oluyor. Buradan şefaflık, boyut, herzaman üstte olması, konum sabitleme gibi ayarlar yapabilirsin. Ama bazı eklentilerin boyut ayarı olmayabiliyor.
  • yahoo widgetsler içinde yahoo'nun yazmadığı bayağı bir widgets var, bunları yüklememiz problem çıkarır mı? virüs falan bulaşabilir mi?
  • için rahat olsun sorun çıkmaz ben yükledim ve tarattım onları ve kullanıyomm
    quote:

Orjinalden alıntı: brave5213

yahoo widgetsler içinde yahoo'nun yazmadığı bayağı bir widgets var, bunları yüklememiz problem çıkarır mı? virüs falan bulaşabilir mi?

• hocam turkiye için işe yarar birşeyler var mı? ben hurriyet gazetesi ile yahoo weather'dan istanbul hava durumunu bulabildim sadece, senin kullandıkların neler?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.