Şimdi Ara

YAHUDİ MERCEDESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
13.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dogru iplikcide bundan kullaniyordu ve yahudiyi oynuyordu
  • hem 406 sı hemde mercedes i olan bi damla konuşmuştum.. demiştiki tıpkı 504 gibi 406 da mercedesten iyi demiyorum ama aşağıu kalır yanıda yok demişti.. 2 aracını da görmüştüm.. bu arada pug üst versiyonları gerçekten çok konforlu oluyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: GREvV

dogru iplikcide bundan kullaniyordu ve yahudiyi oynuyordu

İplikçi kullanıyorsa kesin cimriliktendir ozaman
  • evet
  • İran Cumhurbaşkanı'nın makam arabası
  • evet buda dogru tvde görmüstüm

iranda pug fabrikasida var

iyide madem bu araba yahudi mercedesi ahmedi necatin ne isi olur bu pug la
  • evet bizdede vardı eskiden çok atak bir arabaydı peder satınca üzülmüştüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

Yahudiler genelde cimrilik ve paraya düşkünlüğü ile bilindikleri için bu arabaya Yahudi Mercedesi demiş olabilirler. Çünkü Mercedes bundan katbe kat çok yakıyor. Bu Mercedes'e göre daha az. Konforunu bilemem ama demekki konforlu rahat bişeymiş ki Yahudi Mercedesi demişler. KV'de iplikçide bundan kullanıyordu hatırlarsanız. Oda bir yahudiydi filmde. Modeli galiba bunların 504'dü ya da 404 gibi bişey.

birde yahudiler o zaman alman mallarından uzak duruyor olabilirler mağlum hitler
  • quote:

evet buda dogru tvde görmüstüm

• quote:

evet buda dogru tvde görmüstüm

• Peugeot mason firmasıdır. Konforlu ve masonların yaptığı araba olarak yahudi mercedesi denmiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafeinn

Peugeot mason firmasıdır. Konforlu ve masonların yaptığı araba olarak yahudi mercedesi denmiştir.

Aynen dediklerine katılıyorum.
  • bu arabaları bilen kullanan bilir zaten almanları bir nevi boykot eden yahudiler mercedes yerine bu araçları kullanmışlardır o yüzden halk arasında böyle bi espri vardır zamanının rally şampiyonudur
  • peugeot'nun logosunu oluşturan "şaha kalkmış aslan" figürü, yahudilik ve masonluktaki önemli sembollerden birisi. "yahudi mercedesi" tanımlamasındaki "yahudi" kısmı burdan geliyor. zamanının araçları ile kıyaslandığında konfor ve dayanıklılık bakımından emsali diğer araçlardan iyi oldğunu belirtmek için de "mercedes" tanımlaması kullanılmış. bu nedenle adları "yahudi mercedesi" idi...
  • 72 model vardı babamda alt takımını 2001 senesinde yaptırmıştı 30 yıl hiç bozulmadan alt takım kullanıldığına göre

YAHUDİ MERCEDESİ

YAHUDİ MERCEDESİ
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.