Bildirim
Yahudi Soykırımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bkz. Rothschild ailesi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kngnl
Bkz. Rothschild ailesi
Servetlerinin temelini borsada dedikodular yayıp hisse fiyatlarıyla oynarak oluşturduklarını okumuştum bir yazıda. Amerikanın ingiltereye karşı bağımsız hale gelme isteğinin olduğu zamanlara kadar dayanıyor bu olay.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hitler olayı tamamen kurgulanmış bir olaydır. avrupadaki yahudiler amerikya gidiyorsunuz diye kandırıp ortadoğuya sürüklendiklerini eski anılarda kendileri anlatmışlardır. roschild rockefeller gibi ailelerin amaçlarında tüm dünya rol oynamakta 3 5 piskopatın şu yaptıklarına bakın... -
quote:
Orijinalden alıntı: Green Pears
hitler olayı tamamen kurgulanmış bir olaydır. avrupadaki yahudiler amerikya gidiyorsunuz diye kandırıp ortadoğuya sürüklendiklerini eski anılarda kendileri anlatmışlardır. roschild rockefeller gibi ailelerin amaçlarında tüm dünya rol oynamakta 3 5 piskopatın şu yaptıklarına bakın...
Rockefeller,Morgan gibi aileler zaten Rotschild tarafından yönlendirilmiyor mu hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kissofguns
quote:
Orijinalden alıntı: Green Pears
hitler olayı tamamen kurgulanmış bir olaydır. avrupadaki yahudiler amerikya gidiyorsunuz diye kandırıp ortadoğuya sürüklendiklerini eski anılarda kendileri anlatmışlardır. roschild rockefeller gibi ailelerin amaçlarında tüm dünya rol oynamakta 3 5 piskopatın şu yaptıklarına bakın...
Rockefeller,Morgan gibi aileler zaten Rotschild tarafından yönlendirilmiyor mu hocam ?
evet doğrusu öyledir. roschildler amerikadaki işleri yoluna koyması için rockefeller ailesini oluşturmustur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu iş biraz çetfefilli gibi. Kimileri hitlerin bir yahudi, soykırıma uğrayanların ise musevi dinine tabii olan türkler olduğu söyleniyor. Bir yerde okumuştum. -
Ne hikmetse almanya en buyuk 3. Ekonomi hitlerse ne hikmetse katlettikleri hep dogudan gelenler zamaninda yerlesen digerlrini soykirdilar.ben inanmiyorum h ermeni hem yahudi hel bir magduriyet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X