ya kardeşim modern diplomaside böyle şeylerin yeri yok, daha adamlar sınır komşumuz bile değil saçmalamayın allah aşkına |
Yahudiler nasıl insanlar (2. sayfa)
-
-
sanatta da yeri yok, elektronikte de yok ama insanlıkta yeri büyük olmalı.
insanlık yoksa diplomasi neye yarar, en sonunda ucu bize dokunacaktır.
-
Geçen kasimda kievde yahudi birisiyle yemek yiyip ardinda da lvivin visne likoru eşliğinde baya bir sohbet etmistik. Cok sicak kanliydi. Ben sohbetten çok memnun kalmiştim. Şimdiye kadar hayatta edindiğim tecrubelere gore komple bir milleti yaftalamanin veya kotulemenin yanlis oldugunu dusunuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu millet sizin gibi benim gibi değil hocam bu insanlar dinlerine kitaplarına ve ideallerine bağlı insanlar . Bize düşmanlıktan kastım Müslümanlara gerçekten tüm müslğmanlara buna Türkiyede dahil düşmanlar , bunun başlıca sebebi de müslaman olmamız , ha sizede düşmanlar onlar dinlerinin vecibelerini yeri getirmeye çalışırken kendilerine ait toprakları işgal etmeye geldiklerini söylediklerinde sizin İsrail sempatizanı olduğunuza bakmayacaklar .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AvanguardiaYahudiler Türkiye gibi laik ve batılı hayat yaşayan tayfa ile aşırı dinci tayfa olarak ikiye ayrılıyor ama şunu kabul etmeliyiz ki bomboş çölden memleketlerine modern zirai teknikleri ile tarım yapabilir hale getirdiler, yüksek teknoloji ihracatı yapan, 7 milyon nüfuslarına rağmen çevresindeki tüm ülkelerle aynı anda savaşıp aşağılayıcı zaferler kazandılar. bir insanın veya toplumun gözümdeki değeri iyi ya da kötü olmasına göre değil başarılı ya da başarısız olmasına göre değerlendiriyorum. İyi veya kötü olmak tamamen bakış açısına bağlı ve kendilerine göre haklılar, iyiler ama kimse reddedemez ki 20. yy'da kurulan en sıra dışı devletlerden biri ve kuruluşundan beri insanlık tarihinde oldukça istisna bir yere sahip olmayı sürdürüyor. İşte bu gerçek bir başarıdır ve kazananlar iyiler ya da kötüler değil başarılılardır hocam, yani Türkiye ancak başarılıların yanında durarak bir yere gelebilir.
Bu dediklerinizi yahudiler '' üstün ırk '' ve uber zekaya sahip olarak yapmadı. Amerika sayesinde yaptı. Şuan İsrail elinde bulundurduğu tüm güç ve kuvveti Amerika'ya borçludur. Hamas'a karşı kullandıkları Demir Kubbe'nin bile parasını ödeyen çalışmalarını yapan ABD'dir. Yom Kippur savaşında Arap devletleri tarafından paramparça edilecekken ABD tarafından megatonlarca zırhlı araç, tank, uçak sevkiyatı yapılmıştır. ABD'nin envanterinde bulunup kesinlikle ihracatını bile yapmadığı F-22 Raptor uçaklarını bile İsrail'e hibe yoluyla vermiştir. Yani İsrail üstün ırk olup mabetlerden çıkarttığı büyü kitapları ile bu hale gelmedi. ABD dünya üzerine gelmiş geçmiş en büyük devlet, şuan Bolivya Türkiye'ye savaş ilan etse ve ABD Bolivya'yı desteklese Bolivya kazanır. Hani ortada ham, net yoktan varolmuş bir başarı yok. Hibe var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fechken34 -- 15 Mayıs 2021; 23:11:59 >
-
Tarihte Yahudiler'in Türk milletine hiçbir kazığı olmamıştır.
Fakat Araplar kazık atma konusunda üstat olmuştur.
Şimdi nasıl insanlar düşünün bakalım?
Türk milleti yüz yıllardır düşmanı koynuna alıp, uyuklayıp ve duygusal düşünüp mağlup düşmüştür.
Bilge Kağan boşuna "Türk milleti! Titre ve kendine dön!" dememiştir.
-
Yahudilerin de açık fikirli, tartışmaya açık, yobaz ve bağnaz olmayanı vardır. Yobaz ve bağnaz yahudi var mı ? Evet. Yobaz ve bağnaz müslüman var mı ? Evet. Genelleme yapmak her zaman iyi değildir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X