Şimdi Ara

||| Yakaladığınız ve Kaçırdığınız Anlar ||| (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
12.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkere Artucino kaçırmıştım galiba shinydi ondan sonra Lugia
    Hiç efsane çıkmıyordu birden hızlandım efsane çıkmaya başladı.En sinir bozucu yanı ise efsane çıkınca pokeballın olmaması
  • +1
  • Hiçbir şey çıkmıyor diye hızlı hızlı geçerken dark rayquaza ve shiny moltres kaçırmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altın Orda

Hiçbir şey çıkmıyor diye hızlı hızlı geçerken dark rayquaza ve shiny moltres kaçırmıştım.

Shiny Moltres için crater zamanında efsane köpeklerin dark formunu vermiştim.
    Bu da böyle bir anımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÖCCÜK ♂ -- 14 Haziran 2012; 13:44:19 >
  • oyuna bu konuyu görünce başladım pikachu yakaladım 80 lwl yaptım raichuya çıkardım Beni sevindirdi ama özelmi onu bilmem :D bu özel olanlar nasıl yakalanıor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

eski bi animi yazaym.4-5 . siniftaydim arklarla her tenefus siniftaki pc den 6-7 tane pokemon crater charimizi acardik.benim bi aerodactyl im vardi.herkes cok kiskanirdi nerden cikiyo bu falan derlerdi ama hic soylemezdim <gulen seytan>.oyun kapansa bile simdi soyluyorum:buzlu mapin alt kisminin saginda 4 kutuluk bi alan vardi.orda cikiyodu.d.<oyun kapanddigi halde niye yerini soyledm bilmiyom><bide o oyunu eskiden oynayanlar bilir belki, sitenin kenarlarinda arka plani yesil olan dus alan domuz reklami vardi .d>bunu nie yazdm bilmiyom>

Benim de şimdi aklıma geldi domuz kafalı adam vardı sanki ben öyle hatırlıyorum o reklamı bulabilecek olan varsa bulabilir mi merak ettim şimdi :D Ayrıca dün hiç legendary çıkmıyor derken mystic suicune çıktı çıka çıka bu mu çıktı derken devam ettim lugia çıktı(özelliğini hatırlayamadım şimdi) yanlışlıkla mystic aggron ile öldürdüm sonra kayalık map'te dolaşırken dark kyurem çıktı öncekiler gibi hızlı hızlı giderken kaçırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: maktusso

oyuna bu konuyu görünce başladım pikachu yakaladım 80 lwl yaptım raichuya çıkardım Beni sevindirdi ama özelmi onu bilmem :D bu özel olanlar nasıl yakalanıor?

Özel derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH

quote:

oyuna bu konuyu görünce başladım pikachu yakaladım 80 lwl yaptım raichuya çıkardım Beni sevindirdi ama özelmi onu bilmem :D bu özel olanlar nasıl yakalanıor?

Özel derken?

legend deniyomuş :)
  • quote:

quote:

quote:

Özel derken?

tüm gymleri ve battle frontierleri bitirmen lazım diye biliyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Özel derken?

tüm gymleri ve battle frontierleri bitirmen lazım diye biliyorum

Doğru biliyorsun.

• quote:

quote:

eski bi animi yazaym.4-5 . siniftaydim arklarla her tenefus siniftaki pc den 6-7 tane pokemon crater charimizi acardik.benim bi aerodactyl im vardi.herkes cok kiskanirdi nerden cikiyo bu falan derlerdi ama hic soylemezdim <gulen seytan>.oyun kapansa bile simdi soyluyorum:buzlu mapin alt kisminin saginda 4 kutuluk bi alan vardi.orda cikiyodu.d.<oyun kapanddigi halde niye yerini soyledm bilmiyom><bide o oyunu eskiden oynayanlar bilir belki, sitenin kenarlarinda arka plani yesil olan dus alan domuz reklami vardi .d>bunu nie yazdm bilmiyom>

Benim de şimdi aklıma geldi domuz kafalı adam vardı sanki ben öyle hatırlıyorum o reklamı bulabilecek olan varsa bulabilir mi merak ettim şimdi :D Ayrıca dün hiç legendary çıkmıyor derken mystic suicune çıktı çıka çıka bu mu çıktı derken devam ettim lugia çıktı(özelliğini hatırlayamadım şimdi) yanlışlıkla mystic aggron ile öldürdüm sonra kayalık map'te dolaşırken dark kyurem çıktı öncekiler gibi hızlı hızlı giderken kaçırdım

Abicim biri bulsun o reklami lutfen ya dus alan domuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Abicim biri bulsun o reklami lutfen ya dus alan domuz

ya yok her türlü arattım bulamadım :D sonra normal resimlere fln baktım belki aralarından bir tanesinde o reklam vardır diye bulamadım ayrıca rehberlere fln da baktım aynı sebepten oralarda da yok :D

• Mewtwo yakalayıp topa almak için canını indirirken öldürmüştüm. Sinirlenmiştim bayagı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: crank86

Mewtwo yakalayıp topa almak için canını indirirken öldürmüştüm. Sinirlenmiştim bayagı :D

Mewtwo görünce direk Masterball atacaksın oğlum niye uğraştın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crank86

Mewtwo yakalayıp topa almak için canını indirirken öldürmüştüm. Sinirlenmiştim bayagı :D

Mewtwo görünce direk Masterball atacaksın oğlum niye uğraştın.

Daha yeniydik oyunda :D Allah'tan bir tane daha mewtwo buldumda sinirim geçti :D

Hala oynayanlar varsa nickim krajam.
    Oyundan pm atarsınız mutlu olurum :D
  • Lugia 78Lv Yakaladım
  • Shiny Arceus yakaladım !!! :D:D:D:D:D:
  • bir lopunny yakaladım acaba efsane mi Lopunny
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

bir lopunny yakaladım acaba efsane mi Lopunny

Hayır değil Buneary'nin gelişmişi.
  • Arkdaşlar çok mutluyum dün bir tane

Dark Latios

Bugünse

Wild Arceus yakaladım çok mutluyum

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.