Şimdi Ara

Yakın Kız Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyın397

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyle bir kitap bulunmazsa baska bir sey dusunuruz. Bakalim haftaya var daha

Hocam matbaacıya gidip derdimi anlatsam yapabilir mi sence uğraşır mı ? Olmazsa başka ne olabilir ?

Hocam bilmem. Aslinda onun icin kitap basmak cok zor olmasa gerek. Ama kitap tasarimi falan zor. Ya kitapcilara falan sor eger yarin musaitsen bulamazsan bana bir pm at. Bakalim belko bir seyler buluruz

Bakıcam hocam her yere eğer bişey çıkmazsa gün içerisinde haber veririm mutlaka teşekkür ederim.

Rica ederim hocam. Yardimci olabildiysek ne mutlu

Hocam kazak vs. onlarada baktım yukarıdaki arkadaşın dediği gibi. Ama çok güzel şeyler bulamadım. Zaten bedenini tam olarak bilmiyorum. Ama oldukça çok zayıf büyük ihtimalle s diye tahmin ediyorum. Kıyafet de olabilr ama ben farkı bişry olsun istiyorum senin fikirlerin gibi ;)

İnternetten de bak. Orada allah bilir ne fikirler vardir. İnsanlar bos durmuyor :D

Araştırıyorum hocam iki saattir işte :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu başka fikri olan ???
  • İnternette ıvırzıvır ilginç eşya falan filan siteleri var.oralardan bak bişiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

İnternette ıvırzıvır ilginç eşya falan filan siteleri var.oralardan bak bişiler.

Aklıma bir fikir geldi hocam.Kendi resmini karakalem çalışmasını yaptırmayı düşünüyorum.2-3 gün iş süresi verdiler.25x35 ebatlarında en ucuzu 80 TL miş.Konuştum öğrenciyiz işte falan derken 70 TL yaptılar.Parayı tamamlarsam yarına siparişi vermeyi düşünüyorum.Bide ona uygun bir çerçeve buldum mu tadından yenmez gibi görünüyor.Tabi parayı tamamlayana kadar başka şeyler de bakıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.