Şimdi Ara

Yakın kız arkadaşım beni öptü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bobrekleri gazeteye sar öyle git.Uğraştırma kızı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1993erochun

quote:

Orijinalden alıntı: osmanliaskeri

birşey olmamış gibi konuşmaya devam et sonra kız senindir dostum
    eğer aç köpek gibi beni öptün ehe falan dersen kız soğur

Bu kızı eve nasıl eve atarım peki hocam

Once kardes gibi goruyodun
    Sonra karsilik veriyim mi dedin
    Simdi de eve nasil atarim diyon. Anlamadim seni dostum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öpebilir nolmuş ki sana güveniyor sende aldanıp aşık olma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensuski

öpebilir nolmuş ki sana güveniyor sende aldanıp aşık olma

dudağımdan öpmüş diyor hocam sen de öpebilir nolmuş ki diyosun
    ama ilk mesaja yazmalıydı
  • Djarum Menthol kullanıcısına yanıt
    İstanbul

• sana soyle soyleyim o an belki seks arzusu tavan yapmisti regl donemi yada erkeksiz gecirdigi belli bir donemin ardi olabilir.

bi dahaki sefere seni ters kose yapip salak sey tarzi biseyler diyebilir. hemcinslerime guvenme o anlik biseyse mal olur kalirsin

• hocam buluştuğunda sende öp birşey derse ödeştik dersin

ve söylemeden edemiyeceğim em onu
  • Konuya bekleniyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: hanimteyze

sana soyle soyleyim o an belki seks arzusu tavan yapmisti regl donemi yada erkeksiz gecirdigi belli bir donemin ardi olabilir.

bi dahaki sefere seni ters kose yapip salak sey tarzi biseyler diyebilir. hemcinslerime guvenme o anlik biseyse mal olur kalirsin

Harun abi?

Şaka bir yana kız mısın erkek mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wüste

quote:

sana soyle soyleyim o an belki seks arzusu tavan yapmisti regl donemi yada erkeksiz gecirdigi belli bir donemin ardi olabilir.

Harun abi?

Şaka bir yana kız mısın erkek mi ?

bayanim esimin bekarlik nicki

• bu nasıl bir yokluktur ya abi bölelerine akıl falan vermeyin boşverin kız öptü diye eve atmayı planlıyor biz olsak elimiz ayağımza dolanır heyecanlanırız deriz bu kız sevio falan filan eve atarım nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urayami

bu nasıl bir yokluktur ya abi bölelerine akıl falan vermeyin boşverin kız öptü diye eve atmayı planlıyor biz olsak elimiz ayağımza dolanır heyecanlanırız deriz bu kız sevio falan filan eve atarım nedir ya

Knk belki sevmiyodur kızı?Eve atmayı düşünmekte bi probşem yok bence.Bir kerede beraber büyüdüğüm kız yapışmıştı bana.Öpüşmüştük hemde dakikalarca Çok zevkliydi o yüzden ben devam ettirmiştim.Ama en ufak hissim yoktu arkadaşlık dışında.Meğersem o beni senelerdir seviyomuş.Neyse geride kaldı artık.Birde lisede arkadaşımın sevgilisi dayattırmıştı bana totosunu ellettiriyodu sürekli mıncıklıyodu.İstesem fırına sürebilirdim ancak ayıp olur arkadaşımın sevgilisi diye o zevki kaçırmıştım.Ancak şöyle bir düşündüğümde hata yapmışım.Sevdiğim kız bu arkadaşımı seviyordu.Ve sevdiğimi bile bile hala kızın yavşamasına izin veriyordu.Ve kardeşim dediğim başka biride gizlice ayartıp sevgili olmuştu sevdiğim kızlaValla ben çok büyük aptalım.Beni kimse düşünmezken ben enayi gibi iyilik yapıyorum başkalarına

• Hardwell076 kullanıcısına yanıt
    enayilik değil incik peşinde koşmayalım arkadaşlar , sen en iyisini yapmışsın merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardwell076

quote:

bu nasıl bir yokluktur ya abi bölelerine akıl falan vermeyin boşverin kız öptü diye eve atmayı planlıyor biz olsak elimiz ayağımza dolanır heyecanlanırız deriz bu kız sevio falan filan eve atarım nedir ya

Knk belki sevmiyodur kızı?Eve atmayı düşünmekte bi probşem yok bence.Bir kerede beraber büyüdüğüm kız yapışmıştı bana.Öpüşmüştük hemde dakikalarca Çok zevkliydi o yüzden ben devam ettirmiştim.Ama en ufak hissim yoktu arkadaşlık dışında.Meğersem o beni senelerdir seviyomuş.Neyse geride kaldı artık.Birde lisede arkadaşımın sevgilisi dayattırmıştı bana totosunu ellettiriyodu sürekli mıncıklıyodu.İstesem fırına sürebilirdim ancak ayıp olur arkadaşımın sevgilisi diye o zevki kaçırmıştım.Ancak şöyle bir düşündüğümde hata yapmışım.Sevdiğim kız bu arkadaşımı seviyordu.Ve sevdiğimi bile bile hala kızın yavşamasına izin veriyordu.Ve kardeşim dediğim başka biride gizlice ayartıp sevgili olmuştu sevdiğim kızlaValla ben çok büyük aptalım.Beni kimse düşünmezken ben enayi gibi iyilik yapıyorum başkalarına

bi sen yurumemissin sevdigin kiza

• kız öptü gece 11 bi dahakine dedi gulumsedi

kız tavrını belli etmiş kızlar arasında gay oldugun konuşuluyor olabilir
  • quote:

enayilik değil incik peşinde koşmayalım arkadaşlar , sen en iyisini yapmışsın merak etme

Doğru olanı yaptığımın farkındayım ama psikolojim bozulmuştu o kız yüzünden.O acıyı başka yerde yaşamadım ben.İyi düşündük enayi yerine konulduk.Yoksa arkadaşımın sevgilisinide düdüklerdim.Sevdiğim kızıda değersiz görüp elde ederdim bir şekilde.Açıkcası hiç bir kız ilgimi çekmiyor artık o olaydan sonra.Sevgili gözüyle bakmıyorum hatta hiç bir gözle bakmıyorum.Herkes standart insan benim için.Çok pis koymuş bana bu kız mevzusuNormalde dalga geçerim böyle meselelerle ama en çokta ben darbe yemişim

• Hardwell076 kullanıcısına yanıt
    geçti paşam geçti gelir daha ne kızlar rahat ol hepimizin başındn geçti böle hikayeler kız mevzusu cok bitik bişi
  • Kardeş o günden beri çadırla geziyorsun heralde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Br00klyn28 -- 31 Mayıs 2016; 4:31:46 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hardwell076

quote:

bi sen yurumemissin sevdigin kiza

Kız 16 yaşındayken 20 yaşında sevgilisi bile olmuş.Bu sevgilisi bana yavşayan arkadaşım o kız için üzülmeye değmez kaç tane sevgilisi oldu diye saymıştı.6 tane saymıştı heralde.Tabi bunlar sadece onun bildikleriymiş.Bi üçlümüz vardu bu arkadaş ben ve başka biri.O başka biride sevdiğim kızla iyi arkadaştı.Ama bu kız çok yollu ben teklif etsem beni bile kabul eder demişti.Bir ben edemedim.Belkide ona gerçekten değer veren tek kişi bendimŞunuda çok düşündüm böyle bir kızla beraber olunur mu diye.Karakterini sevmemiştim zaten ben onun hem güzelliğine hem ismine vurulmuştum.O kadar özel bi tipi yok ama görünce çok özel geliyordu bana.Farklıydı diğer insanlardan.Kaç senedir görmedim ama unutamıyorum hislerimi işte.Görünce belki tekrar aşık olurum

• quote:

geçti paşam geçti gelir daha ne kızlar rahat ol hepimizin başındn geçti böle hikayeler kız mevzusu cok bitik bişi

Hocam vallahi çok rahatlattı mesajınız beni.Ufak çocuğa yazar gibi yazmışsınız ama büyük samimiyet kattı.Teşekkür ediyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.