Şimdi Ara

Yakın zaman da Ehliyet alan varmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Malatya dan aldim ama direksiyon egitimi neredeyse hic yoktu. Toplam 30 dakika falan araba surdurmediler bile. Ama iste o fiyata bu kadar kalite. Sinav ucretlerini vs kendileri 900 liradan halletiler. Agustos basi gibi aldim ehliyeti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paran olsa bile çekilmez bi çile. ben oruclarda basvurmustum. dersler orucuz biz diye erkenden biterdi şansımıza. direksiyon kursuda olması gerekenden uzun sürdü. sınavdan da 0 hata ile geçip ehliyeti aldım. yani şimdi başvursan yıl başından sonra eline geçer diye düşünüyorum.

• Symantec34 kullanıcısına yanıt
    Ben marmariste herşey dahil 2300 e aldım kardeşim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence hersey dahıl ıyı fıyata almışsınız
  • Symantec34 kullanıcısına yanıt
    2600 den 2300e indirim yapıldı yoksa en düşük 2500 dü marmaris genelinde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kütahya
    1400₺ kurs ücreti
    80₺ yazılı sınav
    150₺ direksiyon sınavı
    Direksiyon sınavı Kasım sonu Aralık başı, daha olmadım şimdilik ödediğim fiyatlar bunlar, tabi daha eklenecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F7CE7F94C

Malatya dan aldim ama direksiyon egitimi neredeyse hic yoktu. Toplam 30 dakika falan araba surdurmediler bile. Ama iste o fiyata bu kadar kalite. Sinav ucretlerini vs kendileri 900 liradan halletiler. Agustos basi gibi aldim ehliyeti.
    Ben de Malatyadayım.O fiyata varsa yeri söyleyin ben de alayım ya çok pahalı şu anda

• Kisla caddesinde, hayat hastanesinin yaninda , maraton surucu kursu. Ben ordan aldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F7CE7F94C

Kisla caddesinde, hayat hastanesinin yaninda , maraton surucu kursu. Ben ordan aldim.
    Tamamdır hocam teşekkürler

• ben kursa yazıldım.
    yazılı sınava girdim bu hafta 92 aldım geçtim.
    önümüzdeki hafta direksiyon dersim başlayacak 3 hafta sürecek(ben zaten araba sürüyorum ama dersleri kaçırmam )
    yeni yıldan önce direksiyon sınavıma girip ehliyeti alacağım. şu an 820 küsür bi harc ücreti var. harc dahil toplam 1700 tl'ye patlayacak bana. yeni yıldan itibaren harc ücretine %22,5 zam gelecek harc ücretine 1k olacak ücret. bana toplam 1.7'ye patlayacak çünkü kurs tanıdıgımızın minimum fiyata anlaştık. yani kendisi öyle dedi. neyse işte totalde 1.7'ye patlayacak ama benim arkadaş geçen sene 2.2k'ya almıştı. sen şimdi yazılsan bile yeni yıldan önce ehliyet alamazsın yani her türlü 1k harc ödeyeceksin. artık kursa ne kadara yazılırsan + 1k hesapla işte

• 700e kursa yazıldım 80 sınav ücreti 810tl de harç tutuyor ben baya uyguna almışım
  • 3 sene önce aldım 1300 tl tutmuştu sanırım İzmir gaziemir
  • 810 devlete
    110 kursa direksiyon sinavi
    80 e sinav
    kurs 1000-1800 arası istanbuldan 1500dan ucuz bulamassin galiba

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.