Selamlar yakın zamanda telefon almam gerekiyor ve para sıkıntım yok ama telefondan beklediğim en önemli şey küçük olması bıktım bu uzaktan kumanda veya tablet gibi telefonlardan. S22 veya iphone 13 mini almayı düşünüyordum fakat merak ediyorum yakın zamanda piyasaya yeni telefonlar çıkacak mı ve çıkacaksa hangileri ne zaman çıkacak. Şimdiden teşekkürler |
Yakın zamanda çıkacak yeni telefonlar ne zaman çıkacak?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mart ve nisan ayı içerisinde bir çok markanın yeni modelleri çıkıyor zaten.. İsmini bildiğin neredeyse 10 markadan 9'ünün yeni modelleri çıkacak.. Bütçesi olan hiç kimseye şu sıralar piyasadaki telefonları almasını tavsiye etmem.. En kötü ihtimalle yeni telefonlar piyasaya çıktığında bugun almayı düşündüğümüz telefonlar yine aynı fiyatta olacak kiii bunu da sanmıyorum çünkü mutlaka yeni telefonların satışı için eskilerinin fiyatlarında bir miktar indirim yapılacaktır..
Aklımda uzunca bir süredir farklı fiyat seviyelerinde almayı planladığım neredeyse 10 farklı marka model telefon var.. Fiyat performans olarak günü geldiğinde hangisi TR'e gelirse veya geleceği tarih kesinleşirse onlardan birini alıp bir kaç sene boyunca yeni ne çıkmış ne çıkacakmış v.b.v.b. gibisinden yeni telefon alma konusunu kapatacağim..
-
Hocam hangi modeller acaba ?
-
Şartlar ne getirirse zamanı geldiğinde resmi garantili veya kayıtsız yurtdışı olarak almayı düşünüyorum. Test ve inceleme sonrası duruma göre yıldızlı olanları özellikle istiyorum.
Bunların %90'i resmi satışla Türkiyeye gelecek, gelmeyenleri de her ne kadar çok tercih etmek istemesem de yurtdışı kayıtsız almayı düşünüyorum. Şimdilik aklıma gelenler şunlar.
Realme 9 Pro Plus
Poco X4 GT **
Poco F4 & F4 GT **
Redmi K50 Gaming **
Realme GT2 & GT2 Pro **
Realme GT Neo3 **
OnePlus 9RT 5G
Vivo V23 Pro
Xiaomi 12X **
Dün MWC'de bir çok marka yeni telefonları tanıttı, bu ay içerisinde zaten lansmanların devamı gelecek.. Xiaomi 14-15'inde global lansmanını yapacak ve söylenenlere göre hızlıca globale telefonları çıkaracak.. Mart sonu Nisan başı gibi tahminim diğer marka modeller de yavaş yavaş gelmeye başlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 2 Mart 2022; 16:6:35 > -
up
-
Bunlar sanırım gsmarenada özellikleri yazılı zaten. Xiaomi mini konuşuluyor sizce çıkar mı hocam ?
-
Valla senede 150 tane telefon çıkaran xiaomi ve diğer markalar, er yada geç mini model telefon çıkarmalı diye düşünüyorum..
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- telefonda uçak modu kapanmıyor
- whatsapp başlatılıyor lütfen biraz bekleyin
- samsung telefon bilgisayara bağlanmıyor şarj oluyor
- çifte vatandaş imei kaydı ücreti
- folax nedir
- kayıp telefon bulma
- nubia z50 ultra fiyat
- bu uygulama android"in eski bir sürümü için üretildiğinden cihazınızda kullanılamaz
- snapdragon 695
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X